Dessidessan

Livet med hjärntumör

Uppstigning - HUPP!

Kategori: Allmänt


Det var typ så imorse när klockan ringde tio i sex.. Svingade benen över sängkanten, satt och vaggade en stund, öppnade ögonen -insåg att jag sovit med byxorna på mig. Hur i hela fridens namn gick det till? Jag måste alltså ha somnat så fort jag släckte lampan iom att jag glömde ta av mig byxorna. Men då slapp jag ju klä på mig.. Steg upp, drog tag i tvättkorgen och stapplade ut mot tvättstugan.

Jag tror aldrig att jag klivit upp så tidigt förut här i Växjö och jag gillade det inte, porten var ju till och med låst... Nåja, jag fick igång mina tvättmaskiner och skyndade mig ned i sängen igen.

Aaaaaiiiiaaaaaahhhaaaaa *hoh-hoh-hoh* fågelkvitter.. - min alarmsignal - väckte mig en timme senare - dags o hänga tvätt... På med byxor, ut... Snabba ryck, ned i sängen igen.. Aaaaaiiiiaaaaaahhhaaaaa *hoh-hoh-hoh* fågelkvitter - igen - cirka en och en halv timme senare - ta ned tvätt.... Blev jättestressad för nästa tvättare stod utanför och stampade fötterna - kom dock in och insåg att klockan inte var mer än tio i, hade alltså haft tio minuter till - jävla kärring till o va morgonpigg svor jag tyst för mig själv ;)

Hängde upp allt som ännu inte torkade OCH kröp ned i sängen igen....
Sov till halv elva och har nu ätit, pluggat och lite annat skit.. Väntar ivrigt på program över Berlin-resan som vi ÄNNU inte fått - dålig stil.
Snart dags o bege sig till Bibblan för o träffa Elizabeth och analysera dikterna tillsammans - eller hon ska väl lära mig analysera skiten e de tänkt..

Ha nu en förbannat fin dag..
aaaaaaaaiiiaaaaaahhaaa ;)
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: