Dessidessan

Livet med hjärntumör

Stortrivs eller stormtrivs?

Kategori: Allmänt

- vilket säger man?

Har inte haft så mycket att skriva så har därför inte gjort det...

Har dock en del att berätta ifrån idag.

Pratat med Kristina som ju går andra året i mitt program och hon gjorde mig väldigt intresserad inför nästa år, så nu är de sista tvivlen om att gå kvar borta!! :)

Har även pratat med Basti ikväll på skype. Sebastian ifrån Lorünser i Österrike.. Han är en av de fyra jag har kontakt med och det är honom jag pratar mest med. Nu var det ett tag sedan men det var lika härligt som vanligt. Han pratar ju om att komma och hälsa på och det vore riktigt roligt samtidigt som det vore läskigt. Vad ska jag hitta på med honom i flera dagar? Men vi får väl se om det blir av. Men det är skönt att prata med honom iaf, nu har vi känt varandra i ett och ett halvt år och det var ett år sedan vi sågs sist.

Kollat på två nya lägenheter. En var på femte våningen, paaaalla, och den andra ligger så till att den ALDRIG har sol.. Jag kommer ju frysa ihjäl :P Så tackat nej till båda, bara hoppas att de kommer fler snart allra helst en med inflyttningsdatum den 1:a september, vore nice :)

Ikväll har jag och mummo tragglat med att rätta en uppsats. Det är nämligen så att vi skall byta två uppsatser med tyskar i Kiel. De skriver på svenska och vi på tyska och så rättar vi varandras. Men min svenska, hur bra är den egentligen?? Kass! Så ringde mummo för hjälp. Tog oss en timme att reda ut allt och då hade jag ändå suttit med det minst en halvtimme innan. Måste byta en till och ser inte fram emot det..
Detta har iaf avskräckt mig ifrån att vilja bli språklärare :O

Annars är väl allt lika lugnt som vanligt och jag tränar på för fullt. Igår var jag på step, i förrgår powerwalkade jag och idag likaså. Imorgon är det step igen och på torsdag aerobics. Så blir det nog lite powerwalk på fredag och lördag med.
Behöver städa.. Diska.. Plugga. Orkar jag? Nej! Varför?? Hallå, klockan är halv tolv!! ;)

God natt
yours truly
Dessidessan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: