Dessidessan

Livet med hjärntumör

Grammar is the shiet

Kategori: Allmänt

Blir sen pluggarkväll ikväll (i natt) med, men jag kunde ju inte somna igårkväll heller trots att jag ju satt uppe sent.. Konstigt! Lika bra o sitta uppe o plugga då så man får ngt vettigt gjort iställe för o ligga o vrida o vända på sig i sängen..!
Imorgon drar allt jobbigt pluggande igång med Mikael.... Alltså uppgiften är att vi skall hålla ett föredrag för klassen under 15 minuter om Eus institutioner med diverse hjälpmedel. Vi skall även skriva ett papper över vad vi pratar om samt ordförklaringslista som skall delas ut i klassen. Dessutom skall vi tillsammans skriva ihop ett sexsidigt arbete, typ uppsats trots att Thomas kallar de för sammanfattning. De roliga är att de kopierna som vi fått ur en bok bara är fem sidor där säkert hälften tas upp av bilder på personer, finstilta tillägg och grafer... Kommer bli sjukt svårt och tungt... Vi har de ju på måndag också. Som tur är så behöver inte arbetet vara färdigskriver förrän till långt senare, men e ju bra att ha fått ihop det för då har vi ju ngt att utgå ifrån när det gäller vad vi ska säga.. :O
Som ett manus typ så får man ju finslipa på allt grammatiskt senare.... Nåja, skall försöka bli positiv till imorgon!! Om inte för min skull så för Mikaels.. :)
Får se om man får träffa den upptagna Herr Blond imorrn också eller om det skiter sig som vanligt..


Jag kände mig så elak ikväll på grammatiklektionen. Yvonne, vår grammatiklärare, säger alltid att frågor är till för att ställas och inga frågor är dumma. Så kanske fallet också är för vår klass för där har jag då aldrig hört en dum fråga. Men idag har jag bara suttit där och önskat att de skulle hålla käften och läsa boken för att de har så jävla tröga och dryga frågor. Jag blir tokig. Men jag vet att jag kan behöva de kvarvarande lektionerna på extra grammatiken eftersom vi nu är inne på sånt som jag aldrig lärt mig.. Det börjar kännas att jag börjar tappa nu när det kommer upp på högre nivå.. Jag börjar bli lite smått nervös för B-kursen men förhoppningsvis ska det nog gå bra.
Nina hade ju tyckt att min bokrecenssion var jättebra och sa att de bådar gott inför B-kursen att jag redan skriver så bra... :)

Pappa och Marie kanske kommer ned på lördag med mina vinterdäck.. Kul om de kommer o ser hur jag har de, tyvärr verkar de som om alla ska ut på lördag så att jag kanske missar ngt... Vore tråkigt..
På söndag e som sagt kusinerna här o spelar fotboll. Skall bli så underbart o träffa de små sötnosarna.. Visst ja, inte små, så var de ja... :P

Nu får jag väl ta och ta med mig grammatikboken i säng och läsa lite tills ögonen går i kors så att jag kanske somnar direkt när jag släcker lampan... Kanske..!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: