Dessidessan

Livet med hjärntumör

Grymt mysig fika

Kategori: Allmänt


Ikväll har några i värdgänget varit här på fika. Det var en grymt bra fika, grymt mysig, grymt rolig. Vi har skrattat riktigt mycket. Christian, Carolina, Sara, Fanny och Kim var här och vi åt kaka och pratade. En maskinteknisk student, en civilekonom, en socionom, en coaching, sport and management-student, en lärare och jag - språkstudent och lika stor blandning på studieinriktning lika stor blandning var det på samtalsämnena. :)

Jag känner mig riktigt glad inuti för att jag tyckte det var så himla trevligt!!

Har idag mått mycket mycket bättre, vaknade och kände mig mycket fräschare än jag gjorde igår, kanske behövde vila och va stilla en hel dag.

Idag har jag inte varit så stilla istället - iaf inte i form av aktivitet som kanske inte direkt har med rörelse att göra - jag har pluggat grammatik, sammanfattat de sista två stencilerna inför tentan, lagat mat till mig och Viktor, diskuterat igenom grammatiken med Elin och även översättningen, dammsugat, handlat, baka "morotskaka" (på rörsocker och brun farin socker istället för råsocker samt med grön karamellfärg i glasyren :P, men de smakade helt okej) och haft fikan :)

Sitter nu och väntar på att höra av Viktor som spelat match mot Diö, om resultatet stämmer som kom nyss på everysport.com så vann de med 11-1 men har inte hört något av honom ännu.



yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: