Dessidessan

Livet med hjärntumör

Förtvivlad

Kategori: Allmänt



Jag vet inte vad jag ska ta mig tilll...
Lagom när jag bestämt mig för en sak då kommer nästa svåra beslut...


Varit och pratat med Evedals Camping nu joe och jag älskade stället, vill verkligen ha det jobbet. Reception/kiosk/restaurang med tyskar och andra människor. De som har stället är urgoa och verkligen underbara människor.
Fick lite Åminne-feeling över själva stället för att receptionen/kiosken/souvenirbutiken sitter ihop med en restaurang. De fungerar ju lite som en turistbyrå också eftersom Växjös turistbyrå är belägen så konstigt.

Men jag har ju tagit ett jobb hemma och jag har ställt in mig på att jag ska hem och bo hos mummo och moffa, va vid havet och spela pärk så tanken på att inte åka hem känns jättejobbig. Dessutom hatar jag o bryta ngt man sagt. Säger man en sak så håller man de så har världens dåligaste samvete för att jag kanske lämnar honom i sticket och moffa som hjälpt mig ordna jobbet.
Visserligen har de redan sagt att de ordnar sig, de ordnar så att jag får åka hem över stångaspelen.. :) Så kommer alltså hem iaf fyra dagar i början på juli.

Men det här jobbet är en framtid, det är något jag kan tänka mig att göra ett par sommrar till och eftersom de ska expandera kanske man har chans till mer jobb sen senare..

Dock kommer de ju inte vara några människor kvar här, visserligen är älmhultarna bara en timme bort och Elisabeth och ev. Elin är ju kvar.. Så det finns ju folk, och hemma finns det ju inte alltför många heller, de flesta kommer vara långt ifrån Åminne iaf.

VAD SKA JAG TA MIG TILL?
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: