Dessidessan

Livet med hjärntumör

Zürs 29

Kategori: Allmänt

27/3 – 2009

Ojsan hoppsan, nu hare hänt en del.

I måndags 23/9-09 när Kathi öppnade dörren för att gå ned och äta kvällsmat hittade hon en påse utanför vår dörr. I den låg en ask chokladhjärtan med jordgubbsfyllning ifrån Milka. Vi hade ingen aning om vem som kunde ha ställt den där eller ens om den var till oss båda eller bara för en av oss.
Vi grubblade länge kan jag säga innan Attila kom och frågade mig, på kvällen, om chokladen var god. ”Var det du alltså?!” ”Neee” ”Nehe, hur vet du då vad som var i kassen?” ”Jo, det var jag, ville bara inte att du skulle vara sur på mig”. Jag kan säga att jag blev stört röd i ansiktet och mumlade fram tack.
Gick sedan och pratade med honom och sa att jag inte orkar bry mig om vad de säger just nu, vill bara hålla ut. Så var det okey mellan oss och jag kan säga att jag tyckte det var en jättesöt gest!

På tisdagen den 24/3-2009 gick vi till Verni. Attila skulle gå ut med oss för första och enda gången. Han betalade vad jag drack för tur var väl det, jag gick nämligen dit med 4 €. Hade alltså räckt till en öl. Dansade med honom hela kvällen och jag kan säga att han är riktigt jävla bra på att dansa och för första gången när jag varit ute här har jag inte saknat de killarna som jag känner hemma som kan dansa. Vi buggade, foxtrot, ”sexy dans”, tog ett par latinotoner och dansade lugna låtar. Hur mysigt som helst! Kvällen fick dock ett abrupt slut när Kathi gråtandes ringde till mig och bad mig komma hem. Varför kan jag inte tala om men det kändes tråkigt att behöva springa hem sådär.

Onsdagen 25/3-09, min lediga dag, gick åt till att tvätta alla mina kläder, fick ihop fyra maskiner. Kolla mailen lite fort innan min betalda månad gick ut. Åkte sedan och handlade för mina sista drickspengar ifrån februari och väntar nu på pengarna för mars..
Sedan umgicks jag med Attila hela kvällen, glodde på Simpson, bytte musik och pratade.. Fick dessutom massage, han är en riktig drömkille egentligen, den tjej han hittar i framtiden hoppas jag verkligen är bra nog för honom. Menar han lagar mat, han har redan ett jättefint hus, han dansar bra, han lyssnar, han kan ge bra massage och han är en av de roligaste killarna jag någonsin träffat. Alla lyssnar när han berättar sina upplevelser eller skämt och alla skrattar!

Torsdag 26/3-09 hände inget intressant, långtråkig dag!

Idag då, idag har allt hittills gått åt pipsvängen. Hade otur med att jag gick och kollade läget, var indelad på första, och då stod alla där och hängde, fanns inget att göra. Så började jag städa bland bestickboxarna, silverfredag igen så tänkte att då är de väl lika bra att boxarna också är rena. Så blev jag ivägskickad på Roomservice mitt i alltihop så när jag kom tillbaka ville jag bara ställa tillbaka de färdigtvättade boxarna men då hade de tydligen fått hur mkt som helst ute så Natascha fick skit av Petra för att jag inte var där och det var ju inte alls min mening. Men trots det var det ingen som sa till mig att gå ut, konstigt de här stället.
Senare gick jag ut med påfyllning till Buffén och då frågade mig Nataschas pojkvän vad han idag serverade ifrån buffén eller snarare vad pastatypen hette som jag hade tagit med mig och jag kan inte säga det ordet, det går inte, så svarade jag vet inte, då fick jag skit för det, att jag inte kan och blablabla, men allvarligt, jag hade ingen lust o svara honom heller för jag vet ju att han inte frågade mig en sådan sak för att vara snäll, han har ju lika mkt emot mig som Natascha.

Naja, Natascha fick iaf en ursäkt från mig senare, inte för att det är mitt fel att Petra är överstressad och behöver någon o klanka ned på men iaf. Petra är nämligen den enda som har tre personer under sig på sin station. Egentligen skall varje stationsledare bara ha två stycken under sig. Hon har tre (Sanel, Natascha och Rebecca som idag hade ledigt) och när hon då bara har två för att en gör något annat då blir hon överstressad och skäller ut folk för ingenting. Hon har NOLL stresstålighet den människan, tråkigt,…!


Har i april fem lediga dagar som det såg ut när det nya schemat kom upp över en dag på anslagstavlan. (Togs ned igen för att folk tittade för mycket på den). Men då hade jag iaf fått 1, 8, 13, 14, 15 ledigt. 1:a åker nog jag och Attila till Innsbruck. Bio, ”Runningsuschi” och shopping..


Har nu  ”abbröselndienst” från i måndags till nästa torsdag. Det innebär att jag skall med en borste borsta bort alla smulor ifrån stolarna och sofforna innan den som har ”Office Dienst” skall dammsuga hela restaurangen. Plus att jag även skall damma hela restaurangen. Wiiieha, hata!!!!!!

Nope nu ska jag sussa, har svårt o somna på kvällarna så sover på eftermiddagarna istället. Hoppas ni har det bra hemma.

Jo, jag är hemma den 3:e eller 4:e maj, om ni ville veta det. Kommer till Soest sent på kvällen den 22:a April. Så kommer mummo, moffa, Eva och Per-Ove dit den 29:e på kvällen och så åker vi till Berlin på morgonen den 1:a Maj (mot att allt har öppet då på en röd dag i huvudstaden, mummo skulle kolla upp de) och så åker vi med Gotlandsbåten hem söndagkväll eller måndag.

Pusss och kram, saknar er men inte långt kvar nu 25 Dagar kvar (om man inte räknar med idag) här sammanlagt men bara 20 arbetsdagar!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: