Dessidessan

Livet med hjärntumör

Kosta Julmarknad

Kategori: Allmänt

Har vart på Kosta Julmarknad idag, Lessebo låg det vid...
Riktigt mysigt ställe. Har ju velat ha låga stövlar nu sedan länge o ersätta de jag har nu med. Jag hittade dock inga låga stövlar men ett par med hög klack som jag velat ha i flera år... 298 kr! Asnice!
Blev dessutom: ett saltkar, ett pepparkar, julklappt till morbor o moster, glöggmuggar, halsband, armband, öronhänge och en ny tomte till min samling...
Var jättemysigt att ränna runt med mummo och moffa :) Så härligt att ha dem här, känns som om jag fått mer krafter nu när jag träffat så många ur familjen på min egna hemmaplan på en vecka... :)

Sen jag kom hem har jag hängt upp mina gardiner som mummo fixat och sån julstämning som jag hade så kunde jag inte låta bli utan gick upp och hämtade mina julsaker.. Har alltså pyntat, ställt upp hela min tomtesamling och hängt upp ljusslingor.... :) Blev riktigt mysigt! Mikael hjälpte till och så belönade vi oss med glögg och lussebulle :)

Nu finns de bara en endaste sak som hade gjort de bättre och de e o ligga i någons armar och mysa med all julbelysning och alla ljus jag tänt.. Men som Anton säger så finns det folk som har det värre och Mikael är ju här så har iaf sällskap...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: