Dessidessan

Livet med hjärntumör

Inga hål här inte

Kategori: Allmänt


Va sjutton klockan e bara 11.10 och jag har redan hunnit med mycket idag:
* Varit vid tandläkaren och gudskelov inga hål, men en massa klag om att jag har för mkt tandsten så får väl börja bråka med tandtråd igen.. suck.
Hon kunde inte hitta något tecken på att stenen skadat någon tand, de kan ju ha gett en spricka men de kunde hon inte se. :/
* Handlat
* Tränat
* duschat



Men det var ju ungefär de effektiva jag kommer göra.
Ska laga mat nu, belöna mig med kroketter och lövbiff och sedan blir det lektion och kvällen kommer ägnas åt att läsa. Den där boken tar ju aldrig slut och nu börjar intresset svalna lite känner jag, har 8,5 hs läsning kvar för att läsa ut boken och de hade jag behövt göra inför morgondagens lektion så vi kan ställa alla frågor.

Igår var jag ute och sprang i det härliga vårvädret. Det var ju grymt varmt i solen och även om det blåste lite så var det varma vindar så jag tog mig i kragen och gjorde ett nytt försök på samma sträcka som i lördags och tji vad bra det gick :) 15 km på 96 min, jag är väldigt nöjd måste jag säga :)
Såg en citronfjäril och en överkörd groda - solklara vårtecken enligt mig :P
Ramlade även ned i ett hål... Klev precis utanför det men marken gav vika och så även jag så ramlade och skrapade knät men inte mer än så, "bare upp o ränn igen" :)



Annars försökte jag mest plugga igår, vilket gick sådär. Koncentrationen var så dålig och jag var så trött sovit jättedåligt sen i fredags. Om de beror på att Viktor inte e bredvid mig i sängen eller om de beror på min mage eller vad de vettesjutton men jag vaknar konstant och så sover jag så lätt så de känns som om jag inte sovit och minns hela tiden vad jag drömt fast de känns mer som tankar så jag sover inte bra för fem öre just nu....

Aja, jag får ta tag i matlagningen
Ha de gutt gutt
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: