Dessidessan

Livet med hjärntumör

Last day in Växjö for a while

Kategori: Allmänt

Ogillar läget just nu alltså...!
Dels snöar det otroligt mkt och har gjort konstant nu ganska länge vilket jag inte alls tycker om med tanke på att jag ju inte kört i vinterlag på två år.. Inte alls sugen på att sätta mig i bilen och köra till Oskarshamn..
Dels var de lite smådrygt att säga hejdå till alla goa människor här.

Totte, Anton, Adam, Mikael och Elin har ju varit här o fikat.. Druckit glögg, ätit bullar och pepparkakor och pratat lite...

Tentan idag sög.. Den var så barnsligt lätt att jag säkert gjort tusentals slarvfel men jag kunde inte bry mig mindre. Klarade ju VG i ordniarie grammatikkursen så det var totalt ovärt o göra den här. Dessutom var det riktigt drygt o känna att jag stannat här i tre dagar extra för att göra DEN tråkiga tentan. Var klar efter 55 min med 10 sidor innehållande grammatik och översättning som var lågstadienivå på.. Pinsamt!

Lagat min bil idag också. Den gick sönder igårkväll. Listen lostnade under dörren så fick inte till dörren igår. Nu har jag vart där med silvertejp, sprejat listerna med silikonspray och låsspray i låsen så nu e nog Loppan lite redo för att åka.

Hade mys med sötnosen igår.. Rädd för vad han kommer att komma fram till nu när vi inte ska ses på så länge. Misstänker att ja kommer att sakna honom väldigt mkt mer än han kommer sakna mig... Rädd att de var sista gången jag låg i hans armar, men det är väl smällar man får ta.

NU koncentrerar jag mig på att jag faktiskt ska hem till ön där jag inte vart på tre månader och träffa alla hemma och åka pulka imorrn! MYYYS!

Önska mig lycka till på färden i snöyret..
Yours truly
Dessidessan

Lyckats övertala Anton också att vattna mina blommor sen när de har lektioner den 4:e januari så att jag slipper släppa med mig dem, hoppas de överlever :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: