Dessidessan

Livet med hjärntumör

Geeet!

Kategori: Allmänt


Kass föreläsare vi precis hade. Största powerpointen ever och så mkt som inte kändes relevant när man läst kapitlen och nee usch, tråååk...
Sen e jag trött på en person som under föreläsningarna inte kan hålla käften! En föreläsning då ska föreläsaren prata, seminarier får vi prata på och på föreläsningar får vi alltså bara ställa frågor om ngt e oklart, han kan inte hålla käften om sina idiotiska inlägg som e totalt irrelevanta..! Jag kommer att säga till den geten om han är på nästa delkurs också...!

så kommer ja väl bli arg om en liten stund också, doktorn ska ringa så ja får en tid...
Nope blev inte sur, fick en tid nästa torsdag, förklarade att jag skiter fullkomligt i vilken doktor jag kommer till bara någon utreder min mage. Så nästa torsdag alltså, nice, de e ju inte alltför långt bort :)

Har pluggat två timmar idag innan lektionen på en bok som vi ska skriva ett pm på. Det går trögt men jag ska försöka göra färdigt det så fort som möjligt o sedan läsa en annan bok som vi har bokseminarium på nästa torsdag så att jag efter det har dryga veckan på mig för att bara koncentrera mig på tentan :)

Nu blir det mer plugg.
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: