Dessidessan

Livet med hjärntumör

Ny upplevelse - jag vagar inte prata

Kategori: Allmänt


Igar var en politiker pa besök. Vi ska ju ha olika seminarier med föreläsare och som vi även kan ställa fragor till. Igar var politikern Sascha Steuer här och pratade med oss.. Mycket vaga politiker-svar var vad vi fick... Men hur som sa vad jag ville berätta är att allt snack som pagar är pa engelska.. Innan vi akte hit sa fick vi reda pa att det star i det här projektets kontrakt att det är meningen att alla ska första tyska även om de kanske inte svarar pa tyska men just nu är inget pa tyska. Jag gjorde klart redan ifran början att jag aker inte med om det pratas engelska men vi lovades att sa inte skulle vara fallet - FEL!!!! Allt är pa engelska för de jävla belgarna och polackerna förstar ingen tyska och jag som ju blivit sa osäker när det gäller min engelska vagar inte säga ett knyst trots att jag egentligen skulle vilja.. Det suger apa!!!!!

Igar efter skolan gick jag, Elin, Sara pa H&M och kollade runt lite, sedan at hela gänget pa indisk restaurang och sa slutligen gick vi pa kabarée som jag tyckte var helt okey- iaf det jag förstod. Handlade om DDR och BRD- mentalitet. En föreställning gjord för att fira "wiedervereinigung" - alltsa aterföreningen av Tyskland.

Idag har vi hittills sett pa polackernas presentation (snacka om överambitiös med jättemkt multimedia), ätit och sen blir det ngn föreläsning med ngn annan person och sa far vi se vad som händer ikväll.



Last resort - is the shit! (en lat)

"Han har lite mer kött mellan benen" (blev totalt fel när det egentligen skulle sägas att han hade lite mer hjärna, sa kan det ga när man är trött)

iu - in ordnung - bra förkortning ifran gardagens föreställning

Smeknamnsvärlden fortsätter: Finns en här som heter ungefär Gracian och han e lite läskig, han sitter och stirrar pa folk, och framförallt pa Sara.. Scary! Han kallas numera för Tack eller stirrarN


Yours truly
Desireé 

dagens lat pa hjärnan:

One Republic med all the right moves

Kommentarer


Kommentera inlägget här: