Dessidessan

Livet med hjärntumör

Beachvolleyboll

Kategori: Allmänt


Söndagen blev lite död-dag. Vet egentligen inte alls vad jag gjorde. Sov länge gjorde jag nog. Sen småplockade jag nog i lägenheten och ordnade massor med bilder på datorn. Kommit igång med rensningen av bilder för framkallning nu...
Tvättade och gjorde paj...!
Sen blev det Bridget Jones dagbok på kvällen, aldrig sett hela den.. Haha Mr Darcy påminde mig vid ett tillfälle så förbannat mkt om Tömas med de hundögonen han fick till :P Haha, klockrent. Sara höll dock inte med. Sara och jag ska förresten va posse resten av året, ska försöka ha det i åtanke när jag blir tjurig iaf... :)

måndagen blev det uppstigningen 9. Ska inte ligga i sängen längre än till nio någon vardagsmorgon det är mitt löfte för den här terminen. Lördagar och söndagar däremot, de ska vi inte tala om ;) Men inte längre än till 12 gäller för dem :P Ibland måste man få lov o dra sig och ta de lugnt i gosiga sängen ;)

Städade och var ute och tränade och höll på att springa på en orm. Kommer numera titta mer på marken när ja springer... Tog ett trapphus också. Springa trappor e svajnigt bra för låren så de ska jag göra en gång i veckan har jag lovat mig själv :) Stuborlägenheternas trappor here I come!
Var på första lektionen för Emil Uddhammar i politisk teori.. Kändes sådär må jag säga.
Åkte och handlade med Elin på City Gross - blev en hel överfull korg med mat så nu har jag fått börja fylla den andra frysen också för nu är det fullt i den första!!

Ordnade färdigt med bilderna på kvällen så idag - tisdag - har jag varit fruktansvärt effektiv. Klarat av:

1. Ringt vårdcenralen för att avboka min tid på torsdag. Man förlorar ju poäng när man missar en lektion o då kan de bli svårt o få VG så ville inte missa lektionen. Men grattis, ska ringa den 16e september om att få en ny tid för att utreda min icke fungerande mage och då är väl väntetiden tre veckor igen... Men den har iaf varit lugn nu ett tag. Nåja, lugnare än i somras. Tänk om den sa ifrån för all alkohol eller något? :O

2. Ringt och ordnat med försäkring. Bytt från If till Länsförsäkringar och sparar 1000 spänn om året.

3. Skickat iväg alla kort på framkallning :)

4. Pratat med mamma

5. Ordnat med kurslitteratur. KLAAAAAAR!

6. skrivit blogg

7. Varit på olympen och kollat in stället.

8. beställt bläckpatron.

9. Spelat Beachvolleyboll med de underbaraste grabbarna - Anton, Tömas, Björn, Daniel, Mikael, Ankan och Emil :) Hade jätteroligt men jag kan ju säga att jag har med mig väldigt mkt sand hem i bhn och trosorna.. Är inte den bästa på volleyboll men fan va kul det är och med DEM.
Fick vara iaktagare också när Daniel, Ankan och Emil badade i sjön alla tre i svarta kalsingar men den dumma kameran tycks ha lagt av så blev inget kort.. JÄVLA KAMERA, då ska man lägga pengar på de då... DOH!

10. SKA träna och SKA färga håret (det sista om ja vågar, var ju nästan ett år sedan sist nu). Behöver gå o klippa mig också. Raaaaakt är vad mitt hår är och tråkigt...


Yeees nu ska jag smälta maten och sedan ska punkt 10 fixas..
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: