Dessidessan

Livet med hjärntumör

Nice dag!! =)

Kategori: Allmänt

HappyDessan här!!

Haft en riktigt nice dag, men måste tillägga till förra inlägget innan jag glömmer det att jag träffade Sanny och Erik aka Pillis i lördags, de glömde jag att skriva, väldigt nice, skrattade en hel del trots vårt korta möte!!

Igår kom mummo o moffa in och lagade cykeln och fikade. Härligt att kunna bjuda dem på kaffe och ha dem på besök. Kommer sakna dem i sommar!!!
Så jobbade jag med Annika på Statoil också, hu, hemsk människa att jobba med. Hon är en sån där typisk människa som missförstår mig i allt jag säger och lackar ur på mig trots att jag inte sagt något fel alls egentligen.. Drygt!

Men idag då!!! Carro ringde och väckte mig och så blev de dusch och diska sen kom hon över och vi njöt av att det äntligen var sol igen!! Har till och med bränt mig idag så vi har verkligen utnyttjat solen.
Så släppte vi in turisterna i mummo o moffas lägenhet och sen handlade vi på maxi efter att ha pantat 3 papperskassar med pant som pappa haft i förråden och det finns mer.... :P
Handlade, lagade pannkakor och sen kom Wire och Emil och åt här innan vi gemensamt åkte ned till förhandsvisningen av The Proposal. Världens bästa film typ! Skrattade så jag grät!!!
Sen åkte vi hem och så kom Ludde och Hompe och vi spelade kubb. Jag, Ludde och Carro mot de andra tre och vi vann 2 av 3 set. Nice!
Glass och massa härligt prat innan de åkte hem nyss.. Alltså en superhärlig dag.. Tankarna har funnits på honom men jag tvingar mig själv att försöka släppa och har stöd så det skall nog gå vägen.... Wanna be happy!

Imorrn ska jag jobba med Annika igen, suck och på måndag men de e de enda passen jag har med henne....

Kommentarer


Kommentera inlägget här: