Dessidessan

Livet med hjärntumör

Don't take anything for granted

Kategori: Allmänt


Förra veckan var relativt händelselös. Pluggade och tränade och sen orkade jag inte så mkt mer än att bara va.


Världens bästa Mummo och världens bästa Mikael hade födelsedag så stort grattis till dem.
Hade 7 månader med Viktor men det glömde vi bort så de blev inget sagt om det.



Men umgicks med Anton på fredagen. Såg Green Street Hooligans 2. Skön omväxling i vardagen. Goa Anton.
Sen blev det mat, plugg och träning och sedan plugg igen.
Blev inbjuden till spelkväll med gänget men jag kände inte att jag skulle hinna det med allt plugg så fick tyvärr tacka nej. Var dock lite kul med alla inbjudningar. Först Anton och sedan sms av Mikael och sedan sms från Nikki6 och sedan meddelande på msn från Björn. Mysigt att de ville ha med mig! ♥

Lördagen blev plugg och sedan träning. Sprang 17 km. Ingen tid att vara stolt över men jag tog mig runt i motvind och med ont i knät de första 5km så jag var ändå nöjd :)

Äta o sen göra mig iordning för o träffa gänget. Blev förfest hos Anton. Nyktert för min del förutom det som Mr T lät mig smaka. Öllängtan e stor men höll mig. Det bar av vidare till Bent som hade hyrt en lokal lite utanför campus. Riktigt mysigt med mycket folk och lite hemmafestkänsla. Haha, de andra blev lite fulla så Mikael var väldigt gosig med mitt hår "det luktar så sjukt gott, skulle kunna gosa med det hur länge som helst" *sötnos* :)
Mr T var väldigt pratglad. Alltid lika mysigt när han vill prata med mig, samtalsämnena tar liksom inte slut.
Slutligen bestämde vi oss för att gå till Sivans. Väl där insåg Mr T att han glömt nationslegget så han sprang hem medan vi väntade på honom så kom väl in på Sivans kl 1. Så sent har jag nog aldrig gått på krogen.
Väl där gjorde jag Mikael sällskap ute en stund ;)
Lyckades dessutom få med mig Mr T till dansgolvet så att jag äntligen fick dansa igen och det utan tjat, så förvånad är det länge sedan jag blev men var inte sista gången jag skulle bli förvånad den kvällen....
I alla fall så blev det i alla fall lite dans där innan Sivans stängde, dansa kan han ju och jag älskar ju att dansa så de hade gärna fått vara längre...

Efter det skulle vi på efterfest hos Nikki6 men Mr T var hungrig så hakade på honom till Abbas och då kom ju min hunger också så blev en liten go pommes :)
Sen bestämde vi oss för att gå hem till Anton men eftersom jag tjatat om att jag ännu inte sett vart Mr T bor så gick vi dit först - ytterligare förvåning att han bjöd in mig efter ett antal månaders utebliven inbjudan- och där fastnade vi. Blev ett par mysiga timmar med massor av youtube-klipp. Framförallt lyssnade vi på flera av intron till barnprogram som vi mindes. Väckte ju en enorm längtan efter alla goa barnprogram man såg när man var liten. Ska se om jag kan få tag i vissa och även vissa filmer. Inspirationskälla kallar jag det! Blev även lite gotländsk musik och the Dead Terrorist såklart.
Dessutom kläckte han ur sig att han numera går på tävlingsbugg och bugg är ju något jag älskar så blev uppbjuden där i hans lilla lägenhet till låten "jag ringer på fredag". Jag var livrädd för att vi skulle riva ned spegeln. :P Men jag som bara dansar med de där gamla gubbarna om somrarna har ju aldrig dansat bugg med en kille i min ålder, som kan, så jag kom ju av mig helt och de slöt med att till slut fick han snurra istället. :)
Blev verkligen en riktigt mysig kväll/natt/morgon (kom i säng strax innan 6) i vännernas tecken.
Tyvärr, måste jag väl inse att det var en engångsföreteelse att umgås med Mr T igen. Jag hade saknat det eftersom han är så sjukt härlig att prata med och jag beundrar hans musik och film-smak (och nu även bugg-kunskaper) så det finns ju väldigt mycket att prata om men jag tror inte han kommer bjuda över mig igen och de där med o svara på sms visade kära Mr T att han inte gör redan på söndagen så. Underbar person är han i alla fall den där Mr T. Fast kanske borde börja kalla honom för blondie istället eftersom Nikki6 hela tiden påpekar att han är blond. :P But you never know, sometimes people CAN suprise you och hoppet är det sista som lämnar en :)

Men det var i alla fall en trött men glad Desireé som gick och lade sig på söndagsmorgonen. Saknat mina vänner och tänker bättra mig sista tiden här, älskar dem för mycket för att alltid prioritera plugg....!


yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: