Dessidessan

Livet med hjärntumör

Mikael och Daniel @ Stejnön

Kategori: Allmänt

Under onsdagen kom Ellinor på besök på kvällen. Vi mös med lite tjejsnack, en stund vid havet och family guy. Ellinor my love!

Torsdagen jobbade jag sista dagen på jobbet!! Wunderbaum!! Det var supernice o lämna in nycklarna och tidrapporten och säga hej då. Dessutom hade jag ju pratat med Pott också om allt som inte fungerar på stället så har ju iaf gjort rätt för mig om man säger så... Tror inte jag kommer tillbaka, då skall de ha blivit bättre struktur i så fall...
Kom hem, socialade lite med gästerna vi hade - några i släkten - men gick sedan och lade mig och sov. Sov med öppen dörr och när mörkret kom och jag vaknade av sms runt tio tiden låg jag kvar under täcket, kände kvällens kyla mot ansiktet och lyssnade på syrsorna och gräshopporna. Hur underbart som helst.
Efter det var tiden en enda lång väntan!
Tills Daniel och Mikael, mina loverboys, ÄNTLIGEN KOM!!! WIIIEE!!

Tillsammans har vi haft ett par dagar med många mil under hjulen och många leenden.

Vi åkte till Rone på fredagen och kolladepå Kubbvm. Jag träffade Elias, Ludde, Ellinor, Danne, MB m.fl där och hade en riktigt mysig dag med mina loverboys. Vi for in till stan, åt på trädgården, promenerade lite i innerstan, upp i vakttornet, strandpromenaden och så blev det slutligen glass på glassmagasinet innan det åter bar till Rone där vi umgicks med MB en stund framför en eld.


MB!


Mina loverboys!


Jag i vakttornet


Loverboysen!


Visby i natten


Lördagen åkte vi in till stadi och shoppade lite. Jag investerade i smink och de blev även lite mat på Donken. Marängswissen var underbart god! Åkte till Åminne, tog en tupplur allihop och åt sedan innan vi for till Follingbo för o spela lite Wii med Karin på hennes kollo där hon tillfälligt bor innan hon ska flytta till Umeå.
Men vi for snart in till stan och joinade upp med Jonas, Viktor, Joel och hum, förlåt, glömt hennes namn. Tillsammans for vi vidare till Gutekällaren där Timbuktu spelade, ett fetto trampade sönder min tå, Mikael blev för full för o ragga, Daniel hittade in i köket, Karin försvann in på Munken med mina bilnycklar, Viktor fick ett blåmärke och jag lekte paparazzi mot John Norrby samt träffade Jonte, Emil, Fonta, Dennis m.fl.



Me and the best friend Karin


Me and John aka the Paparazzi ;)


My gang in the car tog driveinen på Max och gjorde en riktigt rolig (jobbig för henne som tog emot den) beställning:
2 Mellan pommes
2 Cheese hamburgare
1 liten hamburgare
1 liten pommes
1 mellan cola
2 lökringar
1 mozarellsticks
1 Green Garlic-dipp
4 Tacodipp

199 kr - over and out sa vi och åt på parkeringen!

På hemvägen blev de lite tjaffsigt bak i baksätet men de tystnade när de båda somnade som de små söta barn de är :P

Söndagen blev lugn. Daniel lirade lite gura, vi kastade sten på stranden och såg havsnivån stiga samt tog det lugnt...
Nya uttryck har myntats och Daniel älskar att ha fått säga Gothem City. Stackars Batman om han kommer härifrån. :P

När mina loverboys åkt började jag packa och fixa lite, inför den kommande helgens åktur till Växjö, innan jag åkte in för o umgås me the V in da city och därmed få en bra avslutning på veckan..



yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: