Dessidessan

Livet med hjärntumör

Vecka 7

Kategori: Allmänt



Torsdag:
Skola, intressant och framför allt trevligt! Trivs i skolan!
Handlade lite mat på plus, träffade Staffan där. Vi gick en bit tsm och pratade om allt möjligt. Sedan kom Yann och Romain. Tillsammans med Céline spelade vi Chibr och då pratade vi tyska. Men när hon gick och vi började spela poker istället så pratade Romain inte längre tyska. Sa att i mitt rum (alla är i mitt rum för det är störst och jag bor ensam) pratar vi tyska så att jag kan förstå något. Men han fortsatte prata franska. Yann svarade på tyska och sa även han till honom att prata på tyska. När jag till slut sa ifrån sa han att han inte hade lust att prata tyska, "Det är bara för lektionerna". Handen där på gick jag all in och vann alltihop. Men förbannad var jag! Hur kan man ha så lite förståelse/respekt för en annan människa??? Gris!
Skolsport sen iaf, fotboll som vanligt!
Tillbaka, duscha fort som sjutton och sedan gå till restaurangen Alte Schule. Där vi hade avskedskväll för Andrea. KVällen fortsatte även på Coco Loco och vi kom hem runt tolvsnåret. En trevlig kväll!!!

Fredag:
Skolan var lite småjobbig. Var ju tvungen att säga hej då till Andrea. Grät i skolan, var inte alls meningen men de bara rann tårar, utan att jag kunde hjälpa det. Fick många kramar som tröst, till och med av Martin och en liten puss på kinden.. Haha!

Gick på stan en stund med Staffan, letade mössa, och så satt vi och pratade på McDonalds i över en timme, om livet och allra helst om kärlek.... Intressant! Gick sedan lite mer på stan, hittade en vinterjacka och ett par vinterskor som jag är intresserad av. Otur hade jag iaf, det spöregnade när jag skulle cykla hem. Gatorna flöt efter bara ett litet tag och jag blev totalt dyngsur! Mina jeans var inte längre ljusa, de var mörka... :P
Några ville att jag skulle spela poker med dem, men hade ingen lust.... Satt dock och tittade på ett tag. Roade mig sedan med datorn.

Hade dessutom pannkaksparty med Itxaso, Yoshi, Anna, Tåve och Sophie! Pannkakor med sylt, grädde, nutella, banan, honung och socker... NAMNAM!

Därefter var det dags för fest. Jag, Romina, Joelle, Aline, Wideline, Christelle och Lilia åkte till Bregenz där vi gick till det stora, stora discot Nachtischt. Lika stort som hela nuvarande Åhlens (på gotland),plus undervåningen som Åhlens hade förut..... Lilia sjönt karaeoke för oss, hon har en underbar sångröst. Men hade inte roligt förutom när vi dansade, och det var inte heller så roligt på grund av all trängsel, då alla de andra pratar franska och gjorde det under hela kvällen. Förstod alltså noll och ingenting...........
Åt pasta i köket i Max när vi kom tillbaka och kom i säng runt halv fyra... God natt!

Lördag:

Sov ganska länge! Åt frukost med Gaylord (han åt mat) och så gick vi sedan genom snöstormen till Lindau Park där han inhandlade öl och jag yoghurt och bröd. Städade mitt rum när vi kom tillbaka, letade efter saker och hittade saker..
Yann och Romain kom hit och så spelade vi tre och Gaylord Chibr i två timmar. Det gick verkligen inte bra för mig och Yann, vi hade otrolig otur, eller nej egentligen hade Romain bara otrolig tur... Störigt!
Lagade mat!

Pratade med mamma i telefon (fi fan vad dålig koll jag har på nyheterna, visste inte alls att det fanns en ekonomiskkris och att så många blir uppsagda som mamma berättade om. Måste börja läsa nyheterna på nätet!!)
Hade bestämt mig för att stanna kvar hemma och inte följa med på discot i Friedrichhafen. Anledningen var att jag inte ville åka dit och inte förstå något av vad de andra säger, som det var under fredagen. Sa även det till alla när de frågade men de insisterade på att jag skulle komma med (var ju min sista lördag) och lovade att prata tyska så jag följde till slut med iaf. Sagt och gjort, de pratade tyska hela kvällen när jag fanns i närheten! Till och med i bilen fram och tillbaka....

Väl där pratade jag mkt med Gaylord och Aline. Vi kollade på folk och fick oss en hel del skratt.. Ont om snyggingar dock. Tills jag träffade, hör och häpna över namnet, Ralf :P En snygg tysk som ville gifta sig med mig. Haha! Jag skämtar dessutom inte, han bad mig stanna i Tyskland för att han aldrig träffat en så snygg tjej och aldrig fått ett såhär bra första intryck av någon. Nåja, allt det där tror jag väl inte på. Men han berömde hela tiden min tyska, något som gjorde mig otroligt glad!!! Vi pratade en hel del, han spelar tydligen fotboll och får betalt för det och hans kropp var väldigt tränad. Hihi! Nåja, folk säger mkt, får väl se vad han säger senare. Har lovat o skriva ett mail, och varför inte?! Då övar jag ju min tyska!
Vi kom hem runt halv fem, var då otroligt hungrig så gjorde mackor och te. Kilian kom och pratade med mig också, haha, det var lite roligt. Vi filosoferade lite.. Slöt med att jag kom i säng klockan sex......... :P

Söndag:
Idag har jag sovit länge!! Sov till halv två, men det kan ju bero på att det blev så sent "kvällen", eller ska jag säga morgonen, innan.
Idag har jag inte heller gjort så mkt. Är vrålförkyld och trött så har gjort mina läxor men sedan har jag mest suttit och knapprat på datorn.. Pratat med Emelie en hel del, kul att höra av henne!


Men ska se ett Gossip Girl avsnitt nu och sen sova, det kan jag behöva.
Ha det bra! Pusss

P.s Jimmie har varit så snäll och påpekat att min svenska blivit väldigt dålig... Så härmed ber jag om ursäkt för alla stavfel jag gör och alla meningskonstruktioner som är helt åt skogen... Förlåt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: