Dessidessan

Livet med hjärntumör

Bildöd

Kategori: Allmänt


Rydaholm förlorade igår med 4-1 men V tror att de kommer slå dem sen, de har haft dubbelt så många träningar nu innan matchen och då har man inte riktigt kommit in i det. De var dock inte så snälla mot V, han fick ta skit för att han valde Rydaholm. Big boys are gonna play är verkligen ishockey, hur sjutton får man bete sig, när de flesta till o med e äldre än oss... MORr!

Blev risgrynsgröt när han kom hem och sedan den kassa filmen Jennifers body och sedan blev det läggdags...

Den här måndagen har gått enoooooormt fort. Vi klev upp vid nio, åt frukost, gick och bytte min nyckel till jobbet, var på vårdcentralen o lämnade mina prover. Dvs jag tog blodprov och typ dog.. Okey inte riktigt, tittade inte en endaste gång och kramade sönder Vs hand och när det väl var över mådde jag verkligen inte bra. Svettades som as, var vit i ansiktet och typ blå om läpparna och det flimmrade något så enormt för ögonen att sjuksystern och V fick leda in mig i ett rum där jag fick ligga en stund tills de slutade flimmra. Så störigt... Har haft ont i armen nu ända sedan dess, gillar inte de där med nålar i armvecket alltså....! Det här var värre än svininfluensasprutan. Då flimmrade de iaf inte för ögonen o även om ja hade ont i axeln kunde jag ju röra armen. Nu är hela min biceps i uppror och att böja armen hur som helst e ju bara o glömma.. AJ FÖR BLODPROV!

Efter det hann vi bara laga mat - ris och fiskbullar - och mysa en stund innan jag skulle till skolan, vår nästsista föreläsning på den här delkursen.
En föreläsning senare och vi såg filmen The Blind Side och lagade stuvade makaroner med köttbullar och hann lagom smälta de innan han skulle åka. Blev ett långt avsked men två sekunder senare ringde han. V hade glömt lyset på så fick springa ned och hjälpa med starthjälp och ringa efter Daniel som var en räddande ängel. Han kom iväg riktigt sent, en del hoppas att han missar båten och en annan vill att han ska komma med den. Har ändå inte tid o umgås nu när jag ska tentaplugga...

Planeringen för ikväll var egentligen o springa men de blåser fan storm och har ju ont i armen så tror jag tar de lugnt, dålig ursäkt, men då kan jag plugga lite. Imorrn blire plugg, föreläsning, plugg och sedan jobb och så träning.

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: