Dessidessan

Livet med hjärntumör

Älmhultsbus

Kategori: Allmänt


Vem kom iväg sent igår för att åka till Älmult? Jag! Vem hamnade då självklart i poliskontroll? Jag! Jaja, var bara blåsa och visa körkortet, men tog en stund ändå..


Jag, Jojje och Nimme skulle ju laga mat tsm men vi kunde inte komma på vad vi skulle laga för något så det fick bli pizza som vi intog i sällskap med Jojjes lillebror Pontus och alla tre mobbade mig för min dialekt :P Haha men var riktigt roligt.... Allra helst när Jojje inte hörde vad jag sa en gång och viskade "vad sa hon? " till Nimme :P

Därefter drog vi hem till Gus där förfesten var i full gång med Beerpong (om de nu hette så).. Dansade loss, pratade och bara mös av att vara i trevligt sällskap. Keso, Gus, Jojje, Nimme, Anton, Totte, Frida, Malin, Veronika och några till som jag inte sade ett ord till, tyvärr...

Nästa anhalt var Speak Easy. Nåja, musiken var väl helt okey till en början, men sen var det eeeeeenbart techno och inga techno-låtar man kände igen utan bara dunk-dunk.

Men gissa vem jag träffade där om inte Pontus Broberg :) Gammal killkompis hemifrån Gotland. Kan inte nog säga hur kul det var att träffa honom. Inte träffat honom sedan midsommar förra året. Två gotlänningar på samma ställe i hålan Älmhult, sicket sammanträffande.. Killen är densamma och de var riktigt gott och få en uppdatering på hans liv.


Mr T var också där... Först tyckte jag att det var asjobbigt och jag ville mest bara gå därifrån. Har ju bara träffat honom en gång sedan dess att han tyckte att vi bara skulle vara vänner. Har ju dessutom knappt hört av honom så kändes väl som om jag inte riktigt hade mkt till övers för honom just då. Men till min förvåning så hälsade han efter ett tag och vi pratade en liten stund och det kändes helt okey. Han log ju sitt fina leende och sa förlåt, som han väldigt ofta gör, och då smälte jag ju självklart. Hur sjutton ska man kunna vara arg på någon med ett sånt leende och sådana vackra hundögon?! Även om jag har hört det där med förlåt ett antal ggr så är det något visst med hans förlåt och sättet han säger det på. 
När jag såg att han var på väg att gå tog jag chansen o säga hej då också och frågade om han kan höra av sig ngn gång. Jag saknar ju trots allt honom. Okey, jag kan inte få honom som något mer än vän, då får jag väl acceptera det. Men jag trivs ju så bra med att prata med honom, så hade varit kul om vi faktiskt kunde ses lite... Så då sa han att han kunde det och jag ifrågasatte om kan betyder att han gör det. Då svarade han att han skulle göra det, gav mig en klapp på kinden (som jag för övrigt inte får ur huvudet. Bara en klapp men iaf. Kände mig sådär söt och liten och fin som han alltid fått mig att känna mig) och så gick han..
Upp till bevis nu då om han hör av sig eller inte...

Sov över hos Jojje.. Sov som en stock kan jag säga och idag har vi kollat på talang och bara tagit det lugnt. Men till slut kände jag att det var dags att åka så nu är jag hemma i Växjö igen och tänker slänga mig på soffan och se Alias. Är en tröttis idag och imorgon måste jag plugga igen. Jag har inte pluggat sedan i måndags, inte bra av mig. Men jag behövde den ledigheten. Så imorgon måste jag igång igen..!

Yours truly
Dessidessan aka svarta faraN och syftar på Loppan som står ute i solen och blänker!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: