Dessidessan

Livet med hjärntumör

Tentaplugg

Kategori: Allmänt

Låg i sängen hela dagen tills klockan halv tre och bara läste, läste och läste... Men den där dumma boken kommer man ju ingenstans i, läshastigheten är pinsamt långsam...
Pausade då med "frukost" och ett avsnitt av Vampire diaries, kollade på en lägenhet med Mikael (som jag inte ska ha) och fortsatte sedan plugga språkhistoria.
Så ringde plötsligt mamma, noll koll på klockan hade jag, då var hon halv sju :S Intressant var det alltså att plugga men ändå svårt. Så satte jag igång att koka potatis till morgondagens matlåda och göra pannkakor till kvällens mat samtidigt som jag pratade med mamma om allt möjligt och även hann med o prata med bror och sis.
Läste sedan samtidigt som jag stekte färdigt pannkakorna. När jag skulle ställa upp mjölpåsen igen så gick den ju självklart sönder på mitten men är man tillräckligt envis så går det att tejpa ihop så det har jag gjort och lyckats rädda de mesta ifrån spisen och bänken som de spreds ut över....
Pausade sedan med Vampire diaries och mat.
Nu blir det plugg igen. Planen var ju egentligen o läsa ut Kleiner Mann, was nun och plugga igenom hela språkhistorian en gång, kommer aldrig hinna båda.. surt...!
Men på't igen antar jag. Lär bli lång pluggdag imorrn med...
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: