Dessidessan

Livet med hjärntumör

Juldagen

Kategori: Allmänt



Dagen startade lugnt igår ute i Sanda och sedan bar det av in till mummo och moffa och äta middag med några i släkten.. :) Skaffade facebook åt mina kusiner och lite sådär.
Sen kom äntligen Carro och så gjorde vi oss iordning. André kom hit och gjorde oss sällskap tills dess att han skulle köra oss till förfesten hos Oskar Annas. Där träffade vi lite annat folk, jättehärligt o träffa Jeppa och Tim....!

Var där ett tag och sen ringde vi efter taxi, killarna var förbannat snåla, ingen pungade ut med pengar så de fick Carro och jag göra.. Skitungar. Sånt gör mig sur...!

Gute iaf, träffade inte alls många jag kände, tycks som om alla jag kände var på Hamnplan. Men träffade dock John Norrby, Danne Boman, Emil, Simon, Vilhelm, och massa andra :)
Dansade järnet med Carro och tiden gick enormt fort!
Riktigt länge sedan hon och jag var ute och jag fullkomligt älskade det :)

Blev en hamburgare på donken och övernattning hos JJ.

Uppe med tuppen idag, iaf vid 9. Skulle ju promt på mellandagsrea så traskade hela långa walk of shame genom stan och träffade mummo på öster.
Var dumt gjort dock. Var alldeles för trött för att orka stå i alla köer och ha tålamod med folk som snurrar på klädsnurrorna när man står och tittar.... Så blev ett par benvärmare och sen gick vi hem igen...
Gröt och skinkmacka och prata lite med folk på msn..
Ännu helt död så blir nog en film på datan nu och sen Harry Potter på tv och sen stupa i sängen...
Finns folk som ska ut ikväll... Sjukt.. Kan inte ens tänka tanken.... Men hade vart sjukt nice o träffa lite fler som jag inte träffat ännu och kul o festa med AA. jaja en annan gång.. Sitter o hoppas på att MB kommer förbi och ger mig en kram, men risken e väl en på miljonen..

Yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: