Dessidessan

Livet med hjärntumör

Kära Statoilkunder!

Kategori: Allmänt

Kära Statoilkunder!
*Föreställ er den där lugna melodin i bakgrunden som de hade på någon gammal reklam för länge sen*

Ni skulle kunna göra vårt arbete så otroligt mycket lättare på så många olika vis. Jag tänkte jag skulle ta upp några exempel så att när ni nästa gång sätter er fot på vår välkomnande mack kan underlätta vår service för dig!

1. Tala tydligt. -Att behöva upprepa vad ni säger för att vara säker på vad ni sagt uppskattar ni inte som trevligt men många gånger är vi tvugna. Vi har jättemycket utrustning bakom oss som surrar och bildar en vägg av ljud mellan er och oss och det underlättar då om ni inte talar ned i golvet, står med ryggen till eller mumlar fram vad ni vill ha. För vi är inga tankeläsare så vi måste få höra vad ni säger.

2. Ta reda på vilken pump ni tankat på! Det sparar oss tid att behöva kolla efter ut genom fönstret vilken bil som är er. Visst om ni säger Diesel så vet vi att det i alla fall är pump 7 eller 8 men har man otur så är det rusning och det finns två tankningar på varje och då är det hemskt svårt att lista ut vilken tankning som är er. Men kommer ni in och säger 95 så är det i princip kört för oss att hitta er om ni nu inte är den enda tankningen som finns just då.

3. "Och så vill jag ha en korv". Japp, vilken korv då? Vi har grillad, kokkorv, ostkorv, red hot chili, kabanoss, ost och bacon och wienerkorv. Det är inte det lättaste att veta vilken korv ni vill ha =)

Slut på tipsen till våra härliga kunder för idag, nu skall jag iväg och jobba. Ses där! ;););)

*Allt är på största skämt, (med allvarlig underton), så inga arga kommentarer tack*

Kommentarer


Kommentera inlägget här: