Dessidessan

Livet med hjärntumör

Zürs 17

Kategori: Allmänt

21/2 -09

Har inte skrivit på ett par dagar då det faktiskt inte funnits något att skriva om.
Det har inte hänt något dåligt som jag känt att jag behövt skriva av mig om och inte har det hänt något roligt värt att berätta om.

Vi har under de här dagarna haft mycket Roomservice men inte har vi fått något i dricks, det suger.

 Var och tränade igår, ville gå och träna idag med, men kroppen är helt slut så stannade i sängen och kollade på Dark Angel. Tror inte att det kommer vara något problem att gå i väg och träna nu ett par dagar i veckan, vet dock att jag brukar få problem att komma iväg efter cirka två veckor. Får försöka komma förbi den gränsen för nu ska jag gå ned i vikt!

Jo och så fick jag inte jobbet på turistbyrån heller så nu hänger det på Statiol annars ligger jag illa till, det är ju liksom svårt att söka jobb härifrån. De som finns på Internet söker ju hela Gotland till och då är ju inte risken så stor och skulle de trots det vara intresserade tror jag inte att de är intresserade längre när jag inte kan komma på någon intervju för att visa vem jag är. Nåja, försöka vara optimistisk?! Nee visst ja, det är ju inte jag.

Nu ska jag jobba igen… Har sjurättersmeny ikväll, dessutom har den där Prinsen födelsedagsfest så det lär bli fullt upp och så börjar jag klockan sju imorgon, jippi. Not. Men snart är det iaf slut. Har fått höra och av någon som verkligen vet, nämligen husfrun, att hotellet stänger den 19:e och att vi då kommer stanna ett par dagar till för att städa men att vi sedan slutar. Är alltså mindre än 64 dagar kvar eftersom jag ju räknar till den 26:e.. =)

22/2-09

Jobbade i ett sträck idag ifrån klockan sju till klockan sex och fick för det kvällen ledigt. Så har suttit och kollat på Dark Angel som jag lånat av en av barkillarna. De andra skall gå ut och festa ikväll men jag har ont i halsen och kroppen värker, tror de e på väg något – IGEN.. Jo, Martin ifrån Lindau har hört av sig också, han vill komma på besök. Har ju knappt hört av honom sedan januari så jag vet inte riktigt om jag tror på det men hade varit härligt att träffa honom. Nu ska jag gå och sussa, men ha det så bra,. Puss och kram


25:e februari 2009
Inte hänt mycket nytt nu heller. Var dock ute och festade igår med en hel del arbetskamrater. Vi gick till Vernissage, där det var "oktoberfestkväll" så folk var utklädda och det var jävligt roligt att festa med arbetskamraterna. Blev ett par kort som jag ska försöka lägga upp på internet.. Om jag orkar.
Idag är jag ledig men ska ägna hela dagen åt att söka jobb och utbildningar så lär inte ha mycket roligt idag inte.

Ha det så bra där hemma puss och kram

Kommentarer


Kommentera inlägget här: