Dessidessan

Livet med hjärntumör

Zürs 10

Kategori: Allmänt



Haft en helt okey dag, Natascha hade ju ledigt så.. Lugn dag men har ändå gått bra. Träffade två stycken stockholmare som åt ute på våran terass idag, de var härligt att äntligen få träffa svenskar och få prata lite... =)

Har dock en god nyhet som gjort mig glad hela kvällen: Turistföreningen ringde mig idag.. De är tydligen intresserade av mig,. Det finns en tjej i St Anton som jag kan ha en intervju med. Det hade vart så underbart o få jobba hos dem, då får jag ju prata tyska nästan varje dag och det är ju vad jag helst vill. Men de ligger ju nere på hamnen så jag måste verkligen hitta ett boende i stan då. Men först tänker jag tänka på jobbet, kolla lön och arbetstider och sånt. Behöver ju alla pengar jag kan få in om jag ska plugga till hösten. Men allvarligt, det hade vart så härligt att få prata tyska hemma också.... Hoppas, hoppas, håll tummarna för mig!

Imorgon skall jag försöka kliva upp tidigt på min lediga dag och åka till Innsbruck. Behöver handla och vill ju kolla in Innsbruck så varför inte lika gärna åka dit. Dessutom finns ju Ikea där så tänkte kolla om de har Kaviar annars får nog Jonas ta med de.. :P

Nee nu ska jag sussa, ni får ha de så gott. Puss och Kram

Kommentarer


Kommentera inlägget här: