Dessidessan

23-årig töis med gotländsk härstamning som jobbar på migrationsverket. Svag för te och efterrätt. Gillar träning, pärk, språk och sällskapsspel. För övrigt även väldigt kär....!

Sommaren som liknade höst

Kategori: Allmänt

En haffsig och slaffsig sammanfattning av vad som skett:

* Har slutat jobba. Har faktiskt trivs grymt bra inom hemtjänsten även om det nu för många är oförståeligt. Fått många kommentarer på det. Men man lär känna så många olika människor som befinner sig i ett utsatt läge och de flesta är så otroligt tacksamma!

* I helgen passerade vi genom ett meteroitbälte och på lördagskvällen låg jag och Viktor ute och såg på himlen tills vi fick ont i nacken båda två. Bredde till slut ut handdukar över plattorna och täckte över oss med täcke och tittade en stund till. Vi såg säkert sammanlagt ett trettiotal meteroiter. Vissa gick från ena sidan till den andra sidan av himlen och man kunde följa hela banan. En del fortare en del saktare. Men vissa svischade bara förbi på någon sekund och bildade ett sånt där typiskt serietecknat gult streck efter sig. Myspys!

* Plockat salmbär och ätit varm salmbärssylt med glass.

* Ätit ute på restaurang med Carro nämligen på Trossen som tack för att hon var så underbar och hjälpte oss med flytten.

* Ätit på restaurang bara jag och Viktor - Munkkällaren!

* Vi har även vart en sväng på travet och spelat bort lite pengar.

* Jag har städat våra bilar i sammanlagt två timmar.

* Viktor har spelat en himla massa golf. PÅ nio dagar spelade han åtta av dem. Men han har vunnit iaf KM i Slite samt en av Golfresans tävlingar tillsammans med Alex då de vann boende och Greenfee på Azorerna.

* Sett VisbyRoma mot Icebreakers. Och för den som inte vet vad Icebreakers är så är det ett hockeylag sammansatt av proffs och kända hockeyspelare som spelar för välgörenhet. Bland annat såg vi Foppa, Zetterberg, bröderna Sedin, Modin, Anton Lander, Landeskog, Erik Karlsson, Niklas Bäckström, Hedman m.fl. Men för mig som är gotlänning och vars hockeyintresse började först för två år sedan och inte ännu har sträckt sig till NHL så var ju den viktigaste JOHAN LARSSON!! :)

* Har plockat äpplen och gjort äppelmarmelad och plockat vinbär och krusbär.

* Besökt Kubbvm och träffat massa roliga människor. Simon, Elias, Ville, Ellinor, MB, TT, JJ, Mården m.fl.

* Jag och Carro skulle på Kallis men de var dött så vi satt utanför och lyssnade istället.

* Fick en dag på stranden med André och TT hälsade på här i Åminne en sväng.

* Vart på basar i Sanda. När jag var yngre var det mkt bättre tryck på basaren och bandet sög men det var ändå härligt att få sig en svängom på dansgolvet.

* Shoppat en sväng me mummo.

Kommer inte på något mer men det var iaf en sammanfattning av den här sommaren vars väder riktigt riktigt ordentligt suger!

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: