Dessidessan

Livet med hjärntumör

Det är alltid skönt när ett beslut är fattat

Kategori: Allmänt


Det är alltid skönt när ett beslut är fattat. Men jag kommer säkert o ändra mig och ångra mig så fort minsta lilla vändning kommer, men kommer det ingen vändning var det ju ändå rätt beslut... Jag tänker inte krypa längre, jag står rakryggad och väntar tills jag inte kan vänta längre vilket inte är länge till, sen kommer jag att vända mig om och gå, hur svårt det än kommer att vara, hur ont det än kommer att göra i kroppen så kommer jag att gå och jag tänker försöka att inte vända mig om och se in i de vackra, djupa brunnarna igen.

Det är alltid skönt när ett beslut är fattat, även om man inte är säker på att det är det rätta. Även om framtiden är ett oskrivet vitt blad som skrämmer en så är det alltid skönt att ha ett beslut att stå på.

Det är alltid skönt när ett beslut är fattat, allra helst när man fattar det själv och det inte fattas åt en.

Det är alltid skönt när ett beslut är fattat men det är skönare när det är ett gemensamt beslut där alla som träffas av beslutet har sagt sitt. Men även om alla får säga hur de vill ha det, så finns det alltid någon som inte får det den vill ha. Det är en del av demokratin och rättvisan i världen...

Det är alltid skönt när ett beslut är fattat för då slipper man ovissheten och velandet som kan få en totalt sinnesförvirrad, paranoid och ledsen.

Det är alltid skönt när ett beslut är fattat men det är svårt att hålla det...............

(Försöker vara lite poetisk :D)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: