Dessidessan

Livet med hjärntumör

Redovisning

Kategori: Allmänt

Haha jo den gick bra, jag hade inte behövt va så nervös som jag var under hela dagen. Var så glad att ha de överstökat =)
Men så kom de fram att vi ska hålla referat i profilkursen, så jag e ju inte direkt av med det.. suck.. Måste lära mig powerpoint......!


Skulle ju på spelkväll ikväll... Men hoppar den, vet ingen som ska dit. Blivit erbjuden o gå på konsert med Becka, Andy och Niklas istället... Men jag har ingen lust o ens ta mig till stan när de e såhär iskallt.. Har lust o bara ligga på soffan i ngn söt killes armar, så vart e alla killar? Vart e du*??
Allvarligt, jag tror fan jag ska gå upp på vinden o hämta vinterjackan.. Jag tog ju inte med mig min andra vinterjacka, de var dumt av mig, den e ju inte riktigt lika varm som min vinterjacka som jag köpte i Österrike. Men imorrn blir de iaf upp o hämta ned allt, vantar och mössa. Fyra grader är inte att leka med och jag tänkte försöka undvika att bli förkyld i år. Good Luck, blir jag ju alltid på hösten/vintern, förutom i Österrike...


Om en vecka bär det av till Berlin. Men kommer inte bli riktigt lika roligt nu för att den där jävla skitungen Jocke hoppar av.. Det tyckte jag verkligen var enormt tråkigt.... Men men, tänker inte låta de sänka mig, skall bli kul att åka iväg till Tyskland igen, om så bara för ett par dagar och för en massa tråkiga besök... =) Kvällarna kan ju bli riktigt roliga ^^ Positiva-Dessan... =)


Kom ju på att de e ju IALdagen på fredag så jag har ju ngt o göra hela fredagen också.. :P
Nu har jag gjort lite översättning. Skall väl laga mat och se hur ja känner för konsert efter det.. Imorrn blire plugga i bibblan med iaf Mikael, får se om ngn annan kommer.....

Kommentarer


Kommentera inlägget här: