Dessidessan

Livet med hjärntumör

..........

Kategori: Allmänt

Lite uppdatering då...

  • Valborg blev väl sådär, beslutsångest ända in i sista minuten men så gick vi till slut till killarna på Mästergatan, men jag satt mest på ett och samma ställe - hade så otroligt ont i magen så kunde typ inte röra mig.
Men kul att va med Jimmie och Karin i alla fall! <3

  • Börjat spela alfapet på betapet.se, jag har ett kasst ordförråd har jag insett!! Men det är ganska kul och jag märker verkligen vilken dålig förlorare jag är.... :P
  • Hade projektredovisningar igår, otroligt oorganiserat måste jag säga. Att en hel klass skall behöva jaga lärare för att få reda på vad de ska göra, helt otroligt.
  • Hade två prov idag, latin och idrott. Båda två kändes som om de gick bra så får väl hoppas, vilket jag måste. Har inte mer latinlektioner då, eftersom jag gjort provet.
  • Jobbade på mitt nya jobb i lördags och i söndags, gick helt okey, men kommer verkligen sakna Åminne!
  • Tvättat med Jimmie idag, det behövdes.


Morgondagen dedikeras åt att plugga matte, nationella på fredag och det är otroligt viktigt..!!!!
Helgen dedikeras åt Jimmie och plugg.
Nästa lördag (fyller moffa 70 år) kommer Karola så vill vara med honom så mycket som möjligt innan dess för då kommer jag jo bo hos mummo en hel vecka utan honom. Men jag ser fram emot att Karola ska komma hit, saknar henne och alla andra tyskarna!



Jag försöker vara glad och trevlig och anstränger mig verkligen, men hjälper det något??



Visst finns det saker man missar när man har ett förhållande i min ålder.
Men när jag tänker efter hur jobbigt det var när man försökte hitta någon och kanske föll för någon och blev sårad, gång på gång, på gång, så känner jag hur bröstet sväller för att jag inser hur lyckligt lottad jag är som har hittat en man jag älskar och vill vara med.


P.s 18 skoldagar kvar nu!!

Kommentarer

  • Jimmie säger:

    Smickrare du är då ;)

    Älskar dig också gumman!
    Sluta tjura nu! :D

    2008-05-07 | 20:33:02

Kommentera inlägget här: