Dessidessan

Livet med hjärntumör

Zürs 12

Kategori: Allmänt


11/2-09

Igår åkte jag och Jonas till Lech efter att ha ätit i matsalen för medarbetarna. I Lech promenerade vi runt ett tag och tittade runt. Även jag tittade på saker jag inte sett förut,.. Vid tvåtiden satte vi oss inne på Tannbergerhof. Jonas drack öl och jag te och ”glühwein” som verkligen smakade som hemma. Där satt vi fram till sextiden och pratade, tittade på folk och på backen. Diskuterade bland annat folks mössor vilket ledde till ett par skratt. Jag såg dessutom skidläraren som jag såg i början av Januari som jag tyckte var snygg, han lever alltså ännu :P
Men han var inte den enda snygga killen jag såg, det fanns ett par till. Såg under den tiden vi satt där fler snygga killar än jag sett sedan jag lämnade Lindau i november.

Sedan drog vi oss bort mot en restaurang. Vi hade bestämt oss för att äta på Charlys som Kathi tipsat oss om. Men självklart hade de vilodag på tisdagar så det var bara att gå tillbaka det. Vi bestämde oss för en italiensk restaurang. Jonas åt världens godaste köttbit med gorgonzolasås och pommes och jag som gått och suktat efter pizza hela dagen beställde in en Hawaii som jag tyckte smakade helt underbart. Dessutom blev det efterrätt också. Jonas beställde in en glassblandning medan jag själv tog en ”Heiβe Liebe” (Het kärlek, innebär vaniljglass med varm hallonsås/sylt och grädde på det). Riktigt trevligt hade vi iaf!

Åkte tillbaka till Zürs och spelade massor med biljard inne i medarbetarhuset. Nu är han sugen på att köpa biljardbord vilket jag skrev ett sms och varnade mamma om :P Sedan visste vi inte riktigt vad vi skulle göra. Övervägde en hel del men till slut bestämde vi oss för att åka och kolla in discot under Tannbergerhof och därmed utnyttja bussbiljetten som vi köpt och som gällde för hela kvällen/natten.
Väl där drack jag en jättegod alkoholfri drink som hette Snowboard. Priserna där var väl som hemma så det var väl ingen höjdare men inte en endaste dålig låt spelade dem när vi var där och herregud vad mycket snygga killar det fanns. Jag skall tillbaka dit!!!!!!
Med så bra musik och lite alkohol i blodet saknade jag Boman och John, hade ju ingen att dansa med, men när jag kommer hem kommer de att bli andra bullar med det! Här kan man ju dricka massa alkohol utan att bli ruinerad medan hemma kan jag dansa av mig de extra kilona jag lagt på mig om jag nu mot förmodan inte skulle klara av att bli av med dem här. Men nej det skall nog gå, har ju fått bra skor ifrån Jonas nu ju så nu ska det igång igen!

Dagen igår var jättehärlig och det kändes som om jag var på semester, så insåg jag, jag är ju på semester, det här är min resa, min semester och jag ska ta mig *** se till att klara mig igenom det här och försöka njuta!

Idag snöar det som sjutton, snöade det gjorde det iofs hela dagen igår också men idag snöar det ännu mer. Vi hade tänkt åka till St Anton men vi är lite rädda för att vägen skall bli igenspärrad så att vi blir fast där nere, det hade ju inte varit så bra!
Jag har iaf städat både badrummet och dammsugit och dessutom bytt sängkläder så har varit lite nyttig idag iaf! Nu ska jag gå upp och kolla vad Jonas gör, ha det så bra!
Puss och Kram så hörs vi

P.s Hade idag haft två och ett halvt år med Jimmie, känns lite drygt,…..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: