Dessidessan

Livet med hjärntumör

Jetzt bin ich im Deutschland!!

Kategori: Allmänt


Tjoho!!

I lördags gick da baten... Blev ett par tarar när jag sade hej da till mummo och Jimmie pa morgonen men kopplade sedan bort det for att inte ma daligt. Mamma och jag ägnade resan at att spela kort och sa hade jag köpt en bok pa fredagen som jag läste.
Den maste jag tipsa om!! En sorts kärlek av Ray Kuun tror jag han hette, bästa boken jag läst!!

Buss till Stockholm. Hamnade i mitten pa en san där tvadelad buss. Det gnisslade, knarrade, hoppade och skakade. Typ karusell istället för buss...

Väl i Stockholm var mitt mal att köpa mig ett par skor och köpa ett linne. Linnet hittade jag i tredje H&M affären vi besökte. Men skor.. Fan i helvete! Var inne pa 3st Stadium, inga i min storlek och samma pa Intersport. Sa det slöt med att jag var sur och mamma och jag gav upp.
Begav oss med pendeln och buss till Lidingöloppet som Jonas skulle springa. Stod där och frös. Jonas sprang de 30kmna pa tiden 3.36 och hans kompis Anders pa 3.25. Helt okey tycker jag! =)
Pratade med Jimmie i telefon när vi väntade pa att gubbarna skulle duscha och sa. Suck!! Det gjorde sa satans ont. Stod och grät mitt pa parkeringen där och det bara värkte i hela kroppen. Saknade honom sa!!

Pa tal om Jimmie sa är vi inte tillsammans längre. Hum, Jimmie tycker inte om att jag skriver det här men jag vill fa det sagt. Jag ville ha en paus och i en paus ingar ju att man inte blir tillsammans med nagon annan. Men det sa han att han inte kunde lova för man vet ju aldrig vad som händer när jag är borta sa länge, kärleken kan ju sla till fort och utan att man har en tanke pa den. Som den gjorde med oss! Jag förstar han i det, för hans liv fortsätter ju här, medan mitt liv pa ett sätt stannar upp. Och pa grund av att han inte kunde lova det sa var det enda alternativet att göra slut.... Hur lite jag än ville det för jag ser det som att da är det slut, da kommer man aldrig hitta tillbaka. Medan en paus da ska man känna efter när jag kommer hem om det ska bli mer. Men som sagt, förstar honom och även om det inte alls blev som jag ville ha det sa inser jag val sa smaningom att det kanske var det bästa att göra. Men det känns skitförjävligt. 2 ar at skogen bara sadär!! Han kommer iaf alltid finnas i mitt hjärta! <3

Vi akte vidare hem till Mattias, Jonas kompis, där vi skulle spendera natten. Jag at nog den godaste pizzan jag nagonsin ätit. Med banan, ananas och mozzarellaost. Nams!
Sov... Haha, och sen akte vi igen dagen därpa klockan kvart över 8. Körde och körde och körde, akte tva färjor och körde ännu mer. Klockan 8 var vi framme i Burge auf Fehmarhn. At lite mat och sov pa ett hotell där som var riktigt mys!
Klockan 9 dagen darpa akte vi igen.
Anlände till Soest klockan 14 och äntligen fick jag träffa familjen Bause!
At mat med dem och sen stadsvandrade vi lite. Försökte hitta ett billigt simkort, men fan vad krangligt det verkar vara det där med att ringa till utlandet härifran. Det kostar skjortan även med ett annat kort. BLÄ!

Drack massa öl igarkväll med familjen. Pratade och hade trevligt. Idag pa morgonen runt 10 akte mamma och Jonas igen. =/ Men har haft sa otroligt mysigt med dem! Sjukt bra resa, trots 17h i en bil...

Nu har jag väl skrivit tillräckligt, jag och Karola ska försöka fa tag i lite folk, funderade pa att aka till badet ikväll och simma. Hoppas pa att fa träffa nagra av tyskarna! =)

Ha det sa bra tills jag skriver nästa gang!
Saknar er!

Kommentarer

  • Jimmie säger:

    Drack du öl??? Tvingade dom dig eller? ;)

    Skönt att kunna läsa hur du har det där borta faktiskt.. Du måste komma ihåg att uppdatera här! Jag kommer förmodligen inte kommentera på allt men du ska veta att jag läser iaf!

    Saknar dig... Kyssar..

    2008-10-02 | 21:57:52

Kommentera inlägget här: