Dessidessan

Livet med hjärntumör

Fredagen 8:e maj

Kategori: Allmänt

Gick med Carro imorse (vid middagstid) på gymmet. Nice o stolt att jag kom iväg men de hade jag inte gjort utan Carro.
Handlade sedan ett kamerafodral och minne till kameran innan jag åkte hem och packade väskan till resan för att sedan åka och hämta sis vid bussen. Haha jag fick inte hjälpa henne bära väskan ens en gång.. Tokfia!
Satt sedan hemma en stund och spelade poker respektive pratade med Emilia... Jag stod och vek kläder i garderoben och hon låg på sängen när hon plösligt frågade: "Desireé, är du ännu kär i Jimmie?" "Ja" Mitt svar kom lika snabbt som jag skulle ha svarat fyra på frågan vad två plus två är och förvånat stannade jag upp med vikandet och hann tänka "Fan" innan nästa fråga kom: "Varför är inte ni ihop längre?" "För att han inte är kär i mig längre" "Varför det?" "Jadu, Emilia, om jag hade vetat det så kanske allt hade varit annorlunda nu. Men jag vet inte, Emilia..." Hon var tyst en stund och sedan kom en mening jag aldrig mer vill höra ifrån min syster: "Jag tycker synd om dig, Desireé".

Malin och Alva var hos Jimmie så jag åkte dit så att jag äntligen skulle få se på den lilla ängeln som han pratat så mkt om. Han har haft rätt, den töisen kommer att förföra många killar i sitt liv. :P Men allvarligt, det är länge sedan jag fått kämpa så för att svälja tårarna som flöt upp i ögonen när jag såg hur Jimmie var mot henne. Alla gamla tankar om att jag tror att Jimmie kommer bli en underbar pappa kom tillbaka och även tankarna att jag vill ha honom som far till mitt barn. Det var inte roligt! Jimmie tog med Alva i barnvagnen när han skulle hämta mat till honom sj och Malin, frågade om jag ville följa med men skakade på huvudet Att gå bredvid honom och en barnvagn hade nog blivit alldeles för mkt och vad som än händer nu vill jag inte att han ska se mina tårar. No way! Pratade med Malin tills han kom tillbaka, mysigt de med.. Satt bara o tittade på Alva hela kvällen, grymt söt!
När Malin skulle åka ville jag det med men Mården (som hade kommit dig också) och Jimmie tyckte jag kunde stanna om jag ville. Hade ju inget hemma o göra så jag såg på film medan de spelade Deal or No Deal på datorn. Slöt med att jag körde Mården till jobbet eftersom cykeln var trasig och det regnade. Sedan gick jag och lade mig i min säng. Riktigt länge sedan jag haft så svårt att somna.
Suck, det skrämmer mig att svaret till min syster kom så fort men vill inte riktigt tro på det. Det känns ju bättre o bättre att se honom och umgås med honom. Nog fan saknar jag honom men hallå, vi var tsm två år, är det så konstigt då? Saknar hans kropp men tror det beror mest på attraktionen till honom. Än är han otroligt attraktiv i mina ögon även om känslorna kanske inte är desamma. Jag vet ju att den mannen har en kropp som kan ge mig mycket, jag vet ju vad som finns i säcken om man säger så. :P (Vi säger väl gris i säcken? Tyskarna säger katt i säcken!)

Fick på mig tvåårsringen igen dessutom. Inte använt den under hela tiden i Österrike. Dels för att den har påmint mig så mkt om honom (tvåårsdagen är ju det närmsta minnet jag har från de smycken jag fått av honom) dels är jag så rädd om den och dels har det varit jobbigt när fingrarna svullnar i och med bestickputsningen och att hålla på med vatten. Men nu har jag den på mig igen och den passar så bra där på höger långfinger bredvid ettårsringen. På motsatt sida har jag studentringen. Öronen bär öronhängena som jag fick på studenten och runt halsen hänger det finaste halsband jag äger - ettårshalsbandet. Suck, dags o köpa nya smycken kanske? :P

Fått orderbekräftelsen för datorn också, den kommer när jag är på Cypern, längtar. Blire lan med Mårdiii sen då =)
Kameran fungerar finemang och telefon och extern hårddisk får jag väl ta tag i när jag kommer hem.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: