Dessidessan

Livet med hjärntumör

Age of Empire

Kategori: Allmänt


Fredag - frukost, dusch, Media Markt, Citygross, mat, grupparbete, mat, Mikael-kvalitetstid, lite förfest hos Micke och sedan hem och däcka på soffan framför greys, det var min fredag det. Hade en rolig sms-serie med TTs kompisar, eftersom de tagit hans mobil och fick höra att någon ville steka bacon på mig så hade lite roligt där på soffan iaf :P

Lördag blev i princip ett enda långt Age of Empire-marathon. Mikael spelade med mig och Viktor en stund sen klarade vi att spela väldigt bra själva :P

Vi gjorde underbart goda revben till kvällsmat, jag kan verkligen inte låta bli att förundras över hur god mat vi lagar. Jag är ledsen mamma, mummo och moffa men när jag har Viktor så saknar jag inte er mat särskilt mkt för jag äter precis lika gott här. Min pojkvän har tagit fram matlagningskunskaper i mig som jag inte visste att jag hade och han själv är ju en gud när det gäller matlagning!

Söndag blev det en massa plugg och sedan grupparbete, lite spelade och sedan åkte jag till Rydaholm, troligen för sista gången på säsongen. De har en till hemmamatch som jag egentligen vill se eftersom den är mot Lenhodva, men jag har massagekurs den kvällen så vet inte om jag hinner till matchen.

Matchen iaf vann de med 5-3 mot Make Believes -Linköpings studentlag - och darling gjorde det sista målet 19.37 in i sista perioden. En bloggare som skriver om Rydaholm skrev att det var ett turmål men jag håller inte med alls!! Viktor satte lugnt in pucken ifrån kanten i tomt mål eftersom målvakten var ute och härjade och inte vaktade målet, jag tyckte att det var vrålsnyggt, så det så!!

Dock kunde Rydaholm vunnit med så mkt mer, de missade pucken väldigt mkt under matchen.
Jag stod dessutom under matchen bredvid ett gäng gillar i högstadieåldern och äcklades något enormt. Fruktansvärt äckligt att killarna konstant stod och spottade ned på gången nedanför och inte vanligt spottande utan konstant spottande och dessutom snorloskor med sånt där äckligt harklande innan man spottar ut allt äckel. Förstår inte hur folk är uppfostrade när de håller på så. Det är ju inte coolt för fem öre och hur kul är det för mig att höra deras jävla ljud och se deras saliv spottas ned på gången MIT FRAMFÖR mitt synfält när pucken spelades på den sidan av planen. IDIOTER!!!

Måndag
Har idag varit på gymmet igen efter en vecka vila på grund av förkylning. Har läst på om förkylning och om förkylningen inte blivit värre efter tre dagar är det troligen ingen farlig förkylning och man kan träna men har den blivit värre ska man vänta tills man blir frisk. Så eftersom den inte blivit värre hade jag tänkt träna i lördags. Men hela lördagen och söndagen hade jag nästan konstant ont i bröstet. Precis där bhbygeln sitter under bröstet på högra sidan gjorde det ont och så brände det ned i den sidan. Asjobbigt, gjorde det svårt att andras och nee usch, ingen rolig känsla. Men eftersom jag inte hade ont idag så tyckte jag att jag kan gå till gymmet för jag har inte riktigt tid att vara förkyld. Kändes väl ok på gymmet, men på ett ställe blev jag fruktansvärt andfådd och fick sätta mig och vila en stund, knasigt de där.
Plugg med gruppen iaf, skitkul att rätta det en i gruppen skriver, ger mig en riktig utmaning och det är ju askul :P Det var inte alls kul att rätta uppsatserna vi bytte i förra året under uppsatsskrivningen för då skulle man ju rätta det så det blev bra svenska när tyskarna skrev men nu när han skriver på tyska har jag möjligheten att förbättra hans och mitt eget tyska språk och det e verkligen en utmaning. :)
Har försökt plugga ikväll men har ingen riktig lust, vill bara att V ska komma hem, typ som i NU! men får vänta ett tag till på hans gosiga famn... ♥

yours truly
Dessidesan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: