Dessidessan

Livet med hjärntumör

Missöden på pärken

Kategori: Allmänt


Igår blev en lång dag på jobbet, jobbade mellan 10-21.30, klirr i kassan!

Idag blev det en kortare dag men ändå lite fart i en stund iaf när vi hade en bokning på 19 pers... Busat med Per, får ju passa på så länge han e kvar.

Haft pärkträning ikväll men den sög ju.. Suck, alla inhugg satt utom ett och de sitter dessutom bra just nu. Men min lagkänsla fick sig en törn idag.. Känner inte riktigt att jag är med i laget. Jag är min mammas dotter och informationen når inte mig som en i laget utan som hennes dotter och det är fruktansvärt tråkigt. De har ju beställt nya lagställ och jag har inte ens blivit tillfrågad, de enda jag har är deras reservtröja ifrån förra året medan alla andra har overaller och shorts och massa. suck... Dessutom spelade vi gubbe och jag fick inte en endaste serve kastad till mig, kan ju tycka att ngn borde märka ngt men icke sa nicke.
Dessutom försvann min boll också av ngt barn som for iväg med den. Jag gillar inte barn, jag ska inte ha barn ÄN, just nu är det tillåtet för mig o inte gilla barn så jag gillar inte att de är med på träningen och dessutom springer iväg med MIN boll av alla 12 bollarna och så bad jag mamma ta den med sig hem när hon skulle hem för att hon visste vart de lekt medan jag inte brytt mig om den delen av samtalet men hon missuppfattade de och gick efter den på en gång och var förbannad på mig för att ja inte hämtade den själv. suck, allt blev fel ikväll....

Nee trött, imorrn blire förhoppningsvis utgång med några.. Hoppas på en trevlig kväll!
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: