Dessidessan

Livet med hjärntumör

Nollning i all ära

Kategori: Allmänt


Hoppsan hejsan!

Under den gångna veckan har jag fått reda på ett par personer som följer min blogg som jag inte hade en aning om och så är jag skitkass på att uppdatera, förlåt!!

Mummo och moffa var här från tisdagsförmiddagen till torsdagsförmiddagen. Vi hann med att fixa hyllan till skrivbordet, vilket inte var det lättaste ska jag be att få tala om, sätta upp alla tavlor och även handla massor så nu är ena frysen full! Tack för all underbar hjälp älskade mummo och moffa!! ♥
Jo på onsdagskvällen åt vi ju till och med trerätters - räkor och vitlöksbröd sedan kyckling och ris och därefter kladdkaka och te.. Mumma! Tänk om man hade råd med sån lyxmat varje dag, fast då kanske man skulle behövt träna ännu mer.
Blev lite träning när de var här. Sprang på måndagen men då var benen tunga, var ju idiot och testade balansbollen innan jag sprang så magen gjorde ju så ont så sprang inte mycket alltså men på tisdagen sprang jag hela den sträckan på ren vilja "ge inte upp, lite till" fick jag tänka :P
Kunde ju inte gå på onsdagen heller så det var ju lite dumt av mig....



NOLLNING!!!

yes på torsdagen började nollningen. Blev skattjakt för dem under dagen. Roligast var när de gjorde klädstrecken ;)
Jag sprang iväg på jobbutbildning på Olympens datorprogram medan de andra grillade. Men de hade ju bara korv också så blev en äcklig korv och ett korvbröd till kvällsmat för mig. Efter att Tömas varit odräglig med megafonen och vi haft allmänt busigt utomhus en stund bar det av vidare till Ankan och Emil för efterfest och där blev vi väl kvar ett tag. Men sen gick jag hem när de skulle gå o handla mat. Var ju själv hungrig men ingen lust o handla mat så då smög jag hem i godan ro, följde Mr Nikki6 till dörren gjorde jag också, gentlekvinna som jag är :)


Nollor som utför uppdraget att rida på trumpeten!


Fick in 8 personer plus jag själv i Loppan
när anton så snällt bad om skjuts...


Nollorna kunde få fjäskpoäng också
här fjäskar de för Nikki6.


Nykterhetstestet!



Fredag:
Gick på nollornas introduktion men kan inte komma ihåg att jag hört hälften av det han sa.. Sov jag i förra året??
Jag som har för mig att jag cyklade hem tidigt och hyrde film i förra året.. Men kan ha fel..
Åt gratis macka och tryckte på nollan Gustaf mina böcker ifrån litteraturkursen i tyska :)
Hajm, eijte o sen va de dags för nollning igen. Gick dock väldigt segt när EHVS kom o sålde biljetter inför kvällen till oss. Men slutligen drog vi igång med vinbrännboll och sedan lite femkamp. Jag testade att dricka två glas vin och en cider under dagen för att se om ja skulle få ont i magen på lördagen.

Kvällen bestod av en en lång förfest med Beach-tema på våningsplan 2 och 3 på Georg Lückligs väg 16 hos Nikki6 och Der Daniel. Sprang mellan lägenheterna och trängdes med alla. Riktigt mysigt blev det! Sedan gjorde vi dock misstaget att gå vidare till Amfium för att gå på ekonomernas fest.. Det var DÖTT!
Men träffade Johan ifrån Halmstad som jag lärde känna på Allkårsfestivalen. Haha det var kul men tvivlar på att han minns det. Stackaren är ju ekonom, då har man väl inget minne av första nollningsveckan så som de håller på?! :P
Soooove blidde de sen!


Beach-tema så de så!


Vinutdelare på vinbrännbollen!



Lördag

Va sjutton gjorde jag på dagen? Hade inte ont i magen iaf!! Under!! Men Louise kom iaf och gjorde mig sällskap på em när vi gjorde oss iordning inför sittningen. Tror jag såg ganska okey ut :)
Blev en mysig sittning med Mikael på ena sidan om mig. Tömas på den andra och Anton mittemot. Gogoa killar som fan!! Tjo, tjim och mat, usch vad jag åt, men var ju sååå hungrig!! Lyckades ju bli på lyran också... Nykter hela sommaren och så ett par smirnoff och cider så såg jag i kors och var ostadig på benen. Höll Mikael i handen hela vägen från Stenladan till Nikki6 och där höll jag mig i stuprännan ute tills ja kände mig okey.. Sedan lät jag bli spriten. Nästan iaf ;)
Liten mellanfest hos Nikki6 och Der Daniel och sedan köade vi in till Sivans. Några tråkade ur och gick hem tidigt men jag höll igång. Dansade konstant i nästan en och en halvtimme med mina högklackade skor, skojjar inte när ja säger att fötterna gjorde ont som fan!!
Var sådär jobbig/go med o pussa alla på kinderna också. Säg den vän jag har som inte fick en puss på kinden i lördags...! Jaja, ja bara visar vilka vänner jag tycker om genom o pussa dem på kinden, tur jag inte gör mer :P



Finsittning.. Var jag fin?!


Anton-Mittemot!


Mikael Kavaljer Nr 1.


Sittning Stenladan!


Sandra and me!


jag älskar att dansa!


älskade Tömas och Anton
sååå fin kram som jag
fångade på bild!


Patrik och Ankan
- två riktiga coolingar!


Me, Anton och Sandra
- Tömas bild!

Sammanfattningsvis hade jag förbannat kul med folket! Både med tvåorna och de nollor jag kom att tycka om som tex Patrik, Ankan, Josephine, Emelie, Emil och Sandra :)
Alkoholen flödade, tvåorna dansade på bordet (inte riktigt men nästan) och alla bjöd vi på oss själva!

yours truly
Dessidessan


Kommentarer


Kommentera inlägget här: