Dessidessan

Livet med hjärntumör

Finbesök ifrån Gotland

Kategori: Allmänt

Tjoho!!
vart med mummo o moffa på stan hela dagen, letat efter stövlar, ordnat med nya gardiner och så har moffa äntligen skruvat upp min hylla, såååå härligt!!!
Kjell fyllde ju 60 idag så han bjöd på middag på fin restaurang i Växjö. Var jag, eva, perove, mummo, moffa, kjell, rosis, Kjell och Rosis son med flickvän och så flickvännens lillebror med hans flickvän..
Trerätters, mumma för töisen!
Ringde JJ efteråt och fick hemsk längtan efter honom, Mården och Viktor, skall hem o hälsa på dem så fort jag kommit till ön o kolla in lägenheten Mården och Viktor flyttat in i... Miss 'em.
Så gick jag hem till Anton en sväng o hälsade på honom o Totte också. Tyckte att någon måste följa med mig när de e dags för vaccination eftersom jag e spruträdd.. Men de skulle inte de göra utan Mr T. Känns som om jag behöver byta smeknamn snart för alla vet och har fattat.. :P

NU ska jag sova, behöver vila min röst.... Trevlig dag o trevligt att alla är här och hälsar på och imorrn får jag förhoppningsvis upp gardiner. Blev både andra nya gardiner och julgardiner.... :) I veckan kan jag ju få upp lite julbelysning, myyyyys!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: