Dessidessan

Livet med hjärntumör

Milen!

Kategori: Allmänt


Toooorsdag -
blev en springtur på 7km. Hade noll och ingen lust när termometern visade -6 grader och det trots att solen låg på fönstret. Men härdade ut, tog en runda till gymmet och körde överkropp direkt efteråt och joggade sedan hem samtidigt som jag fick ett samtal ifrån Hyresbostäder angående att jag tycker det är för varmt i lägenheten då elementen inte kan stängas av - men det är tydligen en säkerhetsåtgärd så det är bara att leva. Jaja hellre för varmt än för kallt som jag hade det i min förra lägenhet.
Filip, en kille i Viktors hockeylag som är personlig tränare, var förbi och diskuterade mitt träningsupplägg och jag fick ett par tips som jag skall tänka på men över lag så var han väldigt nöjd med hur medveten jag är angående min träning och det är ju alltid skönt att höra.
Åt lite snabbt med darling innan han stack iväg för att spela match mot HA 74 en match som de tyvärr förlorade med 5-1.
Efter maten gjorde jag färdigt mitt träningsschema, äntligen är det färdigt!! Härligt!
När det var färdigt begav jag mig till Olympen för föreläsning om löpning och belastningen på underkroppen där jag lärde mig lite om olika skador och skor och lite sånt, intressant till tusen :)
Efter det blev det till o diska, se matchen, laga vanten (jag har inte fått min mormors anlag för o sy så tummen blev väl inte direkt jättevackert ihopsydd men den är iaf hel igen), epilera m.m
Såg lite tv och satt sedan och ritade upp träningsrundor inför mina olika distaner på träningsschemat tills darlingen min kom hem och jag kunde få gosa in mig i hans famn!!


fredag -
Plugg hela dagen, vila ifrån träningen och så massa mys med darling som för första gången någonsin stannade hemma från en träning! mest för att han ville se handbollen men iaf ♥
Såg lite handboll hos Björn men sen hade de bestämt att de skulle spela Age of Empire vilket jag tjatade på dem om redan för ett år sedan och hade ingen lust o gå hem och hämta dator och sedan gå tillbaka och definitivt inte när Viktor stannat hemma en kväll så blev lite besviken och gick hem.
Mööös iaf med min darling på kvällen.

Lördag
Idag har jag och darling sprungit milen på 1h och 7min. Det var tungt att komma ut. Det snöade så vi avvaktade länge tills de äntligen slöt och sprang sedan. Det gick riktigt sakta i början, jag är rädd för att gå för hårt ut, men sen brukar de släppa efter 5km för mig och sedan kan jag öka och sida 1,5km gick riktigt fort :) Kändes riktigt bra ändå, första gången jag sprungit milen!! :) Tur jag har min darling med mig nu i början så jag lär mig hålla tempot.
Blev mat, plugg och sedan laga mer mat och sett "I rymden finns inga känslor", en film som fick mig att skratta så jag började gråta :P

Imorgon har jag fullspäckat schema!!!

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: