Dessidessan

Livet med hjärntumör

Drop-in fika och förfest!

Kategori: Allmänt


(Fredagen 12/9-08)

Klockan halv tre ringde det på dörren. Mina första gäster kom och det lagom tills kaffet hade runnit igenom och kladdkakan och äppelpajen svalnat lite. Wire och Ludde, två slitna killar gjorde entré och höll mig sällskap en god stund. Samtalen flöt på och till slut ringde det på dörren igen, då kom Anna, Tony och Elin. Strax efteråt drog sig killarna hemåt men vi andra fortsatte prata på. Jag fick en liten nalle och ett kort ifrån de där tre och blev riktigt rörd. Karin drällde in en god stund efter tiden hon hade sagt men lagom till att fortsätta snacka med oss. Slutligen kom även Rickard och Elin.
Jag tyckte alla tog för sig bra av kladdkakan och äppelpajen men ändå var det ungefär halva kvar av dem båda. Det var riktigt trevligt med de människorna som dök upp och kul att träffa dem innan jag ska åka.

När de lämnat lägenheten var det dags att diska lite och hitta en outfit för kvällen, skulle ju bjuda på förfest också.
Micke var den första att komma lagom till att jag äntligen bestämt mig för vad jag skulle ha på mig. Kort därefter kom den söta Nadja. Är jättetacksam för att hon dök upp trots att hon kommit hem ifrån Norge samma dag.
Pratade en stund med dem och så anlände Rasse med stereo. Så när vi höll på med det kom Elias, Wilson och Tilde.  Jag efterlyste Boman som slutligen kom efter att jag fått gå och hämta honom längst bort i kvarteret :P
Även min lilla Ellinor dök upp en stund.
Jag hade en riktigt trevlig förfest men haha, trots att vi hade hela stora lägenheten tryckte vi ihop oss i köket där Nadja och Tilde drack snabbkaffe och vi andra pimplade på.
Runt tolv åkte vi alla ned till Hamnplan. Det blev en massa dans och umgänge och jag är så otroligt tacksam att jag fick träffa dem alla!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: