Dessidessan

Livet med hjärntumör

Avslutningsfesten

Kategori: Allmänt



Blev en riktigt mysig kväll igår hos Frida. Vi blev ett par stycken och det blev lite ESC, tillräckligt för att se Tysklands bidrag och bestämms oss för att vi ännu älskar henne och rösta på henne och det gick ju bra fick jag höra i natt :)

Vi hamnade dock i enorm kö in till Sivans tog en hel timme. Dessutom råkade jag väl vara lite elak i kön. Hade två väääääääldigt kaxiga tjejer framför mig som jag väl försökte smita förbi och lyckades för att de aldrig gick framåt och då blev de de värsta bitcharna jag någonsin träffat och då kom ju den lilla bitchen i mig också fram och var väldigt elak... Men sedan kom jag på tanken att usch vad mummo skulle skämmas över mig nu så jag släppte om dem och bad om ursäkt men de sa att jag förtjänade en bitchfight m.m och knuffade dessutom till mig inne på Sivans sen så de hade ingen lust att vara snälla. Min slutsats - de var bitchtjejer på riktigt medan jag bara blir det ibland...:P Men var fan rädd där ett tag, de var lite läskiga. De var två och jag var ensam... Men jag tror inte jag hade tänkt så mkt om ngn av dem försökt slå mig, då hade nog mina försvarsinstinkter väckts till liv i samma sekund de höjde handen mot mig...

Träffade två av mina grannar i kön och jag fick höra av min granne mitt emot tydligen har två grannar - den klagande grannen och den bra grannen - jag ÄR den bra ;)

Blev en hel del dans där inne med gänget. Mys som sjutton..

Men kvällen tog slut alldeles för fort... Hälften av gänget ville gå till Abbas och kände bara mat - usch - blä - magen vänder sig ut och in och halva gänget gick hem till Frida för o ha efterfest. Jag blev i mitten och stannade med min granne som jag träffat utanför igen så fick iaf sällskap hem av honom. Han bjöd dessutom på film och jag blev efterlyst av vännerna så kände mig iaf saknad. Men jag och grannen - måste kolla postfacket vad han heter - såg Texas Chainsaw Massacre - bästa han hade o bjuda på :S:S Tur att jag inte är lättskrämd. Kul att kunna umgås en gång - första och sista gången, iaf med honom - med en granne här.

Sade hej då och så somnade jag som en stock i min säng..

Idag blire och städa, städa, packa, packa och försöka umgås med vännerna....
yours truly
Dessidessan

P.s jag har en liten fläskläpp, undrar vad jag gjort... :O

Kommentarer


Kommentera inlägget här: