Dessidessan

Livet med hjärntumör

Ridning och Skridskor

Kategori: Allmänt

Sov hos mummo i förrgår och klev upp runt nio-tiden för att plocka upp min darling.
Vi åkte ut till Sanda och där blev jag påbyltad massor med kläder av syster och mor och så fick jag låna Anns häst Zita. Så jag och syster red ut med V i släptåg bakom systers häst Ronja på miniskidor. Så alltså fick jag rida för första gången på flera år. Underbart mysigt måste jag säga!!!
Saknar min älskade Charma!
Efter det spelade vi lite disney-tp med mina syskon och Anna kom på besök en stund, samt att mamma ordnade ny hårfärg på mig :) Mörkhårig igen, äntligen :)
For in till stan och såg när kusinerna spelade final i södervärnshallen mot P18 och vann med 1-0. :)
Efter det var vi på besök hos farmor och Sören och träffade Pappa och Marie. Bytte julklappar och åt mat. 

Hem och ville gosa med min älskade älskling, inte blivit mkt sånt detta lov. Så vi lade oss på soffan och såg Arn tvåan. Dock somnade älskling i min famn, men var ändå mysigt.
Idag fick vi äntligen sova ut utan väckarklocka. Var på stan, handlade sprit och och jag fick nya glas i brillorna. 
Sedan har vi åkt skridskor i ishallen med André, Adrian, Erik och me och darling såklart då. Jag försökte sno två småkillars fotboll, men de gick inte sådär jättebra. Jag kan ju inte stanna så jag var ju tvungen att göra en liten cirkel varje gång jag skulle stanna o försöka ta bollen och då hade killarna redan försvunnit med bollen iväg i någon annan riktning :P 

Matförrådet och energiförrådet behövde efter den motionen bli påfylld så vi åkte till mummo o moffa och åt upp pizzan ifrån måndagen och fick varm choklad med grädde i och en liten pratstund. 
Nästa pratstund blev hos Eva och Per-Ove där vi fick massor med choklad och knäck också. 

Nu är vi hemma hos Vs mamma igen. V är i full färd att fixa glass inför morgondagens nyårsfirande. 
Vi har iaf gjort en trerättersmeny som jag och V skall äta ensamma imorrn och sedan ska vi på fest med hans kompisar. 
Det vill säga om jag kommer att kunna gå. Har ju enormt ont i ljumskar och axlar, skulderblad efter ritten och blåmärken på insidan av knäna då den där dressyrsadeln inte riktigt var i min smak och på de då åka skridskor idag och ramla ett antal ggr, frågan är verkligen om jag kommer kunna gå imorrn.....!

Ikväll ska vi spela bingolotto med hans bror och mamma och ja vill försöka se victoria secrets fashion show och samtidigt ska vi se JVM på ettan eftersom de är en gotlänning som spelar.
Ordnat upp sig med icke-vilja-träffande-personen som sprang in bakom en hylla. Fick en ursäkt och pratat så jag hoppas allt skall ordna sig. Jag behöver en avslutande punkt för den delen av mitt liv och aldrig mer se tillbaka.
yours truly
Dessidessan


Kommentarer


Kommentera inlägget här: