Dessidessan

Livet med hjärntumör

Platt rumpa och russin till hjärna

Kategori: Allmänt



Det känns som om min hjärna håller på att krympa ihop till ett litet skrumpet russin och trilla ut genom ett av mina öron så förvirrad är jag av alla filosofers tankar.
Vidhåller (se, vad jag slänger mig med för ord på grund av boken) att det är intressant läsning men tungt att lära in och sammanfatta som jag just nu gör.

Pluggat precis hela dagen 10-16 med Sandra. Sedan gick jag förbi Pressbyrån o handlade med mig ett paket mjölk hem så att jag kan leva på gröt imorgon. Strosade hem med en filmtidning framför nyllet och "unnade" mig blåbärssoppa med glass och flingor i samt de sista två återstående mackorna ifrån Vs besök med philadelphia på och satte min platta pluggrumpa till rätta i den mjuka soffan och pausade med det allra första avsnittet av Smallville. Klockan 17.15 var jag igång igen och har pluggat konstant fram till nu.

Målet var läsa all förberedande läsning idag.
Målet kommer ej att uppfyllas. Men har bara kapitel 8 kvar i Roberts and Sutch och sedan är det lättare läsning i den andra boken. Återstående i Larsson: Liberalismen, Nyliberalismen, Marxismen, Nazismen och Fascismen och Reformistisk socialism. Dessa kapitel kan jag dock säga att jag ser fram emot för de går så fort att läsa i Larsson i jämförelse med Roberts and Sutch-boken...

Yes, det var den lilla pausen jag fick unna mig då... Åter ska jag trycka ned min platta rumpa i soffan och läsa under min superbraiga golvlampa... *miserabelt liv* Vart är min individuella frihet? Eller visst ja, jag pluggar ju av frivilligt val... Doh!

Russinet over and out
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: