Dessidessan

Livet med hjärntumör

T and P

Kategori: Allmänt


Igår satt jag och sammanfattade grammatiken. Jag är ett huge fan av att sammanfatta saker inför tentor och jag lär mig fruktansvärt mycket på det och tycker det är skönt att ha allt i iordning inför en tenta. Så sammanfattade alla 5 grammatikuppg. vi haft hittills - fick ihop 26 sidor, helt sjukt och det är lika många veckors uppgifter kvar att sammanfatta, stor grammatiktenta!

Tränade även massor med överkropp på gymmet med V. Har beställt proteinpulver också för att kanske undvika att gå ner så fruktansvärt mkt i vikt men inte heller gå upp som man gör av proteinpulver med kolhydrater i och så kanske hjälpa min kropp att bli lite formad av musklerna :) Ska bli kul att testa iaf :P

Idag har jag försökt läsa en bok inför min IAL-uppg, den e fruktansvärt svårsmält. Inga ausklammerung (när man bryter ut en del av meningen för att det finita verbet inte skall komma så fruktansvärt sent) här inte så det är väldigt svårt att hålla kvar sammanhanget.

Sprungit idag. Tempoträning. 2x10min högt tempo med 5 min lugnt tempo emellan. Kul att följa ett schema som är så pass varierat som mitt är. Detta pass var väldigt roligt, fick jag ta ut mig helt i tio min och sen göra om det, kändes precis som om jag hade två träningspass. :)


Ska sätta mig och läsa IAL-boken igen. Yeah. Not. Men behövs göras.



yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: