Dessidessan

Livet med hjärntumör

Åter i byn Älmhult

Kategori: Allmänt


Blev ett tungt avsked på lördagsmorgonen när jag och V kramades tusen ggr i regnet på parkerinen utanför mummos.

Självklart dog ju stereon till just lördagmorgon också, när den klarat sig sedan jag och André ordnade med den den 10:e augusti. Fick dra ur sladden sådär som jag lärt mig att ja skulle göra nere på hamnområdet och så gick det igen.
Sov på båten mellan en spanjorska som låg in på mer än halva mitt utrymme (räknat från bordet sett) och en gubbe som satt och smekte sätet bredvid mig konstant.. Scary.. :P

Gick i alla fall bra att köra hela vägen till Växjö förutom hoppspindeln som hoppade upp på min hand på ratten och skrämde slag på mig. :O
Lite udda händelser dock - rådjur på vägen, blev omkörd vid fartkamera, en som körde 60 på 90väg och körde om två bilar från Berlin - tyskarna som annars borde köra fort.

Kom till Växjö och översköljdes av lyckorus ifrån magen och upp i bröstet över att äntligen vara hemma igen men lyckan försvann snabbt när jag tänkte på V och avståndet mellan oss. Daniel kom och hälsade en stund och hjälpte mig bära upp en omgång.
Blev lite snabbuppackning och dusch och sedan färd till Älmhult för o se Nimmes nya lägenhet där vi skulle ha fest på kvällen för o fira våra årsdagar.

Hjälpte honom att städa lite och sedan köpte vi mat på Kinarestaurang innan folket kom. Blev en hel del folk och jag hade riktigt roligt. Fick i mig 1/4 av en öl innan jag gav den till Nimme för att jag bara allmänt kände att det inte var värt o utmana ödet och att det inte riktigt var gott. Nykter (med undantag för 1/4s öl och ett litet glas vin när Nimme och Jojje var på besök i juli) sedan 5e juni och jag måste säga att de ändå känns ganska bra...
Som sagt, en mysig och rolig kväll innan alla gick hem vid fyra och jag slocknade på madrassen...
Nimme, Gus, Keso, Jojje och Anton - mitt Älmhultsgang och jag älskar dem!

Jag och Nimme fick ju present av en som hette Kalle också. På paketet stod det - När man blir gammal ser man dåligt! - i låg ett par glasögon med styrka + 3,5. Haha! Jag fick dessutom en nalle :)

Hjälpte Nimme o städa på söndagen och sedan sov jag en stund innan jag åkte hem till Växjö packade upp allt i Mikaels sällskap och sedan pratade med V, läste bok och sov som en stock...!
Jo stereon hade ju dött när jag skulle köra hem så fick rycka sladden igen och så fungerade de ungefär en mil och sedan dog stereon igen och jag orkade inte stanna för o koppla om den så körde i tystnad i 40 min till Växjö... Dumma dumma stereo och högtalare o allt va fan de nu är som krånglar - skit också!

yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: