Dessidessan

Livet med hjärntumör

Grabbarna Grus is the shiiiet

Kategori: Allmänt


Hade text-tenta idag, alltså typ bokprovet, med Elizabeth.. Gick riktigt riktigt bra och fick ett starkt VG :) Me so happy! Snacka om lättnad och snacka om kul det var! :) Corina e världsgo lärare, verkligen en sån där riktigt bra lärare med utlärningsglädje och bra pedagogisk så tråkigt att inte ha henne mer. Nästan så man ska stanna i Sverige tredje året för att få ha henne i text igen :P

Därefter blev det massa plugg i bibblan.. Mikael och Daniel kom och uppdaterade mig om deras resultat på tentan. Stolt över mina loves! ♥
Mathandling med Björn och sedan kasta i mig mat och gå hem o plugga vidare hos Björn o sen en timme senare kom Jocke, Jens och Anton. Riktigt gött o träffa de grabbarna igen, de var för länge sen... Satt och skrattade med dem och såg när de började bli onyktra :P Önskar att jag kunde gått med ut, men förnuftet fick mig att skärpa till mig och gå hem.
Så nu e jag hemma igen, har pluggat de sista papprena, skivit upp allt jag är osäker på, ska plugga dikter och sedan belöna mig själv med ett avsnitt Alias och sova gott innan tentan.
Men jag e bra på sista-sekunden inlärning så det blir uppstigning vid 7 för att plugga igenom allt igen, duscha, äta frukost och möta Anna för att gå till tentan :)
Hoppas verkligen på att tentan kommer gå bra, vill inte behöva göra om den!

Därefter blire o steka pannkakor, packa resten och umgås med gänget.
Avfärd till Berlin klockan halv fem för att vara borta till den 26:e mars...! Scary!

Planer för när man kommer hem igen:
SÖKA JOBB!!
Plugga massor med grammatik, göra översättningen och uppsatsen.
Tvätta
Fest den 31:a med klassen och annat gott folk
Locka hit Älmhultarna till helgen vecka 14..


over n' aaaooooouuuuut! ;)
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: