Dessidessan

Livet med hjärntumör

Fre v.6-tisdag v.7

Kategori: Allmänt


Fredag:
Oj herregud! Fredagen är en kväll som inte lär glömmas i första taget :P
18 pers var vi som tillsammans i en stor taxibuss åkte till diskot i Friedrichhafen. Det enda jag betalade där var inträdet, trots det så drack jag tre öl, en tequilashot och ett glas champagne.
Kände mig inte alls onykter och sen var jag stupfull :P Haha. Men jag var inte den enda, alla ifrån hela Max (alla ifrån residenset utom en person, tror jag, var med) var vääääldigt onyktra. Jag och Aline hade väldigt roligt tillsammans kan jag säga :)
Åkte hem med första taxin men det var nog lika bra det för jag hade fått i mig tillräckligt. Somnade som en stock, hörde inte ett sms som jag fick 3 minuter efter att jag skickat mitt :P Haha och klockan var bara 3, några kom hem vid halv 6.

Lördag:

Bakfulla e vi allihopa, allihopa, allihopa, bakfulla e vi allihopa!
Japp det var vi verkligen! Huvudvärk och magont det var en åkomma som förekom hos 90% av residensets invånare :P
Hade en riktigt lugn dag,.. Låg och iaktog taket och såg film, drack flera liter med vatten och hum var allmänt väck. Jag och ett par stycken andra skulle egentligen gått till en hårdrocks-konsert men det sade våra huvuden nej till....
När jag tänkte gå och lägga mig runt 9-tiden så kom Yann och knackade på. Det blev alltså lite Chibr på kvällen. Jag, Aline, Gaylord och Yann. Jag och Yann vann två ggr i rad sedan gick de andra och lade sig och Yann cyklade hem.

Söndag:
Sov till tolvtiden någon gång och gjorde sedan massvis med läxor. Försökte lära mig verb med prepositioner, dock är jag rädd att inte ett enda verb fastnade...... :/
Martin kom runt kvar över tre så umgicks han och jag till fyra... Medan vi väntade på att de andra skulle bli redo så spelade han, jag och Yann lite Chibr... Alltid Chibr, de e skit kul!!
Slutligen gick vi iaf äntligen till bion här i Lindau. Vi, dvs jag, Aline, Martin, Yann, Gaylord och Céline (Alines nya rumskamrat) såg den nya James Bond filmen och jag kan ju säga att utav det jag förstod så var den helt okey. Förstod dock verkligen långt ifrån allt!!
Även efteråt blev det lite Chibr. Aline gick dock och lade sig...... Det blev riktigt sent...! Vi pratade länge, om vart vi varit (vilka länder) om framtiden och sånt där tjaffs. Även i köket med Ixtaso, pratade vi...
Martin stannade längst med mig och det blev som vanligt lite youtube för oss... :P

Måndag:
Herregud vad trött jag var. Men men man får väl skylla sig själv när man är uppe sent och pillar på datorn...
Vi har fått en ny tjej i vår klass. Romina, 18 år ifrån Schweiz. Tycker det är lite roligt att det går att bilda Romains namn med hennes bokstäver :P Nåja, hon verkar helt okey...!
Marius är tillbaka efter sin vecka i Egypten också så nu är det alltså jag, Romain, Thais, Mami, Marius och Romina.
Handlade lite mat.....
Såg Hellboy 2 och tyvärr, eftersom jag var tvungen att ta hand om köket- min dag, så höll jag mig vaken med Betapet. Höll på att somna när Yann knackade på. Tydligen poker på g nere i vardagsrummet. Fixade köket först för tänkte att, kanske vaknar jag till, men icke sa nicke. Tittade när de andra spelade en stund men ögonen gick inte att hålla öppna så det var bara att gå och lägga sig det. Somnade som en stock!

Tisdag:
Förmiddagslektionen var svår!! Vi höll på med Passiv och fi sjutton vad det är svårt att förstå sig på. Nåja, det var ju bara första dagen jag försökt med det men iaf.
Hem, gjorde pannkakor. Men tror de var något fel på smeten, för små ägg kanske, så de fastnade bara hela tiden. Tog mig över en timme att steka alla så att jag kunde få i mig lite mat och ha matlåda till imorgon. Pratade med Aline först under hela timmen då jag stekte pannkakorna och en stund till när jag åt. Sedan kom Tåve och så pratade jag med henne en stund. Längsta konversationen jag haft på svenska sedan förra veckan när hon och jag pratade i köket.
- Tisdagar är bra pratdagar i köket!
Eftermiddagslektion! Övade futurum, hade läsförståelse x3.
Hem, försökte göra läxan. Martin försökte hjälpa mig över msn. Det slöt med att han fick fråga sin tysktalande schweiziska flickvän så att vi kunde få någon klarhet för vi hade ingen aning. Till slut gav jag ändå upp!
Åt lite mackor och begav mig sedan till skolbion. Såg I am legend. Tycker ännu bra om den, sist jag såg den var ju hemma i sängen hos Jimmie..............


Och nu sitter jag här.... Trött som vanligt och tror faktiskt att jag ska ta och gå och lägga mig.
Ni får ha det så bra där hemma, hör gärna av er! Puss och Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här: