Dessidessan

Livet med hjärntumör

En reidi fylle

Kategori: Allmänt


What a night...
Såååå dubbel....
Å ena sidan askul å andra sidan den jobbigaste jag haft på länge..

Låt mig bara säga en sak innan jag börjar skriva om vad som hände *dock en censurerad version*:
Sivans skall vara Sveriges mest lättraggade ställe, men jag lyckas fan inte...!

Kvällen började när jag korkade upp en vinflaska till maten vid sextiden innan jag gick hem till min loverboy Mikael. Vi myste lite med Scooby Doo och gick sedan över till Tomas där festen var igång. Det blev lite ölspel och massa mys, tiden gick jääääättefort. Jag fick ett enormt breakdown när jag insåg att jag ännu inte är över den killen så det blev en del tårar hos Mikael innan vi hittade ut på krogen. Jag hade ju varit i valet och kvalet hela veckan om jag skulle dricka eller inte. Jag visste att om jag drack skulle jag komma att vara på honom men om jag inte drack skulle jag må skit, inte kunna slappna av o inte ha kul alls. Så jag drack och det blev en del och nog fan hade jag rätt. Var på honom, ville ha honom, saknade honom, u name it. Men det är fan ngt speciellt med honom även om jag nu blir utskälld för att jag griper efter minsta halmstrå för att få honom när jag borde släppa honom för att han ju faktiskt inte behandlat mig särskilt snällt.... Men lättare sagt än gjort när man verkligen gillar någon... Kommer väl ångra nu i evigheter att jag kysste honom och hade hans händer på min kropp, för nu är längtan väckt igen.. Inte smart o gå o bli depp nu lagom till tentaperioden...

Ifrån krogen finns det bilder som jag inte har en aning om vem som tagit dem... Jag och Elisabeth myste till det en pyttestund.. haha.. Jag hittade min polisgranne och dansade en massa med honom. Det visade sig dock att han har tjej men att hans kompis, som också bor i vår korridor, tydligen e intresserad av mig. Men innan jag hann göra något åt det så försvann de :S
Försökte få Tomas o dansa med mig, den killen kan dansa va fan han än försöker övertyga sig själv och andra om, men de gick inte vägen "för att han pratade med Björn" så då bjöd jag upp en random kille som såg snäll ut och som hade tittat på mig under kvällen. Jag hade förbannat roligt med honom på dansgolvet, vi fånade oss, dansade vals och bara hade askul. Men det kom ju fram att även han hade tjej :P *hur i helvete lyckas jag? The statement: Killar är som toaletter, antingen upptagna eller fulla med skit (och det gäller om ragg) stämmer verkligen. Nåja, hans namn e det enda jag vet - Pelle - och att han pluggar i Stockholm och kul var det med honom iaf :)
Försökte med en annan kille som varit lite på mig varje gång jag varit på sivans men den här gången dissade han.... :/
Så var kvällen slut. Det blev kebabmannen, upp till Tomas en snabbis o sen till Niklas där Daniel var fruktansvärt go och spelade gitarr och massa låtar jag kunde så att jag kunde få sjunga lite med min fula stämma..
Så självklart kunde jag ju inte släppa honom så idiot, onykter, optimistisk och jobbig som jag var så försökte jag ju igen men bevärdigades inte ens med ett nej... suck.
Det blev alltså till o gå hem själv, ligga ensam i sängen med mitt sexiga nattlinne och mina sexigaste trosor. Somnade med den optimistiska tanken att jag ännu kunde få besök. Men icke sa Nicke så idag e man väl aningen destruktiv, skäms och längtar så in i helvete efter o få ngn som helst bekräftelse..

Ja, jag härjade igår, ja jag blev full. Inte varit full sedan i Älmhult i februari dock så tycker faktiskt inte det gör så mkt och jag mår ändå bra idag, inge illamående så de känns ganska bra. Förutom det faktum att jag just nu e väldigt nere och för tillfället aldrig någonsin vill höra av honom eller se honom igen, men vi får väl se hur länge de varar. Vill ju ändå vara vän med honom, men visst ja, han beter sig inte som en vän och jag är väldigt trött på att försöka och försöka och försöka.. suck... Jag försökte ju förklara för honom igår att jag har svårt o tro på vad han sagt för att han inte kan hålla det han säger och att jag tror att han aldrig tyckt om mig för att han inte borde behandla mig så isf. De enda svaret var att jag fick tro vad jag vill.. suck.. Men fick ju svaret att han inte är intresserad alls längre så nu e det verkligen dags o släppa honom.. Det är tre veckor kvar här (förhoppningsvis kanske jag kan slippa o träffa honom under den tiden) och sedan ett långt jävla sommarlov innan vi ska börja i samma klass så jag ska fan komma över honom till dess..

En pluggdag väntar, ska bara sluta vara destruktiv, komma ur mitt sexiga nattlinne o sluta längta efter närhet så kan det här väl bli en ok dag.. Tänker fan inte gå utanför dörren dock....!




yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: