Dessidessan

Livet med hjärntumör

Ekonominyheter

Kategori: Allmänt

Att det skall vara så jävla svårt att hitta en intressant ekonomiartikel att sammanfatta...
Jag skall skriva en sammanfattning på 250 ord av en ekonomi artikel, men hallå, det är inte lätt att hitta en ekonomiartikel som är längre än ca 300 ord och som jag förstår något utav... Nu har jag efter flera timmars letande hittat en, men nu är jag så trött att motivationen för att skriva den totalt försvunnit......


I want the love story, welcome to the reality!

Words of Wisdom?!

Kategori: Allmänt

There are many frogs out there in the big wide world
and unfortunately you have to kiss a lot of them to find your own special one...

It might be totally covered with slime or it might be the cutest one,
but you won't know if it is the right one until you have your true first kiss..

You might even have to kiss the frog a couple of times
before it turns out to be the prince you have always wanted....

Even though it is a hard search
and a lonely road
I hope that I someday will find my frog
and be happy with the prince he turns out to be.

I might have already met him or he might still be out there to find.
Whatever it may be, someday I will be able to call someone mine
and love him with my entire heart.

Until that day- the search goes on...

Intressant skoldag

Kategori: Allmänt

Konjunktiv, vad är de för uppfinning egentligen? När man behärskar det är det riktigt roligt att kunna det, men att lära sig det är inte det lättaste och Yvonnes sammanfattade förklaring idag på lektionen hjälpte inte mycket men antar att det bara är att öva på tills det sitter!
Hade sista Eu-profilslektionen idag som är just EU. Nästa gång skall vi ju bara diskutera en bok.. Hade en riktigt intressant lektion idag måste jag säga! Sista timmen satt vi bara och diskuterade och jag tyckte att det gick väldigt bra, måste erkänna att jag hoppas på ett högre betyg i den här kursen (!!).

Idag på lunchen unnade jag mig dessutom att äta med de andra på Tufvan. Blev obeskrivligt proppmätt utav den pastasalladen med kyckling och mango/currydressing. Man får ju dessutom te till så för 45kr måste jag säga att det var underbart!!!
Ännu mätt för sjutton så tror inte de blir pannkakor ikväll, räcker nog med mackor.. :)

Har fått reda på att vi inte börjar vårterminen förrän den 18:e januari.. Fatta vad underbart, om jag då slipper att skriva ngn omtenta innan dess, att bara njuta av jullov till dess? Då hinner jag verkligen med att umgås med alla hemma och träffa alla jag vill träffa. Antar att jag lär bli lite rastlös också men de får ordna sig :)

Sen jag kom hem har jag bara suttit och pluggat. Imorrn skall vi vara effektiva också, jag, Daniel och Mikael skall ses vid tio och plugga. Bra då utnyttjar man tiden!! Bara jag inte sitter där i helgen igen och inte har något att plugga.. :P
Men tänkte iaf julhandla lite i veckan. Se om jag kan hitta något...

Just another Sunday with a prince

Kategori: Allmänt

Söndag i all ära som vanligt,.. Varit en riktigt trevlig dag..

Har tvättat och därför återigen haft badrummet fullt av kläder som inte blivit torra i torkskåpet. Så har jag och Mikael pluggat, bara lite snabbt. Därefter var vi hemma hos goa Daniel en sväng och drack glögg och åt pepparkakor. Pratade en go stund och bara mös.
När jag gick hem kurrade magen enormt så började med maten, blev potatis o morötter i ugnen med lövbiff och bea. Så otroligt länge sedan jag gjorde det sist och gud så gott det var, verkligen underskattat!
Anton var här då också och lånade skrivaren och såg på fotboll, stackarn var ju helt förstörd för att Arsenal förlorade :P
Carro, världens underbaraste vän, ringde ju också, blev en ganska lång pratstund, längtar verkligen efter att få träffa henne!!!!!!
Var därefter lite duktig och läste om Eu tills Mr T kom hit och såg färdigt filmen vi började på i onsdags. Lekte lite tjuv och snodde ngt jag längtat efter såååå länge, dumt av mig, ville bara ha mer.. Mersmak är inge bra och då menar jag inte drickan Mer utan suget efter att få mer av det den fina killen kan ge mig....

Yours truly Desireé

Da A and da C aka T

Kategori: Allmänt

Umgåtts med Anton och Totte ikväll, me like, trivs jävligt bra med dem :)
Tvingade dem o se Eragon dock, men de satt ju ändå med varsin data i soffan och lekte :P
Jo och så har jag fått en liten förklaring på tennis utav Anton så att jag skulle hänga med i den viktiga matchen som var nu ikväll. Tyvärr förlorade svenskan vad jag förstod?!
Nu blire sussa, satt under Tottes fönster o frös, de andra två klagade på att de va varmt, så blev lite snorig o fick lite ont i huvet, så som sagt, susse.. :)
Imorrn - tvätte, plugge, diske sen då?

Bored..

Kategori: Allmänt

Boooooooooooooooooooooring!

Idag är min arm mest svullen och dubbelt så stor nästan men den gör ändå inte lika ont som igår.. *Tummen upp på den*

Pluggat allt jag behöver plugga och har noll lust för repetion så ser ut att bli en lugn ensam dag hemma....
Finns iaf bra o se på tv, typisk tjejfilm vid 15-tiden - Prinsen och jag och så Eragon ikväll, så de kan bli nice även om de nog blir lite ensamt..

Aouch, Anton kallade mig precis för dude.. För att jag hängde med killarna igår på efterfest då är jag dude. Den e lite jobbig :P:P Farbror Dessan har återuppstått tycks de som.

Kanonersch!

Kategori: Allmänt

Blev en riktigt trevlig kväll till slut...! Massa trevligt prat hemma hos Daniel, med verkligen massa folk där...
Så kom alla boysen som varit hos Björn också.. Först klappade Andreas mig på axeln, sen kom Björn o tryckte om min axel i kramen och dunkade mig sedan på axeln o sa att jag alltid är bjuden till honom när jag klagade för att jag inte fått ngn inbjudan. Då tänkte jag att jag inte kunde få mer ont i axeln så hängde med ut. Och nog hade armen blivit ganska bortdomnad, dock gjorde det ont när folk gick in i en på dansgolvet. Men Niklas skyddade mig väldigt bra :)
Ajdin blev ju 21 år vid midnatt också, väldigt nice.. :)
Så blev de lite kebabvagnen, och lite eftermys hos Björn..
Jag blev raggad på i kebabkön, var väl andra gången jag blivit raggad på på en utekväll här i Växjö, lite kul var de ju.... :P

Nu ska jag sussa och sova igen alla timmar jag missade igår. Ingen aning om vad jag ska göra imorrn, håller tummarna för att Tomas är i Växjö så man kan se en rulle med honom men who knows? :)
Sov gott!

Inflyttningsfest @ Daniel

Kategori: Allmänt

Gaa, jag är handikappad. Att prova kläder inför kvällen var väl i princip omöjligt och att duscha var fan inte skönt för då måste man röra på armen.. Att raka sig under armen var inte särskilt roligt....! De gjorde ont som fan att lyfta på armen så mkt för att komma åt....

Har pluggat massa idag, snart blire inflyttningsfest hos Daniel men de blir inte utgång. Kan inte alls föreställa mig att gå ut och trängas på dansgolvet för bara jag nuddar min egen arm så stönar jag av smärta. Hur fan blire då på dansgolvet som lär va smockat nu när de e löningshelg... Har inte varit ute en endaste löningshelg, lite tråkigt, men de gör nog för ont i gå ut alltså...

Hem till Daniel, ha en bra fredagskväll!

AAAAAAAAAAAAAJ!!

Kategori: Allmänt

Har så förbannat ont i armen så jag vet inte vart jag ska ta vägen, vissa rörelser är verkligen PAIN! inte sovit särskilt bra, vaknat till och från hela tiden när jag råkat vrida mig över mot den sidan. Sedan åtta har jag typ konstant vaknat.. Värken i handen har avtagit nu är det hela överarmen som är öm och gör ont och så strålar värken upp i den sidan av nacken och gör mig superstel.. Suck!!!

New Moon

Kategori: Allmänt

Vart och sett New Moon med Mikael, Fia och Elin... Böckerna är ju mina favoritböcker men nja jag vet inte om filmerna är så jävla bra... Men men den dög, grät inte under hela filmen var mest irriterade på alla jävla respektlösa idioter på bion...

Brevid mig satt ett hånglande par vars händer gick på upptäcksfärd på intimare ställen emellanåt. Okey, jag fattar, de e gulligt o va kär och till en början var jag väl jävligt avis, men hallå, betala 105 spänn för o gå på en bio och så hånglar de bara plus att de va lite för mkt folk där för o göra mer, tycker jag.
Plus att den killen satt och bufflade på min arm stup i kvarten, min arm som redan innan gjorde ont värker nu väldigt mkt så ska knapra i mig en ibumetin sen..
Dessutom spred han ut sig så jävla mkt att jag inte ens kunde sätta ned popcornsaken på golvet utan att behöva flytta på hans ben. Lovar att han inte har så mkt mellan benen att han inte kunnat maka på sig lite, fetto :P (oops, sry för orden :P)
Bakom satt ett gäng killar som självklart skulle hålla på och tönta sig och skrika ooooo och naaaww och förstöra allmänt, idioter!!
Framför satt de tyskar som inte lärt sig prata tyst i en biosalong..

Men filmen då, helt okey, sugigt slut måste jag dock säga..
Och hey, vem fan vill ha Robert Pattinson aka Edward Cullen när Taylor Lautner aka Jacob finns???? Mumma för ögonen! :P hahahaha

Nu ska jag ta ibumetin o gå o sussa för fan va de värker.. suck.. Trevlig dag iaf! =)

Armen faller av

Kategori: Allmänt

Bläää, ont i armen, de gör ont i hela handen nu och känns som om min arm är mkt kortare än den är.. Gick till VIAs Årsmöte, kändes som om jag var full och vinglade jättemkt.
Ny styrelse till VIA är vald, jag ska väl sitta som vice i Utbildningsutskottet under före detta ordförande Desirée och sen ta över i vår. Gå med på möten för förbättring utav programmet, kan bli intressant.

Jag tycker om honom och önskar att jag fått legat i hans famn nu och gnällt lite om min arm, men laddar till New Moon med folket iställe :)

Sprutelisprut

Kategori: Allmänt

Jag tvekade in i det sista.....

Jag och Mikael hade ju bestämt att vi skulle ta vaccinet mot svininfluensan idag. Dock tvekade jag verkligen in i det sista. Vi plockade upp Elin och Elin på vägen dit och så följde vi de små skyltarna bort till byggnaden.. Paniken kom krypandes när vi stod ute i förrummet och väntade och när vi kom in i rummet (Vaccinstället var en för ändamålet iordninggjord bygdegård) började tårarna rinna utan hejd. Tjejen som skickade in folk i olika bås såg mina tårstrimmade känslor och frågade enkelt: Spruträdd? Ja, hulkade jag fram.. Sjuksköterskan kallades ut, en kvinna med finsk brytning som bredde ut armarna och sa kom.. Fick mitt eget lilla mumintroll alltså..! :P Fick ligga ned på en brits och blundade medan Mikael höll min hand och så stack hon mig med nålen som jag aldrig fick se (tummen upp på den o slippa se sprutan).. Så sved de till men min enda tanke var att slappna av för om man spänner sig så blir det värre så tryckte knappt till Mikaels hand, vilket han efteråt sade att han vart förvånad över.
Efteråt låg jag kvar en stund på britsen och såg när hon stack Mikael, blodet bara rann ned för armen på honom efteråt, då kom spykänslorna, reste mig upp o ville bara ut. Fram med mandarinen som jag tagit med och så bar det av hem, med ett kort stop på apoteket för o köpa slemlösande mot min hosta och fylla på förrådet av smärtstillande..

Nu sitter jag hemma o e lite stolt att jag trots allt tog en spruta.. I made it. Men det värker längs med yttersidan på handen vilket det gjort nu ett tag, de gillar jag inte, så det är lite jobbigt att knappra på på datan nu...
Men förhoppningsvis går de över. Nu blir de lite plugg o sen tänkte jag äta lite tacos som blev över ifrån igår o så e de ju bio ikväll.. :)

Tålamodet påfyllt

Kategori: Allmänt

Jag vet att allt inte kan vara lätt, att man måste ha motgångar för att uppskatta allt bra, att man inte alltid kan ha medvind. Men lägg av, jag är trött på motvinden nu, den förstör min frisyr.... (skämt åsido)
Hade verkligen bestämt mig för att jag inte orkar längre.. Men mitt tålamod har blivit påfyllt och jag vill inte släppa taget riktigt än... Skam den som ger sig och prisa vara talets gåva!

YOU GOT TO RISK IT TO GET THE BISCUIT

Go kväll med de tre köksmästarna!

Kategori: Allmänt

Haft en trevlig kväll med killarna, lite besviken på skitungarna för att ingen stannade o såg en film, fick se film själv och sätter nog igång en till nu så jag kan bli riktigt trött o förhoppningsvis somna när jag släcker lampan..

Tacosen blev riktigt bra, Anton var stekmästarn, Tomas såsmästarn, Totte skärmästarn, bra kombination :)
Sen tvingades jag se på Paradise Hotel på grund utav att Anton tog fjärrkontrollen :P
Men jag vägrade äta efterrätt till de kassa programmet. Så det blev glass, banan, kolasås och maränger till ngn film på sexan som de inte såg färdigt utan bara gick hem.. Tråkmånsarna..
men som sagt, blev en trevlig kväll, tycker om dem allihop!

Mikael is the shiet

Kategori: Allmänt

Jag skrattar så jag vet inte vart jag skall ta vägen!
Mikael är iaf bäst så är det bara.. :)


Mikael säger:
Your mission for this evening will be as follows; seduce Tomas and bake him some scones in the morning, over and out

och så skall jag gå med brösten utan för toppen :O

Som Mikael säger: "Hans mästerplaner är inte att leka med"
Tur att vi kan skämta, det är härligt!! Vad skulle jag göra utan honom? :O

Skall ha lite Tacokväll med Totte, Anton och Tomas, alla tre skitungarna... :P
Så har faktiskt pluggat på bra idag och städat har jag gjort också.. :P

Imorrn ska man ta den där läskiga sprutan med Mikael, HJÄLP!
Sen blir det bio med honom, Elin N, Elin W och Fia.. :)

Nu- ut med soporna!

Mikael säger:
Gör du så  
Så ses vi imorgon om vi inte hörs senatre
senare
glömm inte uppdraget nu!
Dessidessan, i Växjö.... säger:
japps de gör vi, kan uppdatera dig om läget sen
hahhaa mission already failed
Mikael säger:
Bra då litar jag på att du tar sprutan nyknullad imorgon då
Mikael säger:
Skulle nog hjälpa dig att slappna av rätt rejält

passa dig Mikael, du blir citerad ;);) MOHAHAHAHAH

Rösten är nästan tillbaka

Kategori: Allmänt

Det blev en hel del plugg igårkväll, under den tiden då jag inte satt och skrev massor på facebook och med Anton på msn, och jag klev upp idag och pluggade i nästan två timmar innan lektionen.

Nyss svarade jag på Karolas mail, kul att höra av henne. Julmarknaden har ju kommit igång i Soest, den som jag älskade så mkt så nu vill jag mest vara där och ingen annanstans.

Blir väl lite mer plugga nu, tänker inte gå på grammtiken ikväll för den kommer inte ge mig något alls... Hade gärna umgåtts med någon, men får se om man kan få tag i ngn. Mår mkt bättre idag, lite småsnuvig och hostig men har nästan fått tillbaka rösten... :)


Bomberna faller

Kategori: Allmänt

Haha gick och sov i två timmar vaknade och var livrädd när hela lägenheten skakade av smällen ifrån en av sprängningarna. De håller ju på och bygger massa utanför och de spränger i grunden.. Lagom roligt. Men jag svär på att sprägningarna blivit värre och värre under dagen. De klirrar i hela skåpet och glasen tar ett skutt på diskbänken liksom jag på kontorsstolen trots att signalerna ljudit och jag bara sitter och väntar på själva smällen...
Känns lite andra världskriget scenarie över det hela.....

Vart är du Mr Feber?

Kategori: Allmänt

Gått hem ifrån skolan för att jag mår superdåligt...!
Vaknade med huvudvärk som slår till varje gång jag rör på huvudet och sen när jag gick till skolan kom illamåendet så nu har jag svinigt ont i magen med spykänslor plus hemsk hosta, nästäppa, ömmande öron och vattniga ögon.. Vart fan är febern så att jag kan få bli riktigt sjuk o sen bli av med allt? Hatar o ha massa småsaker som överväldigar en... Orkade inte va kvar eftersom jag ena stunden fryser ihjäl o andra får världens svettningar för att i nästa sekund fundera på o resa mig upp och springa ut och spy.... Känns inte som om jag kan koncentrera mig så bra på lektionen då...
Dessutom måste det ha varit den segaste Grammatiklektionen jag någonsin varit med om... Annars har hon alltid ett högt tempo för att hinna gå igenom allt hon ska säga, men idag var tempot insatt på snigel och slowmotion så jag fick för första gången på universitetet svårigheter att hålla mig vaken...

Nu tänker jag gå och lägga mig för att sova en stund, se om jag mår bättre sen så att jag kanske kan orka plugga lite...

Söndag i all ära

Kategori: Allmänt

Idag har mummo och moffa vart med mig hela dagen. Vi fikade här tillsammans med Mikael och sedan har vi sett massor på skidor, hästhoppning och Vem vet mest.. Vilket då inte var jag!! Kunde väl kanske fem frågor eller något?!
Vi har även vart och handlat och lagat god mat som jag nu säkert har nästan två matlådor kvar utav :)

Sen har Mikael vart här och vi har gått igenom grammatik och översättning. Översättningen gick inte alls bra... suck... Jaja sen har vi suttit och sett Transformers 2:an och Bridget Jones. Upptäckte att det finns en sekvens i Bridget Jones där de är i Zürs, såg hotellet där jag jobbade, skitkul!! =) Blev helt till mig och saknade snön något enormt..


Nu ska jag sova så jag orkar med hela långa skoldagarna imorrn och på tisdag.. Känner mig halvt bortdomnad, den här förkylningen tar verkligen på mig och mina stämband.
Egentligen är det ju vaccinering för oss den här veckan också men kanske inte så bra o vaccinera mig när jag är förkyld så får väl kolla upp hur jag ska göra då....
Nee sova va de ja. Pusss

Jo förresten så har jag ju lekt elektriker idag, en insats jag måste säga att jag är mindre stolt över. Klantarsle är jag iaf!! Skulle byta kontakten på en sladd.. De gick ju sådär, skruvade och skruvade och skruvade men sladden vägrade stanna i kontakten.. Svor lite till och sen gick de och nu fungerar lampan i fönstret prima och den passar perfekt :) Men jag skall då inte satsa på en karriär som elektriker för ngt som borde varit så enkelt tog på tok för lång tid..

Så har jag sagt efter en väldigt jobbig men upplysande dröm att man kanske ska lägga sånt där som kallas känslor på hyllan ett tag, hyllan som moffa äntligen skruvat upp, och lämna dem där på obestämd framtid. Då sa min nye vän Älmhultaren Robert aka Keso något väldigt klokt:
"tänk va mycket tid du kommer ha te annat nu ;)"

Så.. Nu då, sova! :p

Jo, måste berätta att jag haft två väldigt lättroade dagar, tror aldrig att jag skrattat så mkt (okey på väldigt länge då och Mikael har suttit och skrattat åt hur jag låter när jag skrattar med den här förkylningen) och har nog skrattat sönder min röst ännu mer.... Dolda Kameran igår och skrattade åt Bridget och Transformers idag, undrar hur mitt humör är imorrn... :)

Kosta Julmarknad

Kategori: Allmänt

Har vart på Kosta Julmarknad idag, Lessebo låg det vid...
Riktigt mysigt ställe. Har ju velat ha låga stövlar nu sedan länge o ersätta de jag har nu med. Jag hittade dock inga låga stövlar men ett par med hög klack som jag velat ha i flera år... 298 kr! Asnice!
Blev dessutom: ett saltkar, ett pepparkar, julklappt till morbor o moster, glöggmuggar, halsband, armband, öronhänge och en ny tomte till min samling...
Var jättemysigt att ränna runt med mummo och moffa :) Så härligt att ha dem här, känns som om jag fått mer krafter nu när jag träffat så många ur familjen på min egna hemmaplan på en vecka... :)

Sen jag kom hem har jag hängt upp mina gardiner som mummo fixat och sån julstämning som jag hade så kunde jag inte låta bli utan gick upp och hämtade mina julsaker.. Har alltså pyntat, ställt upp hela min tomtesamling och hängt upp ljusslingor.... :) Blev riktigt mysigt! Mikael hjälpte till och så belönade vi oss med glögg och lussebulle :)

Nu finns de bara en endaste sak som hade gjort de bättre och de e o ligga i någons armar och mysa med all julbelysning och alla ljus jag tänt.. Men som Anton säger så finns det folk som har det värre och Mikael är ju här så har iaf sällskap...

Gamla Godingar

Kategori: Allmänt

Happ idag gör det riktigt ont i halsen.... Inte roligt..
Sitter o lyssnar på gamla godingar ifrån 40 50 och 60-talet... :) Nyss va de It's my party och nu e de itsy-bitsy-teenie-weenie-yellow-polka-dot-bikini :) Måste fråga Ellinor om lite fler, hon har bäst koll på gamla godingar!

Snart kommer alla o hämtar mig, de ska köra till ngt köpcentrum utanför Växjö. Får jag se lite mer, kan bli roligt :)

Finbesök ifrån Gotland

Kategori: Allmänt

Tjoho!!
vart med mummo o moffa på stan hela dagen, letat efter stövlar, ordnat med nya gardiner och så har moffa äntligen skruvat upp min hylla, såååå härligt!!!
Kjell fyllde ju 60 idag så han bjöd på middag på fin restaurang i Växjö. Var jag, eva, perove, mummo, moffa, kjell, rosis, Kjell och Rosis son med flickvän och så flickvännens lillebror med hans flickvän..
Trerätters, mumma för töisen!
Ringde JJ efteråt och fick hemsk längtan efter honom, Mården och Viktor, skall hem o hälsa på dem så fort jag kommit till ön o kolla in lägenheten Mården och Viktor flyttat in i... Miss 'em.
Så gick jag hem till Anton en sväng o hälsade på honom o Totte också. Tyckte att någon måste följa med mig när de e dags för vaccination eftersom jag e spruträdd.. Men de skulle inte de göra utan Mr T. Känns som om jag behöver byta smeknamn snart för alla vet och har fattat.. :P

NU ska jag sova, behöver vila min röst.... Trevlig dag o trevligt att alla är här och hälsar på och imorrn får jag förhoppningsvis upp gardiner. Blev både andra nya gardiner och julgardiner.... :) I veckan kan jag ju få upp lite julbelysning, myyyyys!!

Lycka!!

Kategori: Allmänt

Jag visste att jag förhoppningsvis skulle få lite gott att fylla på frys och kylskåp med.. Men att packa upp de där två kassarna med allt de tagit med var ju bättre än jul!!
Bullar, lussebullar, fisk o potatis, köttfärssås, ärtsoppa, biskvier, blutsaft, gott gotländskt bröd, kräm, lammfrikassé, massa fint dekorerade ljus ifrån mummo, en julljusstake, värmeljus... Är de bäst eller är de????
Lycka!! Nu kan jag leva gott ända tills det är dags att åka hem...!

Skall bli härlligt när de kommer hit imorrn o kollar vart jag bor också.. De orkade inte riktigt nu utan åkte till hotellet.. :)
Ska sova nu så jag känner mig okey imorrn och orkar tacka dem så hemskt mkt för allt!! <3

Fick ju en adventsljusstake med värmeljus också.. Nu skulle man bara haft en söt kille som man kunde ätit alla bullarna, tänt ljusen och legat på sängen tillsammans med framför en bra rulle i hans armar.... *disneyfilmssuck* jaja, drömma får man =)

Tråk

Kategori: Allmänt

Gotta gun?
No!
You want one?
Berta!
What? I'm making small-talk!!


You look a lot like my 5th huspband.
How many times were you married?
Four! ^^

Ibland kan 2 ½ men verkligen vara riktigt nice o sitta o titta på....
Kollat massa tv idag, var länge sen och de blir ju mer. Först Hells Kitchen, sen Navy CIS, 2 ½ men, SOS Gute, Glee....
Även varvat cs. Får väl gå upp en svårighetsgrad o börja om, men misstänker att jag inte kommer klara de då.
Pluggat, gjort översättning 8 utan lexikon, får se sen när den blir rättad på lektionen hur mycket fel jag har då. Redan rättat artiklar och ord och klarat ännu godkänt gränsen med stor marginal så kan ju alltid hoppas...

Neeee hu vilken tråkig blogg, vilken tråkig dag.. Kan inte prata och inte haft ngn o prata med heller o Becca har åkt.. suck....

Morgon

Kategori: Allmänt

Har ingen röst alls!!!

Och vem fan ringer mig på privat nr klockan sex på morgonen?????????????????????????

Becca åker idag, de suger..

Mummo, Moffa, Eva, Per-Ove- Kjell och Rosis kommer idag... De e nice, om jag nu har fått tillbaka rösten tills dess....

Aj, ont i öronen, ska inte få öroninflammation nu va? Har inte tid o va sjuk!

A wonderful Kiss

Kategori: Allmänt

All I can think about right now (except the fact that Becca is leaving) is his kiss... I miss it....

Färga håret

Kategori: Allmänt

Färgar håret, misstänker sånt där konstigt resultat som de blivit de senaste två gångerna, tur att den lila nyansen brukar försvinna efter två-fyra dagar...

Väntar spänt på att kunna se resultatet, luktar så förbannat gott nu iaf när jag sitter med efterbehandlingen i... :)

Hade verkligen fel, det blev jättebra och lindade in mina små ljusa slingor i folie så har de kvar också... Luktar svingott i håret och e glad :)

Storm?? Mobilnätet fungerar iaf inte.....

Färdig med EU-arbetet

Kategori: Allmänt

Usch min röst har varit ännu värre än den var igår.. Mikael kom hit vid kvart i elva och så har vi äntligen fått ihop vårt arbete och är faktiskt riktigt nöjda.. :)
Är dock helt slut, blev färdiga ca 15, det tog alltså en jävla tid o rätta allt, har haft en hel del diskussioner om grammatik och troligen lärt oss lite också, men det var jobbigt, sjuka som vi båda är... Men som sagt äntligen färdiga och därmed kan jag koncentrera mig på o göra alla uppgifter i översättning och grammatik så att jag förhoppningsvis klarar de tentorna i december.... Visserligen har vi läxa varje vecka tilll Profilkursen men förutom de så är det bara översättning och grammatik allt gäller nu...

Becca åker ju imorrn men jag vet inte om de e rätt o träffa henne när jag gått o blivit sjuk, vill inte smitta henne plus att jag måste erkänna att de tar emot att ha ett jobbigt jävla avsked.. Jag litar fullkomligt på vår vänskap så det är ju inget avsked för en evighet utan bara ett hej då tills vi ses igen.... Kan alltså inte bestämma mig om vi ska ses ikväll eller inte, kommer bli så jobbigt att åka därifrån....






Svider i halsen

Kategori: Allmänt

Hallelulja!! (hur de nu stavas) satt och frös som en gris, allra helst om rumpan så slängde in riskudden i mikron och sitter nu på den, gud vad varmt och gott det blev om rumpan. Min rumpa är ju typ min värmereglering, fryser jag om den då fryser jag verkligen :P
Igår hade jag lite småont i halsen och hostade, imorse kunde jag knappt prata med mamma i telefon för att jag var så hes, men hade inte ont alls, inte ens när jag hostade. Nu i skrivande stund har jag jätteont i halsen o de svider som as när jag hostar.. Jag hoppas verkligen att det inte blir värre än såhär.... :/ Inte rätt timing känner jag!!

Gick på översättningen idag. Vi rättar ju översättningsuppgiften på lektionen, det här var den bästa översättningen jag gjort!! Var nästan inga fel alls och räknade på hur många minus jag kunde ha tänkats få o de var max 20 och 0-26 får man ha för Vg, vilket alltså kändes väldigt bra.. Men men får väl se hur de kommande går och skall börja översätta lite mer tror jag så att jag verkligen kommer in i det. Thomas gjorde mig ju orolig i förra veckan när han sa att om man klarar översättningstentan första gången då är man duktig för det är det inte många som gör och jag vill inte göra omtentor nu på jullovet, vill ju va hemma......!

Gick förbi med rätt översättning till sjuklingen Jocke, sen var Tomas här en stund o pratade innan han åkte hem. Den lilla ungen ska ju till Ullared, jag vill också dit, försöker hitta några som kan tänkas vilja åka med dit i nästa vecka.. :)

Sitter nu o skriver på min del av Eu-arbetet. Det är verkligen skittråkigt att skriva om det.... Dessutom känner jag att mina språkkunskaper inte är tillräckligt utvecklade för ett sånt språk som krävs i ett sånt här arbete om politik.. De suger, men men de får gå som de går..
Sitter även och funderar på om jag skall färga håret eller inte men kan inte riktigt bestämma mig... :O

Nu får jag fortsätta igen, ha de gött.. :)

En förbannat bra dag

Kategori: Allmänt

Det är roligt med oväntat besök.. Satt här o deppade men så får man ett sms "kommer till dig inom två" så dyker både Jocke och Daniel upp och berättar att de klarade provet de haft idag. Snacka om härligt det var att höra!!
Härligt att de båda två kom hit och berättade det för mig, det gillade jag :)
Sen kom Sara medan Jocke gick hem o åt. Spelade lite cs och väntade på allt folk. Min lägenhet blev uppsamlingsställe för avfärd till Becca och filmkväll....
Blev jag, Mikael, Daniel, Jocke, Björn, Tomas, Adam, Becca, Carro, Sara och Beccas bror och vi såg Little Miss Sunshine och Remember the Titans...
Självklart började jag ju o lipa under Remember the Titans o jag svär att 90 % av rummet vände sig om för o glo på mig.. Haha, hatar de, men tårarna rinner ju bara, jag kan inte hålla emot då börjar de svida sådär jobbigt i näsan och så tåras ögonen iaf.....
Var myspys och Becca har ju bästa möjligheterna för att ha filmkväll också. Tyvärr så är det så att Becca åker till Österrike på torsdag, nu när alla vet kan jag skriva om det, och skall jobba en säsong där i en sportaffär. Becca har blivit en av de absolut bästa vännerna jag har och jag tycker det är enormt tråkigt att hon drar men samtidigt är jag så glad för hennes skull för hon vill verkligen det här.. Alltså e de massa avsked nu vilket också var därför vi körde tredagars i helgen.... Som sagt så kommer jag sakna henne som as, och tro mig, har fällt många tårar sen jag fick veta de förra veckan.. Men även om jag kommer sakna henne så hoppas jag att allt går bra för henne och tvivlar inte på att vi kommer ses igen!!

På vägen hem så lekte jag lite med Loppan också.. (Min bil alltså) och raceade lite med Daniel.. Tog det ändå ganska lugnt men hon körde ändå ifrån honom relativt bra.. Så härligt att få gasa på lite, var länge sedan, här i Växjö kör ju alla som sniglar så man får fan vara glad om de ligger i 60 på 70vägen...... Men ändå, eftersom det var så länge sedan så pumpade adrenalinet i kroppen och benen blev lite darriga.. Sry pappsen, men jag kunde inte låta bli, men hon klarar det ju och jag tog det faktiskt lugnt..
Fick den här kommentaren nu också:
Joachim säger:
du är min nya idol. så jäkla snyggt å dra ifrån daniel

Men nu blire sussa, ska upp och skriva min del av Eu-arbetet imorrn!!!
Sov gott puss o kram


Borta bra men hemma bäst

Kategori: Allmänt

Jag vill hem!!!!
Jag behöver en paus ifrån allt som påverkar mitt humör, gör mig omväxlande ledsen och glad och jag vill hem och få vara ifred ifrån allt och ta avstånd och fatta de beslut jag vet att jag borde göra... Jag vill verkligen hem nu, nu, nu. Hem, hem till ♥ öjn ♥ och bara slippa tänka på alla känslor som hör till den här platsen just nu. Om lite mer än en månad åker jag hem och så jag längtar!!!
Hem och få krama om alla som känt mig länge och som vet hur jag fungerar utan att jag behöver förklara... Få krama om alla fina vänner jag har hemma, gud vad jag längtar efter det, att bara få krama dem....! Jag skall fan köra roadtrip över hela ön o bara krama alla....!

Gotland ♥

Fi fan det är ju jättelångt kvar, insåg jag precis, tills jag äntligen får åka hem.. Jag orkar inte ens tänka tanken....

Redovisning i profilkursen

Kategori: Allmänt

Jaha då har ännu en dag i skolan gått då...
Grammatiken imorse gick ju bra men hon har ju stått o sagt nu i två veckor att vi skulle gå igenom Konjunktiv idag o så gör hon de inte.. suck.... Annars hade jag inte gått imorse för jag hade så ont i halsen och har ännu, tydligen blivit sjuk i helgen, doh! Nu när de kommer o hälsar på hemifrån o allt, dålig timing...

Hade redovisningen med Mikael också. Var jättenervös för han klagade på språket och grammtiken i powerpointen hos de andra och så.. Så hade verkligen noll lust att göra och bli sågad på det sättet. Men det gick faktiskt över förväntan och han sa att vårt språk och uttal var bra. Vi hade dock fel i powerpointen på ett ställe, men sånt händer...

Nu skall jag nog ta o skriva på min del av arbetet o se hur långt jag hinner.
Filmkväll hos Becca ikvälll...!

God natt

Kategori: Allmänt

Nervös inför redovisningen imorrn och enormt besviken o ledsen i ögat......

En bra helg

Kategori: Allmänt

Här är en riktigt glader men trötter tjej som skriver....

Pappa och Marie var ju här igår. Pappa bytte mina däck och så fixade han skuffen så att den inte längre ramlar ned.. Sen beställde vi pizza och åt det tillsammans. Tyvärr blev det lite stressigt men det var kul att träffa dem :)

Sen bar det av till Jens och förfest!! Jens, Anton, Becca, Jocke, Tomas, Mikael, Björn, Niklas, Fredrik, Elin, Beccas Kusin och Beccas kusins kompis... Var nog alla...! Förfesten blev mysig. Därefter bar det av till Oleo.. Dansade sönder mina redan ömma fötter, sedan kvällen innan.... Men hade väldigt roligt!!! Vi träffade även Niklas och Andy ute också.. Tyvärr var Becca väldigt upptagen med att hälsa på allt och alla men jag hade Carro som jag dansade med... Blev lite irriterad dock, var ett jävla tjat om killar,  och väldigt närgånget så jag orkade inte riktigt och drog med Carro till ett annat dansgolv. Gillar väl o dansa närgånget annars men var verkligen inte alls på humör för de igår och allra helst inte när de e närgången dans som i raggningsdans, det hade jag noll och ingen lust till... Jag hade mina ögon på ngn och så var de med den saken... Stor skräll var att de spelade Björn Rosenström på det dansgolvet!! :P:P:P
Det regnade riktigt mycket när vi åkte hem så jag, med mina halvtrasiga stövlar, hade dyngsura fötter när jag äntligen kom hem. Stoppade i mig lite pizza och drack te samtidigt som jag svarade på Karolas mail.
Anton ringde lagom när jag lagt mig och släckt lampan vid halvfyra-tiden.. "Vart är du? Vart är efterfesten?" Haha, sötnosen!!

Klev idag upp vid halv tio, duschade och slängde i mig frukost och stressade iväg för att hämta Jens. Han kollade på en av mina kusiners match med mig och sen körde jag hem honom och åkte tillbaka själv. Satt där mitt i deras fotbollslag och kände mig riktigt, riktigt gammal :P Hade väldigt roligt dock och njöt fullt ut av att vara omringad av gotlänningar och inte en jävel som klagar på hur man pratar! Mys!!
Kusinerna spelade alla oavgjort.. De har utvecklats väääldigt mkt sedan jag kollade på dem sist för säkert ett år sedan. Precis så olika som de är som personer är de även på planen, tycker jag är lite roligt.... :) och som Åsa sa, så skulle de ju egentligen inte spelat i den klassen, utan den var en klass högre så ser man det så så klarade de ju sig väldigt bra :)

Nu kommer snart Mikael, skall plugga inför redovisningen och sen blire förhoppningsvis film med Mr Blond.. :P

Gårdagens partaj

Kategori: Allmänt

Det gick jättebra med pluggandet igår och det var myspys att handla med killarna: Adam, Anton och Mikael..
Hittade dock ingen bh som jag ville så deppshoppade hårfärg så de lär väl bli o färga håret i veckan... :O

Sen blev de o städa iordning i lägenheten innan Mikael, Anton, Totte, Niklas, Björn, Fredrik, Becca, Adam, Chloe och Sara kom hit och förfestade.. Hade jättemysigt..

Massvis med dans..! Det är så jävla härligt att stå där och dansa ett stort gäng.. :) Tycker så mkt om alla här, blir helt varm i hjärtat när jag tänker på vad de kommit att betyda för mig...

Efter det blev det Kebabvagnen och mat hemma hos mig. Massa mysmusik och sen slutligen sova..
Idag har det varit riktigt lätt att städa upp efter allt, jag är förvånad!! Hängde upp två kassar och när alla flaskor o burkar var nedsorterade i dem så var de ju bara golvet och glasen kvar.. :)

Nu kommer snart pappa och Marie, vi hörs senare..!

2:a dagen på g!!

Kategori: Allmänt

Nu kör vi!!

Nu

Kategori: Allmänt

Om nu Mikael kunde komma ngn gång så ska vi till Bibblan o kopiera upp handoutsen till klassen...
Sen ska vi dra igenom allt till powerpointpresentationen...
Sen handla.
Sen ska vi komma fram till vart sjutton festen är ikväll :)

Stallarna

Kategori: Allmänt

NU blire tredagars. Första kvällen - check!

Har pluggat med Mikael idag, vi är nog klara med redovisningen, imorgon skall vi synkronisera oss och kopiera papper så blire nog en runda med Adam, Anton och Mikael till Samarkand och Öb, handla!

Men har även vart på Stallarna ikväll. Först var vi där med tyskarna, Andy och Niklas. Men sen kom Mikael, Björn, Niklas och Louise och senare även Adam, Daniel och en Mikael till.
Har skrattat jättemycket ikväll. Mikael blev uppsmekt utav Niklas hela kvällen. Vilket har fått mig att använda uttrycket "Finns det hjärterum så finns de stjärterum" till överdrift.. Haha, men det har som sagt varit en riktigt trevlig kväll och jag tänker nu krypa till kojs men känslan av välbefinnande! Det finns så många här som jag tycker om att umgås med och bryr mig om och just att vi faktiskt ses ganska ofta och i stora grupper är ju helt underbart!!
Visserligen längtar jag hem något enormt till vissa av de vänner jag har hemma men samtidigt så trivs jag verkligen här. Men kommer ju ändå vara hemma nästan en månad över jul och då kommer jag ju längta tillbaka hit så man längtar väl alltid någon annanstans än där man just är....?

Planering:
Fredag- plugga med Mikael, handla med boysen, Stallarna på kvällen!
Lördag - plugga grammatik, träffa Pappa och Marie, ut i stan med förfest hos Jens.
Söndag - Se på kusinerna som ska spela fotboll här i Växjö, plugga klokt inför redovisningen.
Måndag - filmkväll hos Becca.
Tisdag- skriva ihop arbetet med Mikael.
Onsdag - förhoppningsiv va med Becca.
Torsdag- Söndag är Mummo, Moffa, Eva, Per-Ove, Kjell och Rosis här!!!!

Today was just another day

Kategori: Allmänt

Oj, har inte bloggat idag, eller igår.. :O Den har ju inte hänt på evigheter.. :P

Har idag pluggat jättelänge med Mikael. Gått mkt bättre än jag trodde. Vi har fått ihop en hel sammanfattning som skall delas ut i klassen och därmed största delen av det vi skall säga. Imorgon ska vi igång med powerpointpresentationen... Får se om vi kan tänkas börjar skriva lite också...

Har vart och bowlat med Niklas, Andy, Johannes, Ida och Becca ikväll också.. Avslutade med en strike, (jag fick fler strike och fler spärr men just att avsluta med en strike) det kändes riktigt nice...
Så har Mr Herr Blond varit här ikväll också. Pratat om allt möjligt. Trivs enormt med att prata med honom :) Tyvärr, sker det på tok för oofta!!!!!!!!!!! Tror nog han fattade den vinken ikväll också eftersom jag påpekade det ett antal ggr, fy på mig, men ngt måste man ju göra :O

Har fått ett väldigt tråkig besked.. Skit tråkigt allvarligt. Som fick mig att fälla ett antal tårar. Kan inte riktigt skriva om det än förrän det är offentligt för alla. Men har gjort mig riktigt ledsen men samtidigt glad.. Jobbig känsla.. Men men glad för de ändå att de blivit så.. Suck, hatar o prata i gåtor men skriver om de ngn gång senare, troligen nästa vecka..

Jo och så har jag gjort en upptäckt idag. Köpte ngn sak ifrån Abba. E laxbollar i ngn sås. De smakade precis som fiskbullar och konsistensen var de samma... Så nu har jag konstaterat att de e skitsamma om jag köper laxbollar ellet fiskbullar :O

Nu ska jag väl sova, inte ska de bli lika sent som igår iaf..

Grammar is the shiet

Kategori: Allmänt

Blir sen pluggarkväll ikväll (i natt) med, men jag kunde ju inte somna igårkväll heller trots att jag ju satt uppe sent.. Konstigt! Lika bra o sitta uppe o plugga då så man får ngt vettigt gjort iställe för o ligga o vrida o vända på sig i sängen..!
Imorgon drar allt jobbigt pluggande igång med Mikael.... Alltså uppgiften är att vi skall hålla ett föredrag för klassen under 15 minuter om Eus institutioner med diverse hjälpmedel. Vi skall även skriva ett papper över vad vi pratar om samt ordförklaringslista som skall delas ut i klassen. Dessutom skall vi tillsammans skriva ihop ett sexsidigt arbete, typ uppsats trots att Thomas kallar de för sammanfattning. De roliga är att de kopierna som vi fått ur en bok bara är fem sidor där säkert hälften tas upp av bilder på personer, finstilta tillägg och grafer... Kommer bli sjukt svårt och tungt... Vi har de ju på måndag också. Som tur är så behöver inte arbetet vara färdigskriver förrän till långt senare, men e ju bra att ha fått ihop det för då har vi ju ngt att utgå ifrån när det gäller vad vi ska säga.. :O
Som ett manus typ så får man ju finslipa på allt grammatiskt senare.... Nåja, skall försöka bli positiv till imorgon!! Om inte för min skull så för Mikaels.. :)
Får se om man får träffa den upptagna Herr Blond imorrn också eller om det skiter sig som vanligt..


Jag kände mig så elak ikväll på grammatiklektionen. Yvonne, vår grammatiklärare, säger alltid att frågor är till för att ställas och inga frågor är dumma. Så kanske fallet också är för vår klass för där har jag då aldrig hört en dum fråga. Men idag har jag bara suttit där och önskat att de skulle hålla käften och läsa boken för att de har så jävla tröga och dryga frågor. Jag blir tokig. Men jag vet att jag kan behöva de kvarvarande lektionerna på extra grammatiken eftersom vi nu är inne på sånt som jag aldrig lärt mig.. Det börjar kännas att jag börjar tappa nu när det kommer upp på högre nivå.. Jag börjar bli lite smått nervös för B-kursen men förhoppningsvis ska det nog gå bra.
Nina hade ju tyckt att min bokrecenssion var jättebra och sa att de bådar gott inför B-kursen att jag redan skriver så bra... :)

Pappa och Marie kanske kommer ned på lördag med mina vinterdäck.. Kul om de kommer o ser hur jag har de, tyvärr verkar de som om alla ska ut på lördag så att jag kanske missar ngt... Vore tråkigt..
På söndag e som sagt kusinerna här o spelar fotboll. Skall bli så underbart o träffa de små sötnosarna.. Visst ja, inte små, så var de ja... :P

Nu får jag väl ta och ta med mig grammatikboken i säng och läsa lite tills ögonen går i kors så att jag kanske somnar direkt när jag släcker lampan... Kanske..!

Blod

Kategori: Allmänt

Skar mig (jag vill skriva skärde) på kniven nu när jag diskade.. Skärde sönder nagelbandet. Varför skall de alltid blöda så mkt för? Jag gillar inte mitt eget blod...! Usch....
Nu har jag mat i magen, ugnspannkaka is the shiet.. :)

översättning

Kategori: Allmänt

Till och med lektion mellan 17.30-21.. Kommer bli tokig. Nåja, något kan jag nog lära mig på det. Har jag egentligen något bättre för mig då?
Nu blire mera eu och grammatikplugg iaf. Översättningslektionen kändes bra, går iaf inte sämre utan snarare framåt.. :)
Fått låna lite papper av Yvonne där det står skrivet hur många minus som dras av på översättningen för de olika felen. Tänkte kolla lite på de översättningar jag gjort hur jag i så fall klarar mig.

Morrn

Kategori: Allmänt

Lyckades nte, sägen e för skön... Suck.. Men ska plugga nu iaf, har ju lite tid på mig nu...
Lektion 13-14.30 o sen 18-21

Nog!

Kategori: Allmänt

Nu får det faktiskt vara nog med pluggandet för idag.. Eller nu är det ju ny dag. Men som jag säger, de e inte ny dag förrän man sovit..
Har skrivit massa meningar som kan vara användbara ifrån gramatikboken. Kommit till sidan 76.. Får fortsätta imorrn. Tänker försöka kliva upp i klok tid imorgon med, vilket jag ju aldrig lyckas med, önska mig lycka till..
Sov gott!

Plugga

Kategori: Allmänt

Mitt humör har verkligen vart på topp hela dagen på grund av tentan :)
Synd bara att jag aldrig fick berätta de för den jag ville....

Har rensat lådor på papper, betalat dryga radiotjänsten, häftat ihop, hålat och satt in papper i pärmen.
Ätit fiskgratäng, sett ett avsnitt av GG, nu ska jag läsa om EU och se om jag får ihop ngt mer tills dess att jag och Mikael ska fixa allt... Hinner jag så blire grammatik och översättning också för som sagt; Eu-referatet som är till måndag kommer ta enormt mkt tid ifrån Mikael och mig. Har ju dessutom extra grammatik lektion imorrn på kvällen så både idag och imorrn försvinner ju...

Realiatentan

Kategori: Allmänt

Fick resultaten och tentorna tillbaka nu ifrån Realiatentan, hur underbart kan allt få lov att bli bara att få sitt resultat?????
Stenen faller ur magen, man kan andas och lyckans värme sprider sig i kroppen...!!
MIN FÖRSTA TENTA och jag klarar den med bravur...!!


Fick 71½poäng utav 75 och jag, Elin, Alina och Becca fick varsin bok för att vi fick så bra resultat.. Fatta att jag är lycklig!!
Visst hade jag en bra känsla men aldrig trodde jag att det skulle gå så bra..!
Tyvärr blev tre stycken underkända.. I vår klass där alla bryr sig om alla är det tre stycken för många!!!!!!!!!!!
Svårt att vara glad när de inte kan vara de, men samtidigt, fan vad glad jag är för min egen skull... wiiiiiiiiiiee

:)

Bra pluggardag

Kategori: Allmänt

Mikael har vart här nu ikväll.. Kom lagom efter att jag storknande satt på soffan med magen full av bulgur och fiskpinnar med remouladsås.... Vi har gått igenom jättemkt o haft riktigt diskussioner precis som vi brukar...
Nu belönar jag mig själv med te och glass med maränger och banan.. Sen blir de sängen. Skola kl 8.15 imorrn...
Pusss

Sockersug

Kategori: Allmänt

Jag fullkomligt hatar den här delen av månaden... Sockersuget blir så enormt... Det är läskigt men jag har ett konstant begär efter söta saker och när de går ett par timmar mellan sockertillförseln så känner jag hur humöret sjunker.. Det är ju verkligen helt stört,.. Socker, socker, socker... Ge mig socker.. Nasslar som en idiot...

Farsdag idag....

Kategori: Allmänt

♥♥♥
Har två papps som jag måste ringa nu idag när det är farsdag.. :)

Pappa Jonas och Pappa Danne, tack för att ni finns! Älskar er...!
♥♥♥

Hemsk natt

Kategori: Allmänt

Fi farao, länge sen jag sovit så dåligt.. Vaknat fram och tillbaka hela natten, drömt tusentals komiska drömmar, för första gången på flera månader var de för varmt, drack vatten, gick och lade mig, svettades, tog tempen, aj då, feber, ipren, sova, vakna, sova, vakna, sova, vakna.....
Sjukt jobbigt natt, idag känns hela kroppen mörbultad, legat i sängen och läst om Eus institutioner men jag fattar inget, får väl söka på google så jag får läsa på svenska också istället för på tyska så man kanske kan få förstå något... Har iaf ingen feber just nu, får hoppas att de inte heller kommer bara för att jag klivit upp....
Nu blire frukost, :P

Nattinatti

Kategori: Allmänt

Gaaah nu får de fan va nog!!! Tänker alldeles för mkt på honom, nu går jag o lägger mig, pallar inte.. Imorrn ska jag plugga som as så ändå lika bra att jag går o lägger mig någorlunda i tid...

I believe I won't get the fairytale this time...

Blodtrycksfall

Kategori: Allmänt

Jag börjar bli riktigt jävla trött på mina blodtrycksfall.. Har ju alltid haft dem så länge jag någonsin kunnat minnas. Men den här veckan har det varit extrem! Ramlade i duschen i veckan, snubblar på saker när de svartnar för ögonen och sådär, allt småsaker jag kan stå ut med. Men nyss blev jag faktiskt rädd. Skulle ställa mig på pallen för o rota på översta hyllan efter ngt ätbart. Antagligen gick det väl för fort från det att jag reste mig upp efter att ha böjt mig ned och flyttat pallen dit jag ville ha den och ställt mig på den. Det totalsvartnade för ögonen och på något vis lyckades jag ramla av pallen. Skadade mig inte eller så, men det är ganska läskigt att bara ramla när allt är svart och famla i luften med armarna efter ngt att ta tag i för att i nästa sekund inse att man ligger på golvet med soppkartongen i famnen... Kunde ju gått illa..
Lågt blodtryck kan uppstå om man ätit eller druckit dåligt men de tycker jag inte att jag gjort... Kan förebyggas med motion står de också så får väl börja röra på mig mer då, för såhär kan jag inte riktigt ha det... Läskigt...

Besökare

Kategori: Allmänt

Hey allvarligt, de e väldigt många som läser min blogg just nu känner jag.. :O Kan aldrig i livet komma på så många som kan tänkas läsa min blogg.. Vilka är ni? :P
Kanske borde sätta lösenord på bloggen så att jag har koll på vilka som läser? Kanske onödigt men ni får gärna säga till om ni läser, alltså inte varje gång, men säg att ni kollar in så att jag vet.. För såhär mkt besökare har jag aldrig haft förut till min lilla blogg.... Bli inte ivägskrämda nu, jag är bara nyfiken.. :)

....

Kategori: Allmänt

Bara för att man tycker om någon behöver det verkligen inte betyda att den personen har samma intresse av dig. Att, trots hur mycket man än tycker om någon, veta när det är dags att ge upp är väldigt svårt....! Man vill ju inte gärna ge upp ett intresse man har av någon bara för att det kanske inte blir något på en gång. Att någon annan har intresse av dig eller säger att han/hon tycker om dig behöver egentligen inte betyda mer än att du är en fin vän och kul att umgås med o kanske råkar se bra ut i dennes ögon. Att personen säger att han/hon tycker om dig behöver inte alls betyda att han tycker om dig mer än någon annan i hans/hennes närhet. Jag måste för min egen skull erkänna att jag vill betyda något mer än alla andra runt omkring om en kille säger till mig att han är intresserad av mig och tycker om mig. Jag önskar att denne person som jag tycker om skall visa att han tycker om mig, för just nu märks det verkligen inte....

Jag är rädd för att vad jag skriver nu kommer att förstöra allt men min blogg är mitt avskrivningsställe...

Jag menar inte att vi skall ses varje dag, herregud jag har väl också ett liv att leva och har andra saker att göra och andra att umgås med. Men jag vill ses, inte ha två veckor mellan varje gång vi umgås (!!), och jag råkar vara av åsikten (tror inte man säger så på svenska, tyskpåverkan) att om man verkligen vill träffas och ses så går det alltid att ordna och är det så att det är så mkt annat finns det väl alltid en lucka då man kan knacka på och bara säga hej för att visa att man inte glömt personen. Jag skulle vilja få va i hans armar ett par ggr i veckan, med andra ord, jag önskar mig en kram. Jag skiter i vad andra tycker om de, men jag råkar älska kramar...
Jag skulle vilja ha motfrågor när jag skriver något så att jag känner att han är intresserad av vad som händer mig också annars är de ju inte riktigt någon mening att jag hör av mig förutom att jag då får veta vad som händer i hans liv vilket jag ju verkligen vill...
Jag önskar att han hade känt att han vill berätta saker för mig om vad som händer. Jag vill lyssna på hans härliga röst och finnas där för honom istället för att få veta allt som gäller honom genom andra.

Jag är i ett dödläge (döläge?), jag vet inte vad jag skall göra mer....

Det är lätt för någon annan att säga att jag skall lägga ned eller säga att jag skall ha mer tålamod för mig är det bara alla känslor som bubblar inom mig som hindrar mig från att göra något av det... Just nu är enda önskan, som är så stark, att ha honom här och va i hans armar, känna hans hjärta dunka och bara njuta av hans närhet...


Partey

Kategori: Allmänt

Det värsta med att ha besök på natten är att man måste städa och inse att städningen man utfört tidigare samma dag är totalt förstörd........

Becca kom hit strax innan åtta. Jag hade då blandat våra härligt gröna drinkar (malibu och wasabi/lemon-festis -tummen upp på den) och så åt vi just jordgubbar, maränger och glasss, så underbart gott!!

Plockade upp Elin utanför Niklas port och så blev det hissen till fjärde våningen och Niklas lägenhet. Blev massa prat och stim och stoj och Carro ringde och berättade att hon köpt bil i Norrköping och kan tänkas komma o hälsa på, vilket gjorde mig överlycklig. Vi som var där var väl vi som är mobbade och inte åkt hem kom vi fram till, haha, nee kanske inte. Niklas, Robert, Björn +2, Sophia +2, Alex, Robert, Elin, jag, Becca, ? och ?. Sen var det tydligen dags att gå. Alla andra åkte in till stan då de inte hade gästleg till de där +2:orna men det pallade inte jag, Elin och Becca så det blev Stallarna..
Först var det int mkt folk där så vi gick upp i "spelbaren" och satt och pratade i sofforna. Blev plågade av två idioter som snackade om vad folk tycker om nagellack på killar och allmänt sa massa skit tills jag inte stod ut längre. Jag var då i så starkt behov av ngt att dricka så jag bara reste mig upp och gick. Men då hade iaf Stallarna fyllts upp så det blev att börja mingla. Vi träffade Andy och Niklas och dansade lite med dem och Becca träffade ngn killkompis som hade med sig två polare så det slöt med att vi umgicks med dem resten av kvällen, massa dans som jag ju ville ha :)
Så på ngt vis blev det lite efterfest hos mig. Måste erkänna att jag inte har en blekaste susning om hur länge de stannade, jag kollade inte på klockan när jag lade mig... Men de åt iaf upp min glass :P

Kul kväll iaf, precis vad jag behövde med trevligt sällskap, nya bekantskaper och MASSA dans :)

Partey in da Campus

Kategori: Allmänt

Imorgon blir de Ugnspannkaka för nu har Rickard gett mig inspiration till det.. Men först ikväll:

På med basen, i med platt-tången i kontakten, igång med maten, och bestäm kläder. Ikväll ska de partajas, Dessidess har blivit en liten partajare på sistone, knas, men nu jävlar kör vi!! :)

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Fredagsmys, ett ord jag egentligen hatar, med en viss blond herre hade kunnat va hur gött som helst men tar en blond flicka iställe - Becca - och går ut, ikväll ska de bli partey utan karatefylla och med mkt dansande hoppas jag... Glass, jordgubbar och maränger ska vi äta också, mumma för töiserna.. :) Bli kväll ngn gång, okey då, tiden går väl fortare om jag pluggar, har iaf städat nu. Det är illa när jag väljer att städa före att plugga :O

Inga pengar på mobilen

Kategori: Allmänt

Att inte ha pengar på mobilen är ngt som suger men som också är väldigt bra!
Har nog sparat cirka 45,5 kr, eller inte än men när veckan är slut så har jag sparat det. För det är ju ungefär vad jag gör av med varje vecka ((195/30)x7).
(Jo, förresten på tal om räkning så hade jag en dröm att jag var tvungen o göra ett matteprov i natt och jag hade ingen miniräknare och skulle ta roten ur, snacka om mardröm och så började lärarna slåss mitt i alltihop, sjuk dröm).
Har dessutom inte skickat massa onödiga sms som jag egentligen inte behöver skriva.
Jag har inte heller kunnat jaga folk som jag velat jaga och därför hoppats att de skulle höra av sig. Positivt och negativt.
Men när jag väl fått något har jag inte heller kunnat svara,...
Kunde dessutom inte skriva till mamma att hon skulle ringa mig i måndags, inte heller ringa henne, inte kunde jag ringa ngn av alla de som saknades på lektionen i måndags, inte kunde jag svara på smsen jag fått, inte kunde jag skriva grattis till Anna på födelsedagen, tur att jag pratade med henne dagen innan, inte kunde jag skriva grattis på namnsdagen till alla Tobias jag kände och inte höra av mig till MB när jag hade enorm lust till de. Men som sagt, sparat pengar :P

Det finns för och nackdelar med att inte ha pengar på mobilen..!
Jag laddade inte på mobilen för att ge folk en chans att höra av sig till mig istället för att jag ska terra dem jämt, hade väl inte direkt de utslaget jag ville :O Var även därför jag inte sa att jag inte hade pengar........
Men laddar på nu.

Det är alltid skönt när ett beslut är fattat

Kategori: Allmänt


Det är alltid skönt när ett beslut är fattat. Men jag kommer säkert o ändra mig och ångra mig så fort minsta lilla vändning kommer, men kommer det ingen vändning var det ju ändå rätt beslut... Jag tänker inte krypa längre, jag står rakryggad och väntar tills jag inte kan vänta längre vilket inte är länge till, sen kommer jag att vända mig om och gå, hur svårt det än kommer att vara, hur ont det än kommer att göra i kroppen så kommer jag att gå och jag tänker försöka att inte vända mig om och se in i de vackra, djupa brunnarna igen.

Det är alltid skönt när ett beslut är fattat, även om man inte är säker på att det är det rätta. Även om framtiden är ett oskrivet vitt blad som skrämmer en så är det alltid skönt att ha ett beslut att stå på.

Det är alltid skönt när ett beslut är fattat, allra helst när man fattar det själv och det inte fattas åt en.

Det är alltid skönt när ett beslut är fattat men det är skönare när det är ett gemensamt beslut där alla som träffas av beslutet har sagt sitt. Men även om alla får säga hur de vill ha det, så finns det alltid någon som inte får det den vill ha. Det är en del av demokratin och rättvisan i världen...

Det är alltid skönt när ett beslut är fattat för då slipper man ovissheten och velandet som kan få en totalt sinnesförvirrad, paranoid och ledsen.

Det är alltid skönt när ett beslut är fattat men det är svårt att hålla det...............

(Försöker vara lite poetisk :D)

Beccas family

Kategori: Allmänt

Min Gaggelaan e vad han va :P De roliga är att de e bara Becca som vet vad de ordet betyder :P

Blev inbjuden o äta hemma hos Becca med hennes familj. Hennes mamma är i Gambia med jobbet men träffade pappa (förlåt Becca, vad var namnet nu igen?) och hennes bror Markus. Hade skitkul och fick jättegod mat; kycklig som var riktigt perfekt saftig och riktigt gott kryddad, sallad, pasta och så god sås till det och till efterrätt blev det Luxemburli (stavas de så?) en specialitet ifrån Schweiz..
Haha de e så sköna familjen Hunt... Kan inte fatta hur de kan vara så roligt med "Du är" som svar på allt men snacka om att de blev mkt skratt.. Fick dock hemlängtan.. Nåja..
Sen bar det av till Stallarna, träffa Niklas och Andy igen, de stannar ju bara till 22:a december men typ hela december ska de bara resa runt.
Adam, Chloé och Daniel kom lagom tills vi tröttnat och ville gå hem.. Jag var inte riktigt på humör..

Men imorrn ska jag och Becca ge järnet, dansa bort alla jävla bekymmer... Ska bli härligt. I need a drink and some dance =) MÅSTE plugga innan på dagen, FÖRSÖKA komma upp i någorlunda tid.

Nere... Besviken och tung är de jag känner. Men men de finns väl fler chanser? :)

....

Kategori: Allmänt

Känns som om jag ska gå sönder.... :'(

Cs hjälper mig inte, ngt e fel på spelet, kan inte gå vidare i nivåerna utan den har hakat fast sig på första nivån och den går väldigt fort att klara av.....

.....

Kategori: Allmänt

I think this is it,.... Hit, men inte längre.. Vi får se, chansen är minimal, den finns än, men den är minimal.. Vid negativit utslag är det över.

Tand-dröm

Kategori: Allmänt

Jag drömde att det växte ut en extratand under/snett innanför en annan. Inte bra, innebar att jag var tvungen att gå till tandläkaren, få sprutor och dra ut den... Hemsk dröm!
Undrar vad en sån dröm kan tänkas betyda, haha :P

Gotländskt bröd

Kategori: Allmänt

Idag är en dag full av saknad!!

Jag saknar honom ngt enormt......! En kram vore värt varenda korvöre jag äger...
Jag saknar Carro, Karin och Anna och alla mina vänner hemma!
Jag saknar gotländskt bröd! (Varför exporteras de en jävla massa bröd till Gotland men inget bröd från Gotland till fastlandet???? Tacka vet jag 110:an, Eskelunds Pain Riche, Ramlimpa och Grekiskt lantbröd!!)



Saknar en varm lägenhet så jag slipper frysa!!
Saknar min studiemotivation..
Saknar ridningen, bodycombaten och promenader med mummo...

Neee uppryckning på g, har ju köpt juleskum =)


Mina mörka sidor

Kategori: Allmänt

Jag är jag... Ta mig för den jag är eller glöm de.. Jag har blivit påverkad av tidigare händelser i mitt liv till att vara den jag är idag... Jag behöver prata med ngn om allt som händer mig och jag pratar gärna om mina känslor, jag mår bättre av det. Jag kanske söker stöd och försöker hitta ngn som håller med mig i allt. Okey, men jag är rädd för vad som skulle kunna hända om jag inte pratar och om jag inte känner att jag har stöd utan är helt ensam.. Jag vet hur jag gjorde under högstadiet när jag inte pratade om allt, jag är rädd för att om jag stänger in allt igen så kommer jag att göra som jag gjorde då och det vill jag aldrig ska hända. Därför pratar jag. Jag berättar min sida av en historia och jag ber om ursäkt till de jag påverkar på grund av att jag inte kan knipa käft... Ett annat problem jag har är att jag tolkar allt som går att tolka negativt. Det är ett problem jag vet om och jag jobbar på det. Jag vet vart grunden ligger till det och jag vet att jag gör det, vilket är positivt i sig men jag har svårt att låta bli när de just kommer till ett sånt läge. Ytterligare ett problem är att jag förstorar allt. Minsta småsak blir en stor sak som jag måste analysera in i minsta detalj...  Jag gör mitt bästa men jag räcker inte till. Jag är långt ifrån perfekt och jag strävar inte efter att bli perfekt. Jag försöker bara bli bättre på att hantera allt och lindra mina dåliga sidor... Jag vet inte vad jag skulle kunna göra mer? Men jag är iaf medveten om mina dåliga sidor, är du? Jag har fått de här dåliga sidorna på grund av vad som hände under flera års tid för ett antal år sedan, jag hatar att de ännu påverkar mig så jävla mkt som de gör men jag kan inte göra mer än att försöka ändra det och jag jobbar verkligen på det så antingen tar ni mig som den jag är, en människa som vilken annan, med brister eller så får ni lämna mig........

Nee nu ska vi vara lite gladare, de e ju så fantastiskt härligt kallt här i min lägenhet, jippie!!
HUR FAN KAN DE VA TILLÅTET ATT HA 17,2???????????

Handlat

Kategori: Allmänt

Vart o handlat då.. Loppan mår bra av att få röra på sig lite.. "Inte bilen under milen" är de ju egentligen men de blir iaf 1,2 när jag åker till öb och maxi och hem igen får hoppas att de kan godkännas...
Massa inhandlande men kom på en sak direkt när jag kom ut ur affären som jag glömt. Men orkade inte stå i kö igen..
Kollade på underkläder också.. Men halva nöjet med nya underkläder e o ha ngn o visa dem för o känns inte som om jag kan gå hem till honom o ba: "Här, se jag har köpt ny bh".. Nja. Plus att jag vet att jag ju har så svårt o hitta en bh som passar så då blir jag bara deprimerad iaf. Men de hindrar mig inte från att gå o titta på dem och längta efter en.... =)
Tittade på klänningar också. Hade sån otrolig lust o bara prova lite.. Men nee.. Inte... För jobbigt o kliva ur vinterstövlarna intalade jag mig, för tänk om jag fastnat, jag har inte råd o lägga ned pengar på en klänning som ja kanske använder en gång...

The Studio ringde mig igen också.. Efter mkt om o men har de bokat in mig till den 22 Januari i MALMÖ. Så då blir det en roadtrip.. Får se om jag kan försöka få med mig två tjejer till. Det blir makeup, hårstyling och fotografering. Tänkte att jag kanske kunde övertala min familj till att skänka lite pengar så att jag kan köpa ett par bilder och som de kan få... De e ju inte billiga de där bilderna. Vad va de hon sa...? 370 spänn styck för en, eller ngt annat pris om man köpte 5-8 eller 10st 145 kr styck alltså 1450.... Sista kan jag tänka mig för bilderna lär ju till o med kunna få mig att se bra ut :O

Vintern är här

Kategori: Allmänt

På med vinterstövlar, vinterjacka och vantar och kör försiktigt till affären.. 0.8 grader ute, nu är vintern här....

Snö

Kategori: Allmänt

Vadå snö?? Måste ha sovit mig förbi det!! Men ska ju tydligen snöa ikväll också så får väl se då hur jag känner inför snö. Snö hemma är ju inte samma sak som i Zürs....

Anna, min stjärna!

Kategori: Allmänt

Pratade med Anna!! Hon fyller ju år imorrn, har lite åldersnojja, härligt att prata med henne!!!!!
Saknar henne jättemkt.. Hon har gjort sina specialmuffins och jag är inte hemma och får äta upp dem, så jävla elakt.. Skulle ha åkt hem ikväll som jag övervägde.. typiskt.. Fick iaf mkt uppdatering på vad som händer hemma, blev väldigt chockad över många saker.. Nu vill jag verkligen hem! Men men får vänta till jul...

Paranoid

Kategori: Allmänt



Börjar bli paranoid.. Vill så gärna få ett livstecken så nu hör jag att de knackar på dörren när de inte gör det egentligen. Min hjärna framkallar "sms, sms, sms" så att jag konstant kollar telefonen... Stört!

Tänkte att nu inbillar jag mig igen, de ringer inte alls, och tänkte inte alls kolla mobilen. Men den här gången ringde det dock. Daniel som bjöd med mig att spela ölspelet med honom, Erik och ngn Tommy.. Tackade nej, bytte två minuter tidigare om till myskläder och satte igång vattenkokaren så kände inte att jag ville rycka upp mig och gå dit. Hade han ringt fem minuter tidigare hade jag gått dit för jag vill inte sitta här och tänka som jag gör. Tänka e inte bra för mig just nu, men de e inte så mkt o göra åt, jag tänker vänta, hoppas bara att det inte tar en evighet..

Göra lite översättning kanske? =)
Men vill inget hellre än att vara i hans armar.......

Fick sms, störningarna i högtalarna höll på i evigheter innan jag äntligen fick det, fel person dock... Nu e jag sur också, kan inte byta profilbild på facebook-dagens i-landsproblem säger jag bara!

Sockerkaka

Kategori: Allmänt

Bakade sockerkaka...

Gick sådär måste jag säga...

Den blev riktigt riktigt god måste jag säga. Men den vägrade ju komma ur formen, tyckte inte jag snålade med o smöra och bröa den men de måste jag ha gjort för den gick av på mitten och botten gick knappt ur.. :O Hahaha Så nu kan jag inte bjuda på den, tänkte ju springa bort med en bit till tentapluggarna, men kan nassla själv alltså..
Skulle ha ringt mummo, men men får jag göra nästa gång. Måste ju erkänna att jag aldrig bakat sockerkaka. Bullar, kladdkaka, äppelpaj, muffins, u name it men ingen sockerkaka..:P Jag gör såhär nu: Det var formens fel alltihop, den är ju ifrån öb (skyller på formen, det känns bra)...

Läser om Eu.. Jag och Mikael ska ha ett femtonminuters föredrag om Eus olika institutioner om två veckor... Försöker ta mig igenom faktan, men måste erkänna att de inte e så hemskt som jag trodde att de skulle va... =)

Lämnat sockerkaka hos de två tentapluggande sötnosarna... Nu ska jag se film, orkar inte plugga, de kommer ändå va de enda jag kommer göra den här veckan...
Tungt att vänta på att dörren skulle öppnas... Hjärtklappning... Blä.. Skillnad på tacksamheten också.. Förlåt, försökte bara vara spontan...

Inte uppe med tuppen

Kategori: Allmänt


Jag, jag, lilla jag, jag skulle gå upp klockan 8, duscha, äta frukost och sen plugga så att jag skulle kunna ha lite roligt i eftermiddag (egentligen har jag ju hela min ensamma vecka på mig att plugga så fattar inte varför jag pluggar nu i början av veckan men iaf) men hum kom jag upp eller?? Njae!! jag var vaken och vid liv säkert från nio, hade lite svårt att somna igår, men jag klarade inte att gå upp, de var så varmt i sängen och mysigt... Kom väl upp nu vid kvart över tio och de e väl egentligen en ganska bra tid i och med att jag börjar ett.. Men motivationen finns inte riktigt.. Ska hoppa in i duschen och se om det blir bättre... =)
Men det är lika bra att inse att jag inte kommer upp på morgnarna om jag egentligen inte måste.. Det är ju så skönt att sova och de e ju så varmt under täcket i min kalla lägenhet... Men jo förresten, jag har vart på o vridit på elementet så igår hade jag 20,9 för första gången sen jag flyttade in, så underbart härligt.. =)

Videosamtal med familjen Nilsson

Kategori: Allmänt

Hahah hade nyss ett videosamtal med kusinerna på msn. De har ny data med mic och cam. Pratade med morbror och moster också och även hunden Dumle som blev upplyft i famnen på Elin. Mina små ungar till kusiner är inte riktigt ungar längre. Kan inte fatta att de är 14 och frågar ut mig om killar :P Skitkul var det iaf, Nora var på skratthumör så de spelade ingen roll vad jag sa, det var roligt ändå.. Tycker om dem!!
Tydligen sitter jag dessutom i en handduk.. NEJ, jag har virrat in mig själv i en filt, så de så :P
Fick höra att jag har bra smak också, roligt o höra... Inte bara jag som tycker han ser bra ut alltså =) Försöker övertala dem att skaffa facebook, får se om de går vägen.
Nu ska jag plugga en liten stund till och sedan se ett avsnitt och slutligen sova...

Ha de bra. Puss och kram

Mitt längsta brev på tyska - 990 ord

Kategori: Allmänt

haha har nog skrivit de längsta jag någonsin skrivit på tyska nu. Har ju aldrig direkt skrivit några arbeten på tyska, bokrecensionen blev ju på lite mer än 450. Nu har jag däremot skrivit ett brev till Karola på 990 ord.. Sjukt!! :P men kul var det.. Var ju tvungen o berätta om Berlin, om alla vänner, om killar och om familjen. Tog sin lilla tid att berätta allt men fi farao vad nöjd jag är.. =)

"Wenn es Zinsen für jeden Tag, an dem du nicht zurückschreibst, geben würde, wäre ich eine

reiche Frau"


Om det hade funnits ränta för varje dag som du inte skriver tillbaka skulle jag ha varit en rik

kvinna..

Första betygen på Universitetet

Kategori: Allmänt

Blev:
tada! VG (vilket här e det högsta man kan få)

Konversation - VG
Intensiv/extensiv text - VG

Får reda på resultaten på Länderkunde nästa måndag, kan knappt bärga mig!

ensam vecka

Kategori: Allmänt

Har en ensam vecka framför mig....
Går ju bara i skolan måndag och tisdag.. Sen har jag väl en hel del att plugga men ändå. Det är fem dagar som jag inte har något bestämt för. Inget verkar bestämt till helgen heller. Anton och Tomas och dem har tenta på torsdag så innan dess lär man väl inte se röken av dem.. Sen har de tydligen ngn fest hemma på lördagen, alltså åker de hem och kvar sitter jag här på Campus. Mikael åker hem från tisdagkväll till söndagkväll. Vilka har vi kvar på Campus? Daniel, han har ju flyttat in, kanske kan umgås lite med honom. Totte kanske, om han inte ska hem. Nee, de skulle han visst också.. Annars e ju Jocke upptagen iaf och sen kan jag inte riktigt komma på ngn men Becca e ju äntligen hemma ifrån Züri då... =)

Därefter blire ju bättre. Kusinerna är uppe helgen därpå och ska spela fotboll så ska se på dem på söndagen =)
Helgen därpå kommer mummo o moffa och sen e de sista helgen i november och därefter börjar ju tentaplugget och allt...

Goshumör

Kategori: Allmänt

Vill ligga i dina armar just nu, på goshumör... Vågar inte vara spontan dock så stannar hemma och dricker en kopp te, min första för idag, de e ju sjukt.. :P

Mikael och jag pluggade förut. Vi får bara mer och mer problem med översättningen och grammatiken. Vi skulle ju aldrig skriva samma saker på svenska. Jag skulle skriva: den till en symbol gjorda Mandela medan han skriver den symbolblivna/symbolgjorda... Så de där genomgångarna ger upphov till ganska stora diskussioner :P

Hämtade Anton i Växjö city så han slapp vänta 45 min i kylan på bussen.. Loppan var nog inte glad, hon har ju stått ett tag nu stackarn... Pluggade hemma hos honom en stund. Skulle va hans pluggsällskap men de var bara jag som pluggade :P


Blev plötsligt väldigt negativ.....

Söndagar är pluggdagar

Kategori: Allmänt

Jag hatar att analysera böcker. Men önskar att jag vore lika bra på att analysera dem som jag är på att analysera vad folk säger och hur folk beter sig.. Drygt..

Pluggardag idag.. Sitter med grammatiken och sen skall jag kalla hit Mikael så vi får gå igenom lite grammatik, lite översättning samt diskutera böckerna som vi ju har prov på imorgon.
Skall hämta Anton (Tomas?) sen också och köra hem dem...
Handla blire inget av med idag heller, även om jag verkligen hade behövt... Imorrn...

Nu får jag återvända till plugget och Yiruma som faktiskt e bra på o hålla min koncentration igång...