Dessidessan

Livet med hjärntumör

Smärtor

Kategori: Allmänt


Idag hade jag ju då min sista uppsatslektion och min sista översättningslektion och därmed har jag bara en endaste lektion kvar på universitetet av tyska studier det här året..
Kändes väl lite sådär halvtråkigt men samtidigt eftersom jag inte e särskilt överförtjust i två av de lärare jag haft nu känns det ganska okey att det är över.

Men vad värre är är att jag haft världens mensvärk idag. Det var länge sedan det var såhär enorma smärtor. Sjukt drygt! Det kommer verkligen i vågor, hugger mig i magen och mellan benen och får mig att svettas och skaka av köld om vart annat. Har alltså inte lyckats plugga alls idag, har knappt lyckats koncentrera mig på boken jag försökt distrahera mig själv med.. Jag som ville sammanfatta allt med grammatiken, känns som om tiden e lite knapp för det nu.. suck.

Evedal ringde.. Jag tackade nej........ Det var ett tungt beslut och det var inte alls ett beslut som gav mig glädje som lägenhetsbeslutet gav mig men det gav mig inre ro, om man nu kan säga så... Jag kände att det var rätt för att jag vill hem till bekant miljö och min familj vilket jag nog innerst inne vetat hela tiden.

På tal om familj så fyller ju moffa år idag.. :)
Stort grattis till honom!!




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ska försöka få i mig mat nu, vilket jag inte fått i mig sedan imorse, se om jag blir lite piggare...
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: