Dessidessan

Livet med hjärntumör

Orgasmer i all ära

Kategori: Allmänt


- Men jag har faktiskt inte tid just nu!


När jag kom hem i lördags stupade jag på soffan med Viktor i min famn och så blev det Narnia-maraton och Kärlek på menyn-filmen på trean för oss samt pannkakor med grädde och massa sylt. En mysig kväll alltså. Huvudvärk till tusen på grund av trötthet när vi gick o lade oss.. :)

Söndagen tog det oss lång tid att ta oss upp. Vi vaknade men ville inte kliva upp och jag vände på mig och försökte somna om medan V läste bok. Slutligen tog vi oss upp och då måste väl klockan varit närmare ett :P Hahaha
Blev frukost/lunch i ett och sedan klädde vi oss riktigt varmt och promenerade genom snön in till stan för att hämta bilen som V lämnat vid Erik på fredagskvällen.


Viktor testade att gå på isen
men än var den inte tillräckligt frusen.


Effektiv snökrigs-teknik!


Världens sötaste!


Me love the snow!


Snö på ögonfransarna är vackert!


På hemvägen handlade vi jäst och timjan för kvällens matlagning och bak.
Blev fläskfilé med kroketter och svajngod sås till kvällsmat samt en massa pepparkake- och lussebulle-bak! :)
Efter det dog vi på soffan med glass och jordgubbar till Da Vinci koden :)


I love you too, darling!


Pepparkake-konung!


Massvis med hjärtan!


Men på slutet tröt tålamodet
så en hel del blev lite annan
"form" på....


Fläskfilé-kocken!


Ready to bak!


Bus i små hus!


Fina bullar!!



Idag har jag bara pluggat och pluggat. Gjort upp en planering för veckans läsande i och med den stundande tentan nästa vecka. Sitter dock o försöker tänka på allt annat just nu utom min mensvärk.
Det sägs att orgasmer kan lätta på mensvärken men inte kan man ha sex eller onanera hela dagarna i ända för att lätta på smärtan, har ju andra saker o göra - plugga!


Planeringen ja, massor med sidor att läsa och sammanfatta från idag till på fredag så att jag på fredagkväll kan ägna mig åt jobbfolket - vi ska ha julfest med Olympen och utgång på de för oss värdar (på mitt initiativ) och kunna mysa med V eftersom vi båda troligen e trötta efter fredagens utgång på lördagen och sedan ha söndag-måndag för intensiv inlärning och därmed naila tentan med högsta betyg. Eller?! Värt ett försök iaf! :)

yours truly
Dessidessan

90-tals fest

Kategori: Allmänt


Fredagen den 26:e var en stressig dag.

Uppstigning, frukost, skriva inköpslista, hälsa på Frida på sjukhuset(blivit inlagd för ngt dåligt värde så vi hämtade hennes nyckel för att kunna hämta saker åt henne), ÖoB, Skokanonen (nya vinterskor till mig och vanliga dojjs till V), Rusta, Blomsterlandet eller vad de nu heter, H&M, Maxi, hem o släppa av V, hämta saker i Fridas lägenhet, lämna saker på sjukhuset till Frida, hämta Becca, äta, duscha, sminkla, klä ut, förfest hos Nadja, utgång på Stallarna, hem och slutligen sova.

Förfesten hos Nadja blev riktigt nice. Spelades massa goa gamla klassiker ifrån 90-talet som man kunde texten till så vi sjöng med som as och jag tappade till slut rösten delvis också. Visserligen positivt med tanke på min hurmel murmel "vackra" sångröst. Utgång på Stallarna, först inge folk alls och sedan blev det fullkomligt jäääättesmockat med massa muck på dansgolvet.
Gänget bidrog till en hääärlig kväll, som fan, och jag insåg att jag faktiskt saknar dem och att jag ännu älskar att dansa!!



Står nu på jobbet.. Jääättedött att jobba på en lördag. Hoppat in för Sandra mot att hon tar min 4e januari så att vi antingen kan åka skidor me V:s familj eller stanna hemma någon dag till :)
Har kollat massor på olika städers bilder, information på wikipedia och info om universitäten och tror jag har bestämt mig hur jag vill rangordna universiteten :)

Bara 25min kvar tills jag kan slå igen.

yours truly
Dessidessan

maaaaaat

Kategori: Allmänt

Vrålhungrig!!

Äter ju innan jobbet vid typ 15.15 men sen äter man ju inget där och har inte ätit något fram tills typ nyss o då vill man ju egentligen inte äta för att det är så sent men man inser att det inte kommer att kunna gå att sova om man inte ruckar lite på de där...


Börjar med att nassla på pepparkaksdegen..

- Ännu hungrig..

Tar en morot..

- Ännu hungrig..

Tar en till morot..

- Ännu hungrig..

Tar en pepparkaka

- Väntar 5min men ännu hungrig...
Finns ingen mer frukt och vill inte ha fler morötter eller pepparkakor.

Inser att jag får ge upp, rostar två mackor och kokar en kopp te!

- Någorlunda mätt!

Snark!


yours truly
Dessidessan

HockeynörD

Kategori: Allmänt



Jag korar mig själv till datadadatdatdaaaaa *trummvirvel* - HOCKEYNÖRD!
(eventuellt pojkväns-hockey-nörd)


Todaaay hade jag mitt seminarie va, o de ba, va helt knas ba.. Naj men serri som MB skulle ha sagt ngn gång i tiden.. Gubben berättade ju massa historier och vi sa inte mycket så det var det knasigaste seminarie jag varit med om. Men skön grupp,.. :)
Bra lärare som inte kan uttala subsidaritetsprincipen... :P haha sööött!

Sedan tvättat, myst, kollat utlandsstudier, ätit massor, sopat fram V:s bil och jobbat på Olympen. Smockat med folk direkt så fick inte ens på mig skorna, men sen dog det ut vid 18:30-tiden någon gång så då började jag se på live-text-streaming av Kalmar-Ljungby matchen eftersom e inte sände Rydaholm-Virserums...
Kalmar-Ljungby slöt iaf 9-1  OCH

nu när jag pratat med V i telefon vet jag att Rydaholm - Virserums slutade 8-6, UNDERBAAAART!! Äntligen en vinst för Rydaholm och de hamnade där med inte sist i gruppspelets tabell :) Hoppas det fortsätter framåt!

slajpy, nu ska ja söööve...
lär väl ha sömne (Som Ellinor alltid säger) när han kommer hem..

yours truly
Dessidessan

P.s blir inge sthlm, för mkt snöiij... Blir 90-tals fest, ingen aning om kläder dock och så jobb för Sandra på lördag så tar hon mitt pass den 4e januari så att jag eventuellt kan få åka skidor med Vs familj :)

bEsLuTsÅnGeSt

Kategori: Allmänt

Måndag -plugga dvs läsa massa fakta heeeeeeeeeeeeeeeela dagen, kvälls-lektion och plugga hela kvällen!

Tisdag - morgonlektion, plugg i skolan, mat i skolan, snack med tjejerna, em-lektion, hem och läsa, powernap, skrajveraj till förvaltningen o sen gos med massa hemgjord glass - Viktor e bäst på de och han gjorde massa mer också - spelade lite på Wii. Snark!

Jo hämtade ut tentan ifrån Svensk och Jämförande Poltik - var den sämsta tentan jag gjort under hela min universitetstid. Flervalsfrågor är inte min grej, har tagit ett fel hela tiden när det är tre val man måste kryssa i. Men nailade essäfrågorna där jag bara tappade två poäng av 26 så känner verkligen inte mig rättvist bedömd på detta prov... suck.... Men men man kan inte vara bäst jämt även om det tar emot och huvudsaken är att jag slipper omtentan för den är lagd dagen efter tentan i förvaltning så det hade inte varit sådär jäääätteroligt...

Onsdag-heute/today- Haft fm-lektion, råkat knäa min älskling på läppen när vi busade, skrivit färdigt skrajveraj-uppgiften, storstädat med V och julpyntat och uppdaterat bloggen massor.
Mål för ikväll: se Greys, måla naglarna, kolla på utlandsstudier, börjar bli stressigt nu med att bestämma mig och BESLUTSÅNGEST är verkligen ett av mina största problem.

Jag måste även ikväll bestämma mig om vi skall åka till Sthlm i helgen eller stanna hemma. Tanken var att vi skulle åka till Sthlm o hälsa på Pappa och Marie men de hade glömt det och ska till Gotland så vi hinner knappt träffa dem men vi får ju lov att låna lägenheten. Men jag kan inte bestämma mig. Här kommer det nämligen var en 90-talsfest och även om jag inte gillar utklädnad och inte e tagg för fest så tror jag detta är en sån där fest som alla kommer snacka om i evigheter och så kommer jag ångra mig. Men det är samtidigt V:s enda matchfria helg så hade varit skönt att åka ngnstans, allra helst innan tentaplugget nästa vecka...
BESLUUUUTSÅNGEST!! och verkligen ÅÅÅÅNGEST!!


yours truly
Dessidessan

Baka en liten kaka

Kategori: Allmänt


På söndagen den 21a november kändes det i hela kroppen som om man supit dagen innan, vi var så sega alla tre, helt sjukt.
Men till slut tog vi oss i kragen och bakade mandelkransar men som inte blev kransar, pepparkakor och så gjorde vi god mat. De blev lite film och jag och mummo mös massa när Viktor åkt på match.. Tyvärr åkte hon hem och jag satte mig att plugga lite...
Blev en lugn med mysig söndag!















yours truly
Dessidessan

Ullared

Kategori: Allmänt


Ullared

2 timmar o 15min bort ligger Ullared..... Dit åkte vi - jag, Viktor och mummo- på lördagen den 20:e november!

SAAAATAN VILKEN KÖÖÖÖ OCH VAD FOLK!!

Vi kom dit typ till, vad kan hon ha varit, strax efter tio och de var helt smockat på parkeringen, kundvagnarna var typ mer än 80% slut och vi fick leta ett tag innan vi hittade ett tak med några kvar under.


KÖöööN in till Ullared

När vi hittat en fick vi köa i 20min i en gigantiskt lång kö för att komma in i själva varuhuset sedan gick hjärnan på högvarv

Första tanken " UT JAG VILL UT, DET ÄR FÖR MKT FOLK, SLÄPP UT MIG, FLYTTA PÅ ER, JAG VILL HÄRIFRÅN"
ett par djupa andetag och sedan börjar man hitta saker.
Ny tanke: "Gud, den var billig och den med och en sån kan man behöva och den vill jag ha och sån ska vi ha och den och den och den vill jag ha och nej men se på den och den kan mamma få och där har vi julklapp till moffa osv..."

Två timmar senare och halva kundkorgen full: HUNGER! hittar en automat med mackor i så de blir mat på stående fot och springning från ena sidan av varuhuset till de andra för att gå på toa på ovanvåningen där det tydligen inte skulle vara någon kö.

Ett toa-besök senare och rundan fortsätter, vi splittrar oss och jag börjar känna mig mer och mer förstörd "Det här kommer bli dyrt och nej den har jag inte råd med och nej hu den vill jag ha men nej nu får jag ge mig".
Verkligen personlighetsklyvning!

Strax innan fem kommer jag fram till kassan och skall betala för alla mängder saker jag köpt i form av mat, nyttoråd och julklappar och när kassörskan säger summan är min första tanke: "SKOJJAR HON MED MIG?????? AAAAAAASBILLIGT JOE!!" och sedan börjar man tänka på allt man kunde köpt och som man velat ha och abstinensen efter att få lov att gå ett varv till gör sig påmind...


Men kort sagt vilken upplevelse och vad jag tjänat på julklappsinköp där.
Alla klara utom mummo o Viktor o moffa samt kusinerna ska få ngt litet till...


Vi var helt slut när vi väl kom hem sen.
Blev glögg o pepparkaka och halva Ratatouille-filmen men vi gav upp o gick o lade oss!

yours truly
Dessidessan

Friday with Granny and Harry Potter!!!

Kategori: Allmänt



Yeaaaah!!
Blev en massa snö på fredagen den 19e november så blev lite bus på Wii och mummo gjorde ett par Wii Fit Plus-test, var jätteroligt :) och jag jublade när jag var nere på en makalös vikt men självklart var det ju en en-gångs-händelse..

Blev iaf en mat-shopping-runda på ÖoB och Citygross och sedan spelade vi Tp och lyssnade på musik. Jag fick min sista plupp på frågan vilken som var den 6:e Harry Potter bok som utgavs år 2004 ;)




Hann även med lite plugg, jag pluggar och Viktor läser bok, myyys!


Mummo gjorde jääääääättesmarriga revbensspjäll och sedan hann vi smälta maten en liten stund innan de bar av till HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA platserna 208-214 med Viktor, mummo, Björn, Mikael, Anton och Niklas. SÅ jäääääkla mys och så jäääääkla bra, älskade filmen! Jag är verkligen Harry Potter-fan och de står jag för!

Blev en riktigt bra dag i underbart sällskap! ♥


Mummo o de vrålgoa
revbensspjällen


Flumbild :P


Harry Potter





suddig utan blixt

yours truly
Dessidessan

Caaarola och jag

Kategori: Allmänt



torsdagen 18:e blev det gymmet med darling med tejpad fot på grund av att foten under onsdagen lade av när jag tränade på crosstrainern och löpbandet. Något gick fel och fick jätteont i foten så fick tejpa foten o halta runt på gymmet för att kunna träna.


På kvällen på torsdagen gick jag och Viktor på teatern Carola och Jag som jag ju vann gratis-biljetter till på Novish-mässan. Haha var väl sådär men jag och V har skaffat oss en hel del internskämt på grund av den.

http://cdn.folkbladet.nu/wp-content/uploads/2010/10/carola_och_jag_press2-468x330.jpg

Efter teatern tog vi oss upp till Louise på fika en stund, god cheescake hade hon gjort.
Hann knappt hem innan ingen mindre än världens bästa mummo kom på besök :)
Blev massor med gott som hon hade med sig bland annat -moffabullar, biskvier, te, pepparkakor, lingonsylt, saft samt strumpor och massa av V:s saker samt alla mina skor som varit hemma på lagning vid skomakaren eftersom jag inte hittat någon skomakare här i Växjö så de kändes typ som julafton när mummo packade upp sin resväska och kylbagen :)

yours truly
Dessidessan

Motionering på hööög nivå!

Kategori: Allmänt


Snacka om att vara övermodiga när vi idag gav oss ut för att vi tänkte SPRINGA sträckan som Elin visade mig för någon månad sen då vi cyklade.
Nämnas ska att jag inte sprungit utomhus sedan dess, hatar Växjövädret som e grått o trist och mkt bebisregn som Sara skulle kallat det.

Men glada i hågen gav vi oss ut och när vi äntligen hittat mellan alla svängar i bostadsområdena så började vi jogga. 20min senare var jag helt död efter en backe. Så det blev till att gå/småjogga/gå/gå/gå/skutta/lunka fram runt den gigantiska sjön och hem till lägenheten igen.

Marken var frusen och gräset var vitt av frost och hans mössa och mitt pannband blev frost på på grund av svetten..
Hade strumpor, leggings, träningsbyxor, benvärmare, trosor, sport-topp, linne som avdunstar svett, ett linne till, en dragkedjeströja och min joggingjacka plus pannband och vantar och skor och frös ändå som en gnu. Men höll ändå ett bra tempo.

Trots det braiga tempot var vi hemma 2 TIMMAR och 13 MINUTER senare och helt sönderfrusen!
Blev strecht, dusch, hamburgare o sedan skulle jag läsa lite o plugga lite men somnade i älsklings famn istället och där låg vi på den utbäddade soffan och snarkade i kapp. Vart heeelt slut i benen hela kvällen och helt tung i kroppen så har inte blivit mkt plugg.

Blev soppa till kvällsmat och sen kom älskling på den geniala idén att vi skulle se en film o mysa lite och jo de gjorde vi, bara de att filmen var inte en film i min smak så jag blev sugen på att plugga :P hahahaha Nu tycker jag definitivt att älskling får ha sin smak på film men jag vill inte se Yrrol som han satte igång, den kan han se om han vill va snäll och få mig att plugga ;)
Sorry honey, älskar dig väldigt mkt men inte Yrrol ;)


yours truly
Dessidessan

El Helg de la Helgs

Kategori: Allmänt


Fredag blev en händelserik dag.
Mådde inte bra på morgonen, hade riktigt ont i öronen när jag vaknade o hade inte alls sovit bra. Men pallrade mig upp och gick på halva arbetsmarknadsdagen. Men just det gav mig inte mkt förutom att ja blev mer sugen på att plugga i Zürich...

Kom hem åt och sedan kom Anton på besök. Hade bett länge om att vi skulle umgås bara han och jag igen och äntligen lyckades vi tajma. Blev en hel del skratt, prat och massor med Wii. Så underbart avslappnande att vara med en sån härlig vän och bara njuta av gott sällskap :) Hoppas de händer igen snart :) Anton- Du e för jävla go, okey? ;)

Efter att jag kört hem Anton åkte jag till Erik, Viktors lagkamrat som hade födelsedag på lördagen o därför bjöd på fest. Träffade massor med härliga killar ifrån Viktors lag och hade ett antal intressanta snack :) Riktigt härliga killar, skönt o veta att min älskling har lite kloka människor i laget.




Uppstigning kl 09.00 på lördagsmorgonen efter att älskling kommit hem klockan fyra miss i nassen. Åkte och såg kusinerna spela fotboll i Tipshallen. Såg två matcher, pratade massa. Åkte hem och åt och sov middag och såg sedan en match till innan vi begav oss till Alvesta. Var riktigt mys o träffa kusinerna o moster igen o längtar till Jul när ja får träffa dem igen!

Väl i Alvesta såg vi Värnamo Tigers spela mot Alvesta. Önskar att Viktor spelade en division högre, var mkt coolare inledning och massa mer events som hände då, visserligen gratis inträde så kan bero på det men iaf. Vi var med i en puckkastartävling där man ska kasta in en puck på planen o komma så nära mitten som möjligt och på andra plats kom puck nr. 333 - VIKTORS!! Så vi fick ett presentkort på 200kr till någon Hockeybutik i Tingsryd så då får vi anledning att åka till en ny stad. :)

Kom hem efter det och gjorde hasselbackspotatis, bea, Cafe de Paris-sås och varsin god kotlett och softade med Big Momma på tvn innan vi drog bort till Anton och hälsade en stund och hälsade jättekort på hos Daniel men jag ville snabbt hem ifrån Daniels, min arm värkte.
Armen som jag för exakt en vecka sedan fick ont i har inte gett med sig, det värker ännu till och från och i växlande styrka så vi såg lite film och gick sedan o lade oss.



Steg upp tidigt igen på söndagsmorronen och såg ytterligare två matcher som kusinerna spelade. Sedan handlade vi, lagade fiskpinnar och bulgur och så åkte V iväg på match mot Lenhovda medan jag pluggade.

V kom sedan hem och berättade att de förlorat med 7-6 efter förlängning. Men de fick alltså 1p och är alltså inte nollade längre och måste ändå spelat relativt bra för att få in 6 mål vilket är typ så många mål de gjort hittills :)

Blev mys på kvällen med macka, oboy och gråpäron :)

- Sammanfattningsvis en förbannat mysig och härlig kväll med mycket äventyr!


Idag, måndag, har jag läst massa i böcker, pluggat alltså sen har vi varit på gymmet och jag har bestämt mig för o lägga om min träning lite, iaf fram till jul, för att se vad de ger för resultat och om jag då kanske kan få ned min vikt och nu har V åkt på träning och jag ska plugga lite igen :)

yours truly
Dessidessan

Hörrni-läraren

Kategori: Allmänt


Stadiga planer, mkt i görningen, massa nya recept, massa planer, massa mys, massa plugg, massa träning...

I måndags bidde de plugg, stuvade makaroner och fläsk (underbart gott) och jobb på kvällen samt träning efter det.
Me and honey hade dessutom två månader tillsammans så vi gosade en hel del och honey hade med sig ostkaka hem efter träningen så blev gott också :)
Jo, min arm var helt mongo också. På söndagsnatten fick jag plötsligt jätteont inuti armbågen, kunde knappt räta ut armen och de brände, sved och gjorde förbannat ont. Störtlipade och Viktor var jätteorolig men kylde med is och till slut, efter en timme, kändes de tillräckligt okey för att gå o lägga mig igen. Under måndagen var hela armen väldigt om men de gick över till slut.

Tisdagen blev mer plugg och då hade vi första lektionen i förvaltning med hum en lärare som känns som en lågstadielärare, som säger hörrni konstant och som jag samlade en del citat ifrån "Passa på och njut av studierna för det är det roligaste ni kommer att göra, ni kommer se att livet efter studierna är ganska torftigt" "Nej nu går vi vidare till lite abstrakt tänkande, orkar inte med mer elände" "CSN's telefonsvarare är en närbyråkrat" m.fl.
Blev varma mackor till kvällsmat och så blev de mys till en Långben-film.
Vi skulle gå o lägga oss tidigt och lade oss i sängen 21.23 men först läste vi och sedan gosade vi och pratade och släckte väl lampan halv två :P så de kan gå :P
Jo, vi kokade plommonsoppa också som blev totally awesomigt god :)


Onsdag, lektion med kära "hörrni-läraren" och därefter en stunds plugg i biblioteket och ett snack med Thomas angående utlandsstudier. Verkligen svårt för vet inte alls vart ja ska åka. De i kursiv e mest intressanta....

1. Till något Universitet i Nordrhein-Westfalen (Köln, Bonn, Duisburg-Essen, Bochum, Münster)
+ Nära till Karola och mina vänner i Soest och gillar verkligen naturen i Nordrhein-Westfalen
- Varit i de landskapet
- Ingen dialekt, nollställd högtyska

2. Universitet i mitten av landet (Kassel i Hessen)
+ Vet inget om mitten av landet
- samma sak

3. Södra (Konstanz vid Bodensee, Zürich i Schweiz)
+ Konstanz vid Bodensee är så sjukt vacker, älskade ju Lindaus miljö och detta är på andra sidan av Bodensee
+ gammal fin stad i Konstanz
+ Zürich är en stor stad =utmaning
+ Zürich har massor med dialekter
- låååångt bort
- Varit vid Bodensee, dock ej i Schweiz
- Stor stad- Zürich, läskigt

4. Östra (Leipzig, Passau)
+ Något heeeelt nytt
+ Gräns till Polen och Österrike och har då möjlighet att åka till två länder och se mig om
- Vet inget om stället

5. Norr (Hamburg, Kiel), egentligen bara sugen på Norr för att de e nära om ngn ska hälsa på och för att ja har band till Östersjön som Gotlänning och då känns de mer hemma med havet nära...

--- SVÅÅÅÅÅRT---
Kollat på vart mina praktikplatser som jag är intresserad av ligger också - Köln, Berlin, Berlin/Tübingen.


Sedan blev de lite mys med Viktor och en tuppelur på grund av den lilla sömnen på kvällen innan. Muskel/konditionspass som gjorde mig helt slut och lyckades tyvärr bråka med mina knän. Kom hem, såg Glee, åt mat, duscha, plugga, mysa, SNARK!

Toooorsdag-idag- skola först då, sen lite påfyllning av magen, två timmar på gymmet med V och sedan maaaat, då var vi vrålhungriga och nu tvättar vi. Torktummlaren är trasig så allt hänger överallt i lägenheten på alla garderobsdörrare och dörrar :P  Kan tänka mig att de blir lite plugg, en film och så kakaosoppa såklart :)

Citat ifrån dagens lektion där idioten som aldrig kan hålla käften gjorde bort sig:
Läraren: "Vilken var den vara som man tyckte att den offentliga sektorn skulle skapa till oss i förra året?"
idiot: "mat"
smart: "vaccin".


over n' out
yours truly
Dessidessan



Skippa godiset och chokladen

Kategori: Allmänt



Lika bra att göra det officiellt så att jag inte har någon undanflykt...!


- Tänker försöka låta bli godis och choklad fram till den 23:e december.
(från och med imorrn)

Det är nämligen så att jag håller på o gör Body Test på Wii Fit plus varje dag och jag pendlar något enormt i vikt varje dag och ofta när jag väger mycket har jag 1. ätit godis 2. inte tränat. Så tänkte försöka börja träna lite mera kondition och försöka låta bli godiset.
Några undantag tänker jag dock införa:
1. När jag är riktigt nere/ledsen får jag lov att ta en chokladbit för att pigga upp mig själv men absolut inte för att jag är sugen.
2. Tentaplugg-tider  (tenta 7:e december).
3. Harry Potter bion!!
4. Popcorn och Mikael, glass är inte godis i min värld ;)

Detta gör jag för att jag verkligen vill försöka komma under 60-sträcket, vilket jag knappt varit sedan 2008. Visserligen är det som älskling säger att jag har mycket mera muskler nu, men lite mer kondition och mer kämparanda så kanske, man vet aldrig. Det får vågen utvisa den 23:e december hemma hos mummo, de e ju trots allt den jag vägt mig på och utgår ifrån sedan 2008 års vikt....

Wish me luck :) I'll need it, I'm a sucker for chocolate!!!!!!!!!

http://nattmia.blogg.se/images/2009/vikt_15444339_36080750.jpg

yours truly
Dessidessan


P.s de jobbiga är att jag har jääääääääääättemkt popcorn på bordet och massa choklad och skumtomtar i skåpet!
GÄLLER FRÅN IMORRN, IKVÄLL ska jag må illa av allt godis ;)


Loppan

Kategori: Allmänt


Dagens konstaterande:
Jag är BÄST på att slå i huvudet i skåpsluckor, dörrar etc som jag är SÄMST på att stänga... :)

Idag har Loppan blivit ompysslad. Fått på vinterdäcken, pappa kapade de två främre högtalarnas kablar och nu tycks stereon fungera så antagligen någon kabel som blivit fel på i någon av dörrarna - wej, naaat-, fått nytt oljefilter och bytt olja och fått på mer spolarvätska samt kollat lysena.. :)
Sagt hej och tack till Marie och Pappa för detta besök.. Mysigt ett :)

Sedan har jag allvarligt talat inte gjort ett skit. Har kollat på läsplaneringen inför nästa kurs och förberett mig lite där och sett massa Glee och Gossip Girl, chattat på msn bla med Patrik, gammal konfakompis och Philip om ishockey, poppat popcorn inför kvällens sista HP-kväll.. Bortfall på människor ikväll men blir nog mys iaf.
Biljetter köpta till att gå på Harry Potter på bio den 19:e oktober, bokat till mummo också så de ska bli mys :)

Önskar att ja vore på matchen och såg hur de gick för älskling..

yours truly
Dessidessan

Tam Nak Thai

Kategori: Allmänt



Idag har ja handlat med darling, gymmat och gosat...

MEN pappa och Marie har varit här, -helgens happening :)

Vi åkte och åt mat på Tam Nak Thai och gud så gott det var!!!

Min mat!


Pappas mat


Viktors mat


Marie och hennes JÄTTEstarka mat!


Me och pappsi


Yeah :)

Sedan gjorde vi god efterrätt här hemma med exotiska frukter och smält vit choklad på med glass till och jag och älskling drack glögg, som jag längtat efter glögg. (Köpte skumtomtar, en hel back på 2kg, för någon vecka sedan också och jag och V planerar att baka både lussebullar och pepparkakor så kommer bli bra med julsmaskens i år).

Marie och Pappa testade även på att spela lite Guitar Hero och V kunde ju inte låta bli att skratta som as så jag asgarvade jag med. De var ju såååå söta. Pappa som typ fick panik och Marie som är lugnet själv höll sig lugn men bestämd på knapparna :P



Bra dag och imorrn ska vi ordna med Loppan, hon ska få vinterdäck på sig, spolarvätska och byta olja :)

yours truly
Dessidessan

Världens bästa Mikael

Kategori: Allmänt


Min Mikael aka Loverboy är den underbaraste:

"Det där med att tänka är inte alltid roligt! Vissa stannar för alltid i våra tankar, inget att göra åt. Möjligtvis tugga prozack livet ut, men det är mycket sämre ;)".



Min älskade vampyrvän!! ♥

Think, think, think...!

Kategori: Allmänt


Har en sån där sjuk tänkardag igen.....

http://laidofflawyer.files.wordpress.com/2010/02/think-think-think.jpg?w=154&h=230



Vi åt lite när ja kommit hem efter tentan och såg vampire diaries men sen typ dog jag och gick in o lade mig på sängen. Drömde jättekonstig dröm och människor med i den som ja inte vill tänka på.
Så blev ju självklart depp efter de.
Viktor hade gjort hemgjord glass och så åt vi det med jordgubbar samtidigt som vi såg på Janne Långben, the movie. Men de lyckades inte pigga upp mig heller men V ska ha rikligt med beröm för jääääääääääääääättegod glass!!!

Så blev de lite städning. Imorrn kommer ju pappa o hälsar på.

Sköt V ifrån mig. Stackaren. Han mår ju så dåligt när jag e nere och han inte kan göra något åt det, men jag bara orkar inte ibland när ja har en sån där dag. Men utan hans famn hade jag nog fallit i tårar o de roliga är att jag inte ens vet varför jag mår såhär pissigt ibland. Eller jo det är ju för att ja tänker på allt och ingenting. Tänker på vänner hemma som kommer o går och hur de påverkar mig, människor som försvinner ur mitt liv. Vad jag vill göra med mitt liv om ett år. Jag måste ju snart (innan 1:a dec) bestämma mig om jag ska ansöka till utlandsstudier i nästa år eller inte och jag orkar inte tänka så långt. Jag vet ju inte ens vad jag ska göra med min sommar. Jag tänker inte ta ett jobb i sommar igen som jag egentligen inte vill ha, inte ens för pengarnas skull, okey jo, om de e jättevälbetalt. Men definitivt inte annars. Då pluggar jag hellre massa distanskurser hela sommaren, som jag vill läsa.... Men vet ju inte om jag vill åka utomlands o plugga heller på grund av att jag mår så bra med V. Jag kommer ju vara tvungen att vara utomlands på praktik i tre månader o känns som om de kommer vara tillräckligt om vi har ett förhållande då ännu. Men hur ska man kunna veta de liksom? Jag vägrar att förlora en kille jag älskar IGEN på grund av att jag vill åka utomlands. Kan visserligen söka men måste ju ändå bestämma mig till mars eller vad de nu är och tänk om de tar slut innan hösten då. Hur ska man göra då? Stanna hemma och vara bitter för att man inte åkte? Usch, svårt ju!
Så tänker jag på jul och hur jag vill göra med jul/nyår och tänker på mina vänner här och på min bil vars stereo ännu är dum i huvudet.

Imorse fick jag dessutom en stark saknad efter TT... Har en kille i klassen som påminner så jäkla mycket om honom. Sättet de sitter, står och kroppsform samt hårfäste och ögon, hade ju riktigt kul med honom i somras. Hoppas att ja får träffa honom i juletider :)

Borde gått o tränat ikväll men orken är verkligen kass.. Björn o några ska ses ikväll också men ja känner bara att jag vill vara ifred faktiskt...

yours truly
Dessidessan

Rydaholm vs Viserum

Kategori: Allmänt


Matchen igår måste nog vara den bästa som Rydaholm spelat. Första och andra period imponerade de starkt och gick hårt fram. Viserum gjorde ett mål, Rydaholm kvitterade. Viserum gjorde nytt mål och VIKTOR kvitterade. Viserum gjorde ytterligare ett mål, VIKTOR kvitterade! :) Men sen blev de värre. Rydaholm drog på sig en utvisning runt 14:e minut i andra och så fick Viserum in pucken och Rydaholm lyckades inte kvittera innan perioden tog slut.
Startade alltså i ett underläge i tredje och sista och Viserum fick återigen in en puck tidigt i sista perioden... Då gick allt utför, kommunikationen blev sämre, Rydaholms spelare fann inte varandra och älskade älsklingen missade en straff - den första jag någonsin sett.. Det hjälpte inte att Rydaholm toppade laget och tog ut målvakten hela sista minuten, pucken hittade inte in i kassen bakom målvakten även om retursläppen var mååååånga...
Men vi hoppas på att de fortsätter såhär och att de förhoppningsvis tar Ljunby på söndag. Nu har de förlorat mot alla lag i serien men nu kan de väl ta alla lag en gång?! Hoppas jag på iaf :) Men slutsatsen e att älskling gjorde en bra match och har nu gjort hälften av Rydaholms mål (4st). Yeah!


Haft tenta idag på morgonkvisten. Skit-tenta men godkänt ska jag ha.
Dock har jag lärt mig min läxa- ska aldrig mera lyssna på grabbarna när jag vill plugga något och de säger att de inte kommer på tentan. Vi hade ju länderseminarie och eftersom vi haft de trodde killarna att de inte skulle komma men det kom 5 länder och de gick åt skogen på alla de länderna för min del. För de var flervalsfrågor där man måste kryssa i tre svar och alla tre svaren måste va rätt för att få poäng alltså e de frågorna körda!!!
Men godkänt har jag definitivt annars är det något fel, vg är dock kört :)
Men skönt o va av med skiten, min motivation var ju typ på noll och brydde mig ju verkligen inte för att kursen var tråkig, dryg och för jävla mycket....

Idag ska jag städa och ta de lugnt med darling :)

yours truly
Dessidessan

Tentaplugg

Kategori: Allmänt


Tentapluggar, tenta imorrn och jag har ingen lust längre.

Pluggade med Mikael igår mellan 10-16 och sedan kom jag hem, åt mat, såg Greys och sedan gick jag på Muskel-konditions-pass och begav mig därefter till plugg i UB med Mikael, Anton, Daniel och Niklas.
Idag klev jag upp strax efter åtta, pluggade powerpoints till 10.20, gick till UB, pluggade med Daniel, Mikael och Anton till 14.30.
Hem bråkade med Harry Potter biljetter. De har ju egentligen inte riktigt släppt dem än utan bara för de som är med i bioklubben och även om man e med i de fick man vänta en timme innan de hade aktiverats o då fick man ändå bara boka fyra biljetter så de var krångligt.
Nu ska jag plugga igen, sen se hockey, om jag orkar för ja vill egentligen inte köra själv i mörkret med sommar däck och har ont i magen o huvudet men behöver avslappning och sedan måste jag ju plugga igen.
JAG VILL INTE TENTAPLUGGA! Min motivation är åt helvete men skitsamma, godkänt ska jag har och då e de skitsamma ändå.

Yours truly
Dessidessan

Min man

Kategori: Allmänt


kär så kär så kär så kär!!


I've got myself a man and he is totally awesome!!!

Kan inte sluta stirra på min älsklings härliga, vältränade och sexiga kropp och se djupt in i hans ögon...
Älskar honom mer och mer för var dag som går och jag slutar inte imponeras av honom. Hans lugn, hans matlagnings-skills, hans leende.. Vi har kul, vi tränar ihop, han pushar mig med plugget, vi städar, tvättar o delar allt sådant jobb utan gräl eller tjaffs, han står ut med min gnällighet när jag ätit för dåligt o när jag är sur på plugget och vi kan hantera varandras dåliga förlorar-humör. Dessutom är hans famn den underbaraste att krypa in i och allra helst på morgonen vilket gör att jag inte haft dåligt morgonhumör på evigheter :) Han har ju även fått mig att gilla hockey, något jag aldrig trodde skulle hända och hur mycket jag än säger emot nu så kommer han väl lyckas få mig att testa på golf också :P Säkert till min moffas glädje :P

Jag har haft en sån tur att jag fått tag på en sådan underbar MAN, inte en pojke utan verkligen en man...!
Älskar att skämma bort honom också, vilket han fått en hel del av ikväll ;)


He makes me happy, kort sagt!!

♥♥♥


♥♥♥



♥♥♥
Han kommer hata mig för att jag lägger upp denna bild på honom men ja älskar ju hans muskler!!! <3

Inte varit tillsammans så länge.. Dejtat sedan början av augusti men bara varit tillsammans sedan 8/9-2010, snart två månader alltså men jag längtar så efter alla månader som vi förhoppningsvis får tillbringa tillsammans!!
Viktor Lars Johansson, du är underbar! Jag älskar dig, tack för att du är min!!

yours truly
Dessidessan

Wii fit plus

Kategori: Allmänt


Blejv lite myjs me Mikael igår och sedan Harry Potter kväll med vännerna :)



Stackars älskling spelade en riktigt tråkig match borta mot Kalmar igår.. Slöt med 8-0 men hans femma hade iaf spelat bra så han hade fått spela mkt. Synd bara att de inte kan få in pucken..

Today har jag pluggediluggat med Mikael i biblioteket och gjort jättegod fisk med darling, tränat på wiie, man blir verkligen svettig av boxningen, step och rocka rockring och så har jag gjort massor med yoga och styrkeövningar också :) O uppenbarligen tog de eftersom jag haft träningsvärk idag :P


Pangasius i hummersås
i ugnen med potatismos!

Väntar nu på darling som skulle varit hemma.... Vill ju gosa..

yours truly
Dessidessan

JO, hemresan till Öjn blir 22a december till 3e januari och den e bokad o klar :)