Dessidessan

Livet med hjärntumör

Olympen

Kategori: Allmänt



Igår jobbade jag mitt första pass på Olympen mellan 10.40- 13.30. Skrev in folk i systemet och tog betalt och det gick faktiskt relativt bra.. Men har ju inte nästa pass förrän om tre veckor, känns lite drygt, kommer ja hinna glömma allt om hur man gör. Får väl gå dit ett par gånger till.
Testade lite olika maskiner i gymmet också. Lääääänge sedan jag gymmade, men kan nog ändå bli någon gång i veckan. Skönt att använda musklerna lite också.

Fick störta mig hem efter det, slänga i mig mat och sedan sticka till lektionen i politisk teori. Snacka om att jag driftade iväg emellanåt. Vi kommer ju inte in på lärpolen där våra uppgifter står så kan inte läsa in något innan lektionen vilket innebär att jag verkligen inte alls har någon aning om vad han pratar om och finner mig själva tänka på annat och så plötsligt vakna upp ur dagdrömmen när Mikael och Daniel antecknar som sjutton och ställer mig då frågan "Va sjutton missade jag nu då?".....

Efter det blev det en springtur och massa magövningar, lite gräddstuvad pytt, en go dusch och sedan filmkväll med gänget. Härligt att vara tillbaka hos dem, mitt gäng.. Mina vänner!!
Har en gnagande oro i mig och den vill inte riktigt släppa och jag blir väl i princip dumförklarad av de få jag berättat om de för. Bara V som varit neutral och verkligen lyssnat på min åsikt.. Vi får väl se hur det utspelar sig nu framöver...

Jo, jag fick ju dessutom Tömas att rodna igårkväll. Han måste vara en av de sötaste personerna när han rodnar, sött flammig blir han på kinderna... Han frågade hur långt jag sprang och jag kontrade med att här snackar vi inte längd utan uthållighet... Jag tänkte inte riktigt på vad jag sa men det gjorde han och började rodna och sedan när han fick mig att förstå vad jag sagt var jag ju bara tvungen att bre på allt lite. Stackaren :)

Happ idag har jag en riktigt riktigt sugig morgon... Sovit skitdåligt nu två nätter i rad. Igår drömde jag en hemsk mardröm och i natt har jag väl drömt en lika hemsk mardröm. Kan inte sova klokt och vaknar konstant, vrider mig, kastar av och på täcket och bara stirrar i taket. Helt sjukt..
Dessutom då när jag inte kan sova tänker jag en massa och blir självklart deppig, typiskt mig. Men försöker tänka posse-tankar om de sakerna som gör mig deppig eftersom Sara och jag skall vara posse resten av året...

Nope borsta tanden, måste till IT och fixa med Blackboard som vår studentportal så fint heter..
lektion, gymma, äta, plugga, volleyboll, fixa internet med Anton hoppas jag, plugga. Sooooova. Lär va astrött ikväll...

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: