Dessidessan

Livet med hjärntumör

Pluggardag

Kategori: Allmänt

Läst ut boken.. USCH! Den blev verkligen inte bättre och jag har inte något positivt att säga om den.. Det var helt klart den sämsta hittills...!
Besvara frågorna och sen strunta i resten, verkligen, den är inte värt arbetet!

Annars idag ska jag verkligen försöka plugga.. Öva adjektivändelser, artikelregler, göra översättning, och repetera en hel ***** massa!!!!!!! Kan inte riktigt få in i min hjärna att jag har tenta om en vecka, och strax därpå grammatiken. Det var mycket lättare till Realiatentan för även om jag var nervös så var det ändå lite skitsamma om jag inte klarade den.. Men dessa vill jag verkligen klara så jag slipper åka tillbaka för att skriva omtentor så har alltså så mkt mer press på mig nu. Om jag var nervös inför förra hur kommer jag då inte vara inför de här... Jag vill inte ens tänka tanken, därför är jag glad att det inte riktigt gått upp för mig att jag har tenta om en vecka och jag hoppas att det inte går upp för mig förrän dagen innan, tidigast..! :P

Nu började Mummo prata om pepparkaksdeg också. Får jag inte nassla av i år heller. Kanske ska åka o köpa en sån där klump färdig deg o mummsa på, haha men då mår nog inte magen så bra... :P
Niklas har ju fest ikväll, vet dock inte alls om jag är sugen måste jag erkänna. Känner mig lite dissig om jag inte går dit, men lusten för fest är inte så stor, nästa lördag blir det tentafest det får nog troligen räcka för mig.
Så alltså en heldag med plugg?! Naj, blir nog någon film också och glögg och lussebulle :)

Yours truly Desireé

Jo, kommit på att jag nu inför tentan måste ändra min studieteknik lite, förut har jag ju bara pluggat för o få undan allt och ha tid för annat sen, nu måste jag gå mer in på djupet o tänka på vad, hur och varför jag skriver så... Suck, kommer allt ta så mkt längre tid alltså, så det är väl bara att komma igång då..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: