Dessidessan

Livet med hjärntumör

Förvaltningstenta

Kategori: Allmänt


Usch fi fan och helvete, den tentan var fan inte rolig alltså!!!

Satt hela dagen igår och pluggade. Först mellan 10-14 med grabbsen i UB och sedan hemma mellan 15-19 och sedan i bibblan 19-21.30. Vi tragglade som as och jag läste och läste och läste.

Men fan.. Hade nog behövt en dag till för att känna att jag klarat den här tentan. Den var grymt svår. Sen beror det på hur snäll hon är med bedömningen för jag har ju iaf svarat på allt men de e frågan hur många poäng man får på det. Suck räknat och räknat på poäng och om jag klarar den och hon är tuff med bedömningen så är det nog med 1 poäng annars om hon e snäll kanske jag kan få ihop lite till. Satt den sista halvtimmen och försökte komma på det sista svenska förvaltningsdraget och kunde inte för mitt liv komma på det. Åt en mandarin, satt och tänkte och så gick jag på toan och höll på att lacka ur på mig själv och så när jag tvättade händerna kom jag på det och så lycklig jag blev. Lyckan blev dock kortvarig. Kände desperationen krypa längs med nacken när jag läste igenom mina svar, fi fan vad jag önskar att jag blir godkänd. Det blir inte det minsta roligt annars.
Omtentan för denna kurs ligger nämligen den 11e januari och då har vi vårt tredje seminarie i Internationell politik och tentan i internationell politik ligger dessutom på den 12e. Inte roligt!

Den närmaste tiden nu kommer nog också bli lite tuff.
Har seminarie i Internationell Politik som för den delen börjar IMORGON - inte mycket  ledigt man fick nu nej - nästa onsdag och sedan onsdagen därpå. Jobbar dessutom den 21a om inte Anna kan ta de passet.

Nu vill jag bara spy på detta och göra något roligt så tänker umgås med älskling en stund o så jobb ikväll och det brukar ju iaf vara roligt.

Yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: